Helt vildt: Cool Car Race samler 1,8 mio. kr. ind til børne-hospice

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto Løvens Hule
PR-foto Løvens Hule

Cool Car Race begyndte i 2010 som et løb for velhavende erhvervsfolk, der gerne ville støtte børn med behov for en ekstra håndsrækning.

Det blev startet af Coolshop med stifterne Jacob Risgaard og Mark Nielsen i front. I 2012 rykkede løbet ud af Flyvestation Aalborg og ud på de rigtige veje i stedet.

I år havde løbet så 10-års jubilæum, men grundet Corona-situationen blev løbet faktisk holdt i al hemmelighed.

Blandt andet kom de over 30 deltagende superbiler “tilbage” til Flyvestation Aalborg, hvor de fik lov til at køre ræs på landingsbanen.

Læs også: Stadig billetter til Aalborgs største restaurant-festival: Tre retter for 225 kr. – se alle restauranterne her

Fra tidligere år

Samlede svimlende 1,8 mio. kr. ind

Men det overordnede formål var at samle penge ind til velgørenhedsfonden CoolUnite som er skabt af Coolshop. Selv om indsamlingen altså kørte udenom offentligheden, så fik man alligevel samlet svimlende 1,8 mio. kr. ind.

Pengene er primært øremærket Jyllands første børne-hospice Strandbakkehuset, som er ved at blive bygget.

Medarrangør Jacob Risgaard lægger ikke skjul på, at han er umådeligt stolt over, at det kunne lade sig gøre at samle beløbet ind hele verdenssituationen taget i betragtning.

“Against all odds blev årets Cool Car Race afholdt – omend det var i en reduceret og corona-tilpasset version.

Men pga. de überseje og coole deltagere, har vi formået at få et kæmpeflot overskud.

Vi er umådeligt stolte, taknemmelige og meget rørte over, at dette har kunnet lade sig gøre i denne corona-påvirkede tid.

Tusind tusind tak til alle deltagere – pengene går direkte til de børn som har brug for det,” lyder det fra Jacob Risgaard.

Se videoen fra årets Cool Car Race 2020 herunder