Helt unikke billeder: Risgaards hus brugt i Philips-reklame

Skrevet af: Jacob Risgaard

Vores faste blogger Jacob Risgaard vakte vores nysgerrighed, da han forleden postede en masse billeder fra sit eget hus på Facebook. Huset lignede et rent lystempel på billederne, og der var fyldt med fotografer i det store hus i Frederikshavn.

Så vi var simpelthen nødt til lige at få opklaret, hvad der i alverden foregik i huset hos den nordjyske iværksætter, som blandt andet er medstifter af Coolshop.

Årsagen hed Philips Hue. Det er et relativt nyt produkt, som er i fuld gang med at indtage det globale marked.

Det er et lys i ens hjem på en helt ny måde. Du kan styre alt dit lys via en app, og du kan endda efterligne farverne fra en film du ser på din Iphone eller Ipad.

Jacob Risgaard

Du kan også indstille lyset til at slukke automatisk, når din telefon er eksempelvis 500 meter væk fra huset, og tændes når du kommer hjem inden for en radius af samme antal meter.

Du kommer altså aldrig hjem til et mørkt hus, og du kan altid styre lyset i hjemmet via din smartphone.

Læs også: Coolshops nye firma-politik: Medarbejderne skal træne halvanden time om ugen

Med de ambitioner Philips har bag produktet Philips Hue er det ret cool, at det var Jacob Risgaards hus, der blev brugt til at skyde en ny reklamekampagne. I forvejen forhandler Coolshop også Philips Hue.

Jacob Risgaard fra Coolshop
Jacob Risgaard er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere

Hvorfor var det dit hus, som man brugte til reklamen?

“Vi har et stort samarbejde med Philips omkring Hue, da vi mener, at vores målgruppe er spot on. Så da de skulle bruge en lokation til at skyde video og billeder til en kampagne, så var det bare naturligt. Jeg er selv stor Hue-fan, og jeg synes, at det er et fantastisk koncept, som kan give mig lige præcis den stemning, jeg ønsker i huset.”

Jacob Risgaard

Du er jo til tider lidt nørdet omkring dine gadgets. Hvad er der så fedt ved Philips Hue?

“Philips Hue er, hvad Apple er for telefoner,og Sonos er for lyd. Det kræver ingen brugsanvisning at komme igang, og som tech freak er det fantastisk sjovt at lege med lyset, der selv tænder, når man kommer hjem, fordi den mærker telefonen er i nærheden, sætter den til at blinke med lyset, når man får en mail fra en bestemt ven, skifte til blåt lys når den internationale rumstation flyver over dit hus og jeg kan blive ved. Nå ja og så lave lysshow når vi holder fest, haha”.

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Fik du læst vores to fede iværksætter-historier?

Rune er 34 år og chef for et stort advokatfirma: Man skal turde satse

Store navne ombord: Unge Aalborg-drenge skaber et nyt webshop-koncept