Helt vilde tilbud: Gigantisk åbningsfest i Elgiganten på Nytorv

Skrevet af: Michael Qureshi

Du har sikkert bemærket, at der har været gang i et eller andet i Elgigantens City-butik på Nytorv 9 i midtbyen.

Men nu er det slut med byggerod, omrokering og håndværkere i butikken i Aalborg City. På fredag den 23. marts holder Elgiganten stor åbningsfest, hvor de vil vise kædens nyindrettede butik frem for aalborgenserne.

Det fejres blandt andet med helt vilde tilbud på lækre elektronik-produkter. Man skal stå tidligt op for at få fingrene i de helt vilde tilbud, da Elgiganten åbner dørene allerede klokken 7 fredag morgen.

“Jeg tør godt at love så meget, at det er værd at stå tidligt op for. Faktisk kan man i løbet af onsdagen se inde på Elgigantens hjemmeside under vores butik, hvilke tilbud der kommer til at være på fredag. Vi har jo i forvejen altid gode priser, men der bliver nogle ting, hvor vi skruer priserne yderligere ned,” fortæller butikschef Michael Schrøder til MigogAalborg.

Playstation og Iphone X på tilbud

Vi har allerede smugkigget i tilbudsavisen som du kan se her, og der er blandt andet en Playstation 4 Slim 1TB, Apple Iphone X, Phillips fladskærm smart tv, Espresso maskine og meget mere som der er mange penge at spare på. Tjek tilbuddene sidst i artiklen.

Det var den tidligere Fona-butik, som Elgiganten overtog for noget tid siden. Derfor var det tid til, at man fik sat sit helt eget præg på indretningen af lokalerne inde i midtbyen. Det er lykkedes til fulde kan man se allerede nu, hvor butikken er ved at være fuldstændig klar til åbningsfesten.

”Jeg tør godt sige, at det er blevet Aalborg citys flotteste elektronikbutik. Vi har taget alle de bedste erfaringer med fra vores nye flagskibsbutik på Strøget i København og overført dem til Nytorv. Alt det nyeste og bedste inden for elektronikkens verden har vi samlet her – naturligvis stadigvæk med vores velkendte lave priser, ” siger butikschef Michael Schrøder.

”I Elgiganten er vi optagede af, at det skal være en inspirerende oplevelse at handle elektronik, og med butikken her har vi sat nye, høje standarder for, hvordan en strøgbutik kan se ud og hvilke produkter man kan se og prøve,” siger butikschefen.

Mange lækre afdelinger i butikken

I de hen ved 700 m2 store lokaler i Aalborg midtby er der samlet alt det bedste fra elektronikkens verden.

“Jeg glæder mig virkelig til at vise butikken ordentligt frem for aalborgenserne. Vi har lavet en masse lækre afdelinger i selve butikken. Blandt andet et show-område på headphones hvor du kan prøve mange forskellige. Vi har udstillet over 50 forskellige hovedtelefoner, en lækker afdeling med trådløse højttalere, fladskærme i størrelser lige fra 22” og helt op til 75”, så uanset hvad man er på jagt efter, så kan man finde det og lade sig inspirere hos os,” siger han.

“Vi har ikke samme kvadratmeterplads som de helt store Elgiganten-butikker, så det handler om at få det til at fremstå lækkert på mindre plads,” siger Michael Schrøder, der fortæller at butikken også rummer en lækker Apple-afdeling.

Og skulle man forelske sig i et 75” tv, så skal man ikke bekymre sig om, hvordan det kommer hjem i stuen. Det kan Elgiganten nemlig også hjælpe med.

Butikschef Michael Schrøder fortæller, at den gode kundeoplevelse som altid er i fokus, og at der som noget nyt også vil være et såkaldt KNOWHOW-center i butikken, hvor kunder for et mindre beløb kan få hjælp til at bruge eller installere deres nye produkter, så de kommer godt i gang og får mest muligt ud af dem.

”Vi elsker glade kunder i Elgiganten, og vi sætter en ære i, at de får en god oplevelse, når de besøger os. Det gælder i allerhøjeste grad også når vi åbner nye butikker som den her på Nytorv, og jeg håber, at aalborgenserne vil blive ligeså glade for butikken, som vi selv er, og jeg vil glæde mig til at byde dem velkommen indenfor,” siger Michael Schrøder.

Du kan se tilbudsavisen for åbningsfesten på fredag lige her

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.