ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Henter profil i sportens verden: Her er den nye direktør i Aalborg Pirates

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Foto: Bluelinemedia.dk
Arkivfoto Foto: Bluelinemedia.dk

Det kom som lidt af et chok, da Thomas Bjuring i starten af januar meddelte, at han efter sæsonen stopper i Aalborg Pirates for i stedet at tiltræde som som ny kommerciel direktør for hele Metal Ligaen, som den danske ishockeyliga hedder, samt Dansk Ishockey Union (DIU).

Og nu er der så endelig nyt om, hvem der skal erstatte den markante profil.

På et pressemødet i Bentax Isarena er Morten Secher netop offentliggjort som ny direktør efter Thomas Bjuring med effektuering fra 1. maj 2020.

Morten Secher kommer med en solid erfaring fra sporten som både sportschef og assistenttræner hos håndboldklubberne HC Midtjylland og EH Aalborg.

“Organisationen fremstår i dag stærk og er klar til at bygge på og udvikle vores aktiviteter yderligere og fortsætte det brand Aalborg Pirates er i dag. Herudover glæder vi os til, at benytte den fælles kommercielle chef, som den afgående direktør Thomas Bjuring tiltræder fra 1. maj og derfor er ambitionen til stadighed, at Aalborg Pirates skal gå forrest både på og uden for isen,” udtaler bestyrelsesformand Morten Fals.

“Kursen er sat og tydelig for Morten Secher og den øvrige organisation. Klubben står utrolig stærk med en meget stærk og velfungerende administration. Bestyrelsesformanden pointerer, at det er vigtigt, at vi fortsat lykkedes på alle parametre, så vi også i fremtiden bejler til titlen som danmarksmester på og uden for banen.”

Henter profil i sportens verden: Her er den nye direktør i Aalborg Pirates

Succesfuldt parløb fortsætter

På pressemødet blev det ligeledes offentliggjort, at Ronny Larsen og Garth Murray fortsætter parløbet, hvor man fortsat vil satse på en stærk dansker stamme, unge talenter samt imports, som gør en forskel for Aalborg Pirates.

Udover at forlænge med manageren er man godt i gang med spillertruppen for kommende sæson, hvor profiler som Julian Jakobsen, Thomas Spelling, Martin og Mikkel Højbjerg, Sebastian Bergholt, Nicolaj Carstensen og Georg Sørensen allerede er på plads.

“Garth Murray har vist vejen som headcoach i et år og med benhårdt arbejde, en harmonisk spillertrup, kvalifikation til Metal FINAL4 og en grundspilssejr, at han udvikler sig dagligt sammen med spillere og ledere og vi er glade for at han har kvitteret for den tillid vi har vist med ansættelsen af ham sidste år. Sammen ser vi frem til nogle spændende år, så Garth kan udvikle sig til at blive en absolut toptræner og måske blive attraktiv for større ligaer med tiden. Nu er fokus det næste lange stykke tid på udvikling af Aalborg Pirates.”

Del artikel