Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt skørt: Nu kan du spise i IKEA’s udstilling

Af Ane Johanne Damgaard

Hvem elsker ikke en tur i IKEA?!

Okay, måske ikke alle.

Men mon ikke de fleste, der har trasket gennem IKEA, samtidig har tænkt:

Det kunne være hyggeligt at prøve at sove en nat i den seng … at dresse up i et af deres walk-in closets … eller at spise en middag i den spisestue?

Og nu har du faktisk muligheden for det sidste.

Ikea har nemlig sørget for, at man henover sommeren kan komme til middag i et af de mange udstillede spisemiljøer i varehuset.

Blandt gæster, der går og kigger efter ting og sager til deres drømmehjem, sidder du altså og mæsker dig i et godt Ikea-måltid … eller tre.

Vi meldte os selvfølgelig på banen som forsøgskaniner og tog ud for at prøve deres nye koncept “Dine & Wine”.

Tre retter for 89 kroner

For 89 kr. er dette altså en sommerferieoplevelse, vi gerne vil anbefale til andre.

Det var forfriskende at sidde i en anden spisestue end ens sædvanlige – og samtidig var der en helt anden ro, end hvis man sidder i IKEA’s restaurant.

Vi levede os meget ind i det og snakkede om løst og fast, mens vi indtog måltidet, der var blevet serveret ved bordet af en IKEA-medarbejder.

Helt skørt: Nu kan du spise i IKEA's udstilling

Pludselig var der gået halvanden time, der også var afsat til middagen, hvilket må siges at være noget længere tid, end hvis aftensmaden var blevet serveret på normal vis hjemme hos én selv.

Derhjemme venter nemlig opvask, et afsnit af yndlingsserien og andre af hverdagens praktiske gøremål – men i IKEA’s spisestue var der sørget for det hele.

Stadig ledige pladser

I morgen, torsdag den 20. juli, gentager de succesen og byder et nyt hold indenfor i deres spisemiljøer inde midt i Ikea.

Der er stadig fire pladser tilbage, så I kan stadig nå at sikre jer, at det er jer, der skal tage plads ved et af bordene. Men I skal nok ikke trille tommelfingre for længe.

Du kan booke bord lige her.

Del artikel

Andre læser også