Helt vilde tilbud: Gigantisk åbningsfest i Elgiganten på Nytorv

Skrevet af: Michael Qureshi

Du har sikkert bemærket, at der har været gang i et eller andet i Elgigantens City-butik på Nytorv 9 i midtbyen.

Men nu er det slut med byggerod, omrokering og håndværkere i butikken i Aalborg City. På fredag den 23. marts holder Elgiganten stor åbningsfest, hvor de vil vise kædens nyindrettede butik frem for aalborgenserne.

Det fejres blandt andet med helt vilde tilbud på lækre elektronik-produkter. Man skal stå tidligt op for at få fingrene i de helt vilde tilbud, da Elgiganten åbner dørene allerede klokken 7 fredag morgen.

“Jeg tør godt at love så meget, at det er værd at stå tidligt op for. Faktisk kan man i løbet af onsdagen se inde på Elgigantens hjemmeside under vores butik, hvilke tilbud der kommer til at være på fredag. Vi har jo i forvejen altid gode priser, men der bliver nogle ting, hvor vi skruer priserne yderligere ned,” fortæller butikschef Michael Schrøder til MigogAalborg.

Playstation og Iphone X på tilbud

Vi har allerede smugkigget i tilbudsavisen som du kan se her, og der er blandt andet en Playstation 4 Slim 1TB, Apple Iphone X, Phillips fladskærm smart tv, Espresso maskine og meget mere som der er mange penge at spare på. Tjek tilbuddene sidst i artiklen.

Det var den tidligere Fona-butik, som Elgiganten overtog for noget tid siden. Derfor var det tid til, at man fik sat sit helt eget præg på indretningen af lokalerne inde i midtbyen. Det er lykkedes til fulde kan man se allerede nu, hvor butikken er ved at være fuldstændig klar til åbningsfesten.

”Jeg tør godt sige, at det er blevet Aalborg citys flotteste elektronikbutik. Vi har taget alle de bedste erfaringer med fra vores nye flagskibsbutik på Strøget i København og overført dem til Nytorv. Alt det nyeste og bedste inden for elektronikkens verden har vi samlet her – naturligvis stadigvæk med vores velkendte lave priser, ” siger butikschef Michael Schrøder.

”I Elgiganten er vi optagede af, at det skal være en inspirerende oplevelse at handle elektronik, og med butikken her har vi sat nye, høje standarder for, hvordan en strøgbutik kan se ud og hvilke produkter man kan se og prøve,” siger butikschefen.

Mange lækre afdelinger i butikken

I de hen ved 700 m2 store lokaler i Aalborg midtby er der samlet alt det bedste fra elektronikkens verden.

“Jeg glæder mig virkelig til at vise butikken ordentligt frem for aalborgenserne. Vi har lavet en masse lækre afdelinger i selve butikken. Blandt andet et show-område på headphones hvor du kan prøve mange forskellige. Vi har udstillet over 50 forskellige hovedtelefoner, en lækker afdeling med trådløse højttalere, fladskærme i størrelser lige fra 22” og helt op til 75”, så uanset hvad man er på jagt efter, så kan man finde det og lade sig inspirere hos os,” siger han.

“Vi har ikke samme kvadratmeterplads som de helt store Elgiganten-butikker, så det handler om at få det til at fremstå lækkert på mindre plads,” siger Michael Schrøder, der fortæller at butikken også rummer en lækker Apple-afdeling.

Og skulle man forelske sig i et 75” tv, så skal man ikke bekymre sig om, hvordan det kommer hjem i stuen. Det kan Elgiganten nemlig også hjælpe med.

Butikschef Michael Schrøder fortæller, at den gode kundeoplevelse som altid er i fokus, og at der som noget nyt også vil være et såkaldt KNOWHOW-center i butikken, hvor kunder for et mindre beløb kan få hjælp til at bruge eller installere deres nye produkter, så de kommer godt i gang og får mest muligt ud af dem.

”Vi elsker glade kunder i Elgiganten, og vi sætter en ære i, at de får en god oplevelse, når de besøger os. Det gælder i allerhøjeste grad også når vi åbner nye butikker som den her på Nytorv, og jeg håber, at aalborgenserne vil blive ligeså glade for butikken, som vi selv er, og jeg vil glæde mig til at byde dem velkommen indenfor,” siger Michael Schrøder.

Du kan se tilbudsavisen for åbningsfesten på fredag lige her