Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt unikt: Overtag The Flintstones-hus i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

I hjertet af Aalborg er der opstået en bemærkelsesværdig perle i form af et kolonihavehus, der ligner noget, der er taget direkte ud af The Flintstones’ verden.

Med inspiration fra økologisk og kunstnerisk byggestil, kaldet Earthen Building, har ejerne skabt et unikt hjem, hvor bæredygtighed og kreativitet går hånd i hånd.

Efter en femårig rejse med at finpudse dette livsværk er tiden nu kommet til at finde nye ejere, der vil værdsætte ånden og fortsætte drømmen om et bæredygtigt hjem i deres egen stil.

En rejse med inspiration fra naturen

I 2017 blev fundamentet for dette unikke kolonihavehus lagt, da ejerne deltog i et byggekursus i Thailand på Pun Pun Farm.

Her blev de introduceret for Earthen Building, en byggestil, hvor alt er håndlavet og økologisk.

Bevæbnet med inspirationen fra dette lille økosamfund begav ejerne sig ud på en jordomrejse, hvor de besøgte mange lignende fællesskaber og samfund med Earthen Building som fællesnævner.

Deres mål var klart: At vise Danmark, hvor fantastisk ler som byggemateriale er.

Bygningen er nemlig opført med ler, der udover at være bæredygtigt også har mange andre kvaliteter.

Helt unikt: Overtag The Flintstones-hus i Aalborg

Husets vægge giver en beroligende rustik atmosfære, og da leret er åndbart, undgår man fugtproblemer i huset. Det åbner samtidig op for uendelige muligheder for kreativitet med former og figurer, hvilket gør huset til et unikt kunstværk i sig selv.

Familieforøgelse og nye eventyr: Ejerne af dette fantastiske kolonihavehus har med glæde været med til at stifte et økosamfund i Rold Skov og har samtidig set deres familie vokse med endnu et barn.

Desværre er det ikke længere realistisk for dem at beholde dette skønne mudhouse, da deres nye livsafsnit kalder på nye eventyr og udfordringer.

Helt unikt: Overtag The Flintstones-hus i Aalborg
Helt unikt: Overtag The Flintstones-hus i Aalborg

Praktiske oplysninger

Beliggende i Budumvang Kolonihaveforening i Aalborg Øst, præsenterer denne kolonihave en fantastisk mulighed for interesserede købere.

Hovedhuset strækker sig over 35 kvadratmeter og har vandtilslutning i køkkenet.

Herudover byder huset på en hems og en indbygget trappe. På grunden finder man også et 10 kvadratmeter stort udehus, der prydes af solceller på taget og en panoramisk udsigt over kolonihaveforeningen.

Helt unikt: Overtag The Flintstones-hus i Aalborg

Med en grund på mere end 380 kvadratmeter er denne have større end gennemsnittet og byder på en smuk sø, adskillige frugttræer, bærbuske og en lille køkkenhave.

Prisen for hele herligheden er 198.530 kr.

Kom til Åbent Hus

For at give interesserede mulighed for at opleve denne unikke kolonihave på nært hold, afholdes der Åben Hus arrangement søndag den 2. juli kl. 11-15.

Dette er den perfekte lejlighed til at lade sig inspirere af husets charme og kreativitet samt stille spørgsmål til ejerne om deres rejse og erfaringer.

Del artikel

Andre læser også