Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind en diamantring: Henrik Ørsnes fejrer 150 års jubilæum

Af Stine Kjølby Christensen

Der findes nok ikke mange aalborgensere, der ikke er bekendt med navnet “Ørsnes”.

De fleste får nok diamanter og glitrende sten i øjnene, når de tænker på navnet, der kan spores helt tilbage til 1600-tallet. I år kan familien Ørsnes endda fejre et helt særligt jubilæum.

I 1871 åbnede den første Ørsnes-forretning nemlig i Aalborg, og det vil sige, at de tre nulevende brødre – Lars, Bo og Christian – kan glæde sig over familiens 150 år som handelsmænd i Nordens Paris.

I 1975 åbnede Henrik Ørsnes som fjerde generations guldsmed sin første forretning og grundlagde byggestenene, for den virksomhed Henrik Ørsnes er i dag.

Vind en diamantring: Henrik Ørsnes fejrer 150 års jubilæum

Fuld fokus på den gode oplevelse

Det, der startede som en personlig interesse inden for guldsmedfaget, i et lille værksted i Aalborg, er siden hen blevet til en femte generationsdrevet virksomhed, der i dag består af fem fysiske butikker samt en velbesøgt webshop.

Selvom der sket meget gennem årene, og det nu er Henriks tre sønner, Lars, Bo og Christian, der driver virksomheden, er deres mission stadig at ”yde vores bedste for på bedst mulig vis at imødekomme og tilfredsstille kundens behov”.

Vind en diamantring: Henrik Ørsnes fejrer 150 års jubilæum

Hos Henrik Ørsnes er der derfor stadig fuld fokus på at give alle kunder en helt særlig og personlig oplevelse, når de besøger de forskellige butikker.

Eksempelvis har Ørsnes stor succes med forskellige former for bryllupsevents, hvor kommende ægtefolk kan komme forbi på udvalgte dage og få rigeligt med tid afsat til at få udvalgt og skabt sine ultimative drømmeringe.

Vind en diamantring: Henrik Ørsnes fejrer 150 års jubilæum

Og det er blot ét ud af mange tiltag.

25 år med Ole Lynggaard Copenhagen

Det er ikke kun de 150 år, som Henrik Ørsnes kan fejre i år.

Også et helt særligt samarbejde med familiefirmaet Ole Lynggaard Copenhagen skal i år markeres. I år er det nemlig 25 år siden, at Henrik Ørsnes startede med at forhandle smykker fra dem.

”Vi sætter stor pris på samarbejdet med firmaet OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Vores kunder er vilde med Ole og Charlottes smykker, og vi elsker at vise kunderne de smukke smykker i vores Ole Lynggaard Copenhagen afdeling i forretningerne på Boulevarden og i Aalborg Storcenter,” fortæller Bo Ørsnes.

Henrik Ørsnes’ kunder kan i år se frem til spændende smykkenyheder fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Charlotte Lynggaards succesfulde kollektioner Leaves, Love og Blooming er nemlig blevet udvidet.

Det nye Love Chain armbånd personificerer Charlottes kærlighed til ”Bohemian Looks”.

Alle led har forskellige størrelser, hvilket er med til at skabe et legende, men chickt look.

De nye kreoler fra Leaves kollektionen er forbavsende lette, hvilket gør, at de uden problemer kan bæres både til hverdag og til fest – opgraderet med en række brillanter, der understreger en diskret følelse af glamour.

Vind en diamantring

Ønsker du at se den nye kollektion – eller nogle af de mange andre, som Henrik Ørsnes forhandler – så er der altså rigeligt med muligheder for det.

Aalborg rummer nemlig intet mindre end tre fysiske butikker, hvoraf to af dem ligger i storcenteret.

Vind en diamantring: Henrik Ørsnes fejrer 150 års jubilæum

Derudover har Henrik Ørsnes butikker i henholdsvis Århus og Hjørring samt masser af handel i hele landet fra webshoppen – det er dog i Aalborg, at man har valgt at lægge sit primære fokus.

“Vi bliver ved med at investere i Aalborg ved blandt andet at holde vores butikker opdateret og renovere dem hele tiden.

Aalborg var stedet, hvor rejsen startede for vores familie, så det er også her, at vi fortsætter,” siger Bo Ørsnes.

I anledning af 150 års jubilæet har vi fået lov at udlodde en smuk Sofia-diamantring i 14 karat guld. Værdien er 5950 kr., og du kan vinde den via vores Facebook-opslag.

Del artikel

Andre læser også