Helt skørt: Hollywood-stjerne svarer Daniel Svensson på Twitter

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis vi en dag ser selveste Samuel L. Jackson lande i Aalborg Lufthavn, så skal man ikke blive overrasket.

For han har fået en Twitter-ven fra Aalborg. Tirsdag kunne den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson se i sit Twitter-feed, at den verdensberømte Hollywood-stjerne havde nævnt ham.

Det viste sig at være et to år gammelt tweet fra OL i London i 2016. Samuel L. Jackson kan til tider godt lide at lave videoer, hvor han svarer på Twitter-spørgsmål, og denne gang var det altså med Daniel Svensson i hovedrollen.

Nå ja, mit tweet fra OL

Under OL skrev Daniel Svensson til Samuel L. Jacksons Twitter-profil om han havde lært håndboldreglerne endnu. Svensson havde set skuespilleren undre sig over spillet på Twitter. To år efter kom svaret altså.

“Nå, det var mit tweet fra OL. Ja, hvad var det for et spil? Nej, jeg kender ikke reglerne. Men jeg kan stadig godt lide at se spillet – folk, der render rundt og kaster bolde og forsøger at få dem i et net. Ret sjovt. Vidste dog ikke, at det var en olympisk sport,” skrev Jackson.

Daniel Svensson er naturligt nok pænt starstruck over korrespondancen med en så stor stjerne. Det fortæller han til Ekstra Bladet

“Det er helt vildt. Jeg kan lige så godt indrømme, at jeg er rimeligt starstruck lige nu. Og jeg fortæller om det til alle, jeg kender.

Det er en, jeg har set rigtig meget op til i hans film, så det betyder rigtig meget,” siger Daniel Svensson til eb.dk.

Chef for CoolUnite

Daniel Svensson er i dag chef for velgørenhedsfonden CoolUnite som er stiftet af Aalborg-virksomheden Coolshop. Derudover optræder han jævnligt som håndboldekspert på TV 2. Daniel Svensson har også tidligere blogget for MigogAalborg.

Svensson skyndte sig at svare Samuel L. Jackson med at invitere ham til VM håndbold i Danmark til januar.