Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsfest over fire dage: Her åbner kæmpe Outlet-butik i denne uge

Af Emil Kjær Jørgensen
Troels og Rikke foran butikken
Troels og Rikke foran butikken

Den landsdækkende tøjkæde, Dansk Outlet har fart på, og de har efterhånden butikker over alt i danske land, lige fra Hjørring i nord, over Tønder i syd og til det østligste Rønne på Bornholm.

Og nu kan vi snart se frem til, at Dansk Outlet åbner butik nr. 29 i Løvvangscentret i Nørresundby.

På torsdag, d. 29. oktober kl. 08.00, slår det lokale par Troels Bay og Rikke Mariager dørene op for hele 1100 kvm., hvor du kan få fyldt garderoben op med alt lige fra uldundertøj til smokings.

“Vi glæder os helt vildt til at byde folk indenfor, og vi er samtidig glade for, at vi kan være med til at udvikle byen og skabe noget mere liv i området,” lyder det fra Troels Bay.

Åbningsfest over fire dage: Her åbner kæmpe Outlet-butik i denne uge

Masser af åbningstilbud – til hele familien

Ingen åbning uden åbningstilbud, og i respekt for corona-situtationen har man valgt at sprede åbningsfesten ud over hele fire dage, så du fra torsdag – søndag kan se frem til, at de i forvejen skarpe priser bliver presset endnu mere i bund.

“Vi har gratis mundbind til alle, engangshandsker og naturligvis håndsprit ved indgangen. Derudover har vi også en vagt i døren, som sørger for vi ikke er for mange i butikken.

Vi havde hellere end gerne serveret lidt koldt at drikke og noget mad, men det må folk have tilgode. Vi serverer gode tilbud i stedet for franske hotdogs,” siger Troels med et grin.

Og de gode tilbud står nærmest i kø i den nye butik.

“Vi har jo i forvejen Danmarks skarpeste priser, hvor konceptet er, at der skal være tøj til hele familien. Men vi har altså valgt at fejre åbningen med noget af et brag.

På vores Facebook har vi løbende afsløret åbningstilbuddene, hvor vi lige nu er nået til åbningstilbud nr. 42,” siger Troels.

Åbningsfest over fire dage: Her åbner kæmpe Outlet-butik i denne uge

Mere liv til området

Løvvangscentret på Løvbakken 4 har længe haft flere gabende tomme lokaler, men nu er der efterhånden ved at være fyldt godt ud med butikker, og det glæder Rikke Mariager, der mener at Nørresundby har brug for mere butiksliv i byen.

“Vi bor jo selv her i Nørresundby, så vi har jo nok også en ekstra interesse i at være med til at løfte området yderligere og gøre det mere attraktivt at bo og arbejde her.

Og vi har hørt fra mange her i lokalområdet, der siger, at der har manglet en stor tøjbutik i byen. Hvis man skal handle tøj, så skal man normalt til Aalborg”, lyder det fra Rikke Mariager.

Fra Dansk Outlets hovedkontor i Ikast er der store forhåbninger til den nye butik i Nørresundby.

“Vi ser faktisk at flere og flere fra de større byer som Aalborg, Aarhus og København kommer kørende til vores butikker, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde shoppere fra Nørresundby og Aalborg lidt mindre køretid uden at gå på kompromis med vores værdier.

Åbningsfest over fire dage: Her åbner kæmpe Outlet-butik i denne uge

Vi vil være billigst, og det går vi under ingen omstændigheder på kompromis med. I stedet sparer vi på husleje ved ikke at ligge midt inde i de store byer, og samtidig vil vi gerne være med til at støtte op omkring den lokale handel,” forklarer Direktør i Dansk Outlet, Nicolai Nørskov.

Dansk Outlet åbner på torsdag klokken 08.00. Torsdag og fredag er der udvidede åbningstider (08.00 – 22.00), mens man holder åbent 08.00 – 18.00 lørdag og søndag.

Normale åbningstider bliver hverdage fra 10.00 – 17.30, mens man i weekenden har åbent fra kl. 10.00 – 16.000

Adressen på Løvvangscentret er Løvbakken 4D, og der er gratis parkering lige ved døren.

Hvad: Dansk Outlet åbner
Hvor: Løvvangscenteret, Løvbakken 4D
Hvornår: Torsdag d. 29. oktober kl. 08.00 (Åbningsfest helt frem til søndag)

Du kan finde mere info om Dansk Outlet i Nørresundby her.