Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Henrik Ørsnes hylder kærligheden: Kom til eksklusivt bryllupsevent på søndag

Af Stine Kjølby Christensen

Går du også rundt med en forelskelse i maven?

I den mørke årstid, vi går i møde, er der ikke noget, der kan lyse op som en god gang kærlighed – og måske er I endda også i gang med at planlægge den helt store dag?

I én af Aalborgs ældste smykkehandler, Henrik Ørsnes er der ikke noget man hellere vil end at hjælpe med at gøre dagen komplet.

Det gør de ved i hele oktober 2022 tilbyde intet mindre end 20 % rabat på vielsesringe – samt en flaske bobler til at fejre det med.

En vigtig beslutning

Når I vælger jeres ringe, så vælger I ikke kun et smykke, der skal forskønne den store dag. Derimod skal ringene holde ligeså lang tid som selve kærligheden.

Det er altså en investering, og derfor noget, der for de fleste skal overvejes nøje – og her gode råd ikke dyre.

“Vielsesringe er det evige symbol på kærlighed og den dag, man sagde ja til hinanden,” forklarer Bo Ørsnes og fortsætter:

“Der er derfor mange overvejelser, der skal gøres: Skal de være i guld eller sølv? Skal der være diamanter i? Skal de håndgraveres?

Vi er meget åbne overfor ønsker og idéer, så ved os, skal man ikke være bange for at drømme stort.”

Henrik Ørsnes hylder kærligheden: Kom til eksklusivt bryllupsevent på søndag

Få råd og vejledning

Hos Henrik Ørsnes er alle medarbejdere trænet i at yde den bedste service, når det kommer til at vælge det helt perfekte smykke.

Måske er du ikke engang sikker på, hvordan din drømme-ring ser ud endnu – men det er du helt sikkert, når dit besøg hos smykkehandleren er forbi.

“Vi har nogle fantastiske ansatte i vores butikker, der har været her i mange år, og som alle er brancheuddannede inden for deres felt. Det giver os mulighed for at levere et højt serviceniveau, man ikke får mange andre steder,” siger Bo Ørsnes.

Den gode service, råd og vejledning er selvfølgelig gratis med i handlen, når du aflægger Henrik Ørsnes et besøg.

Og hvis ikke din mand eller kone allerede har været på knæ, så kan du jo passende vise ham/hende denne artikel. For hvem vil ikke gerne spare penge og gøre sin partner glad på én og samme tid?

Man er vel en (romantisk) nordjyde.

Del artikel