Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løb som en superhelt: Helteløb i Aalborg samler ind til godt formål

Af Nathalia Hentze Nielsen

Spænd dine snørebånd og løb afsted som en ægte superhelt, når Boldklubben NUBI afholder Helteløb til fordel for Legeheltene.

Løbet afholdes søndag d. 11. juni kl. 11.00, skriver Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store superhelte løber afsted til Helteløb i Nørresundby d. 11. juni.

Der kommer sus i kapperne, hvad enten man vælger at spurte, gå eller hoppe gennem ruten, som er en rundstrækning på ca. 1 km.

Det er muligt at løbe runden op til 5 gange. Helteløbet er nemlig et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for indlagte og udsatte børn i Danmark.

Vigtig info

  • Helteløbet foregår den 11. juni ved Boldklubben NUBI, Nørresundby.
  • Alle deltagere får et løbsnummer, heltekappe og heltemaske i valgfri farve.
  • Fra kl. 10.00 vil der være afhentning af løbsnummer, heltemasker og heltekapper.
  • Der vil være fællesopvarmning inden løbet. Hvert barn får selvfølgelig også et diplom og en fin medalje for gennemførelse af Helteløbet.
  • Prisen pr. deltager er 110 kr. Alle, der gerne vil løbe med, skal købe en billet.  Overskuddet går til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Til Helteløbet bliver alle deltagere klædt ud som superhelte med dertilhørende heltemaske og heltekappe i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig også opvarmning, så alle er varme, når ruten skal nedlægges.

”Helteløbet skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor man får lov til rigtig at boltre sig og give den gas som en superhelt, imens man indsamler midler til et rigtig godt formål”, udtaler Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Løb til fordel for indlagte børn

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark.

Løbet støttes desuden af Bodenhoff og REMA 1000. 

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv, og samtidig sætte fokus på Legeheltenes arbejde ude på de danske hospitaler og på modtagecentre.

Del artikel

Andre læser også