Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør en forskel for indlagte børn: Kom til stort helteløb i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Børneulykkesfonden
Foto: Børneulykkesfonden

Nu har du mulighed for at at give den gas som vaskeægte superhelte og samtidig støtte en god sag, når når Løberen i Aalborg afholder Helteløb til fordel for Legeheltene.

Løbet afholdes lørdag d. 21. august kl. 08.00, og det koster 100 kr. at deltage, som gør til Legeheltenes arbejde.

Sådan foregår løbet

Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store superhelte løber afsted til Helteløb i Aalborg d. 21. august.

Der kommer sus i kapperne, hvad enten man vælger at spurte, gå eller hoppe igennem de to ruter som enten måler 1 km eller 3 km, der kan løbes op til tre gange.

Helteløbet er nemlig et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for de indlagte børn i Danmark.

Gør en forskel for indlagte børn: Kom til stort helteløb i Aalborg
Foto: Børneulykkesfonden

Til Helteløbet bliver alle deltagere klædt ud som superhelte med dertilhørende heltemaske og heltekappe i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig også opvarmning, så alle er varme, når ruten skal nedlægges.

”Helteløbet skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor man får lov til rigtig at boltre sig og give den gas som en superhelt, imens man indsamler midler til et rigtig godt formål”, udtaler Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Løb til fordel for indlagte børn

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Løbet støttes desuden af APOVIT®, Bodenhoff og REMA 1000.

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv, og samtidig sætte fokus på Legeheltenes arbejde ude på de danske hospitaler.

Vigtig info

–                    Helteløbet foregår den 21. august ved Løberens butik i Aalborg.

–                    Alle deltagere får et løbenummer, heltekappe og en heltemaske i valgfri farve.

–                    Fra kl. 8.00 vil der være afhentning af løbenummer, heltemasker og heltekapper ved Løberens butik.

–                    Der vil være fællesopvarmning inden løbet. Hvert barn får selvfølgelig også et diplom for gennemførelse af Helteløbet.

–                    Prisen pr. deltager er 100 kr. Alle, der gerne vil løbe med, skal købe en billet.  Overskuddet går til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

–                    Læs mere og køb billet her