ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særligt håndværk: Vind et specialdesignet plankebord fra OlympiaDesign

Af Stine Kjølby Christensen

Mens møbelbranchen efterhånden er kendetegnet ved masseproduktion til alle behov og prisklasser, er der andre, der vælger at gå i en helt anden retning.

OlympiaDesign, beliggende i Pandrup, er et helt nyt brand i kategorien, der i stedet har en vision om at få det gode håndværk i fokus.

Med speciale i produktion af planke- og epoxyborde samt specialgulve, hvor du som køber kan designe det fuldstændigt, som du vil, er der altså mulighed for at skabe et helt unikt møbel, der vil kunne tryllebinde de fleste af dine gæsters nysgerrighed.

Kombinationen af epoxy og naturtræ giver et næsten drømmeagtigt udtryk, som kan give et magisk pust i ethvert hjem. Rivertables bliver de også kaldt, da epoxyen løber mellem træet og leder tankerne hen på vand.

“Min egen idé til at fremstille denne slags borde kom, da min gode ven producerede lidt, men ikke havde certifikat til at arbejde med et produkt som epoxy – derfor begyndte jeg at undersøge, hvad det ville koste, hvis jeg lavede det selv, og skaffede mig hurtigt et certifikat” fortæller Daniel, der står bag OlympiaDesign.

Foruden epoxy, der er et stærkt bindemiddel, består bordene som sagt af rene naturplanker, som Daniel gerne kører langt for at skaffe.

“Træet betyder virkelig meget for slutresultatet, så det er vigtigt for mig, at det bliver det helt rigtige.

Jeg har heldigvis mange gode forbindelser, der gør, at jeg kan skaffe det meste – og med sikkerheden om, at jeg udelukkende modtager helt fantastiske varer.

Vi har derfor mulighed for at specialfremstille de smukkeste plankeborde i alverdens træsorter,” forklarer han.

Unikke borde til en skarp nordjysk pris

Det lyder dyrt! – tænker en nordjysk hjerne måske. Men ikke ifølge Daniel.

“Når man bruger epoxy, behøver træet dog ikke at være ovntørret, så det gør det muligt for mig at holde priserne helt i bund,” forklarer han og fortsætter:

“Jeg er også alt for nordjysk til at kunne få mig til at tage røven på kunder; jeg vil hellere sælge 20 bord end to, og så have lidt ekstra at give mig til.”

Hos Daniel kan du dermed få møbler helt ned fra 3000 kr. – afhængig af hvad du ønsker dig.

Rabat i hele weekenden

For at fejre åbningen af OlympiaDesign har Daniel tilmed valgt at køre med 25 % rabat fra i dag til og med søndag PÅ ALT med rabatkoden MIGOGAALBORG25.

“Vores vejledende udsalgspriser er i forvejen væsentligt billigere end andre steder, men vi vil gerne fejre, at vi endelig er i gang, og omsider få sat vores navn på møbelhimlen,” siger Daniel til MigogAalborg.

For at vende tilbage til masseproduktionen i møbelbranchen så er én af OlympiaDesigns store forcer også lige præcis, at hvis du bestiller et møbel fra Daniel, kan du være sikker på, at der ikke findes ét eneste magen til – hverken nu eller siden.

Helt særligt håndværk: Vind et specialdesignet plankebord fra OlympiaDesign
OlympiaDesign står skarpt MigogAalborgs kontormiljø

Kun fantasien sætter grænser

Men det er ikke kun borde, der er en del af Daniels sortiment. I arbejdet med epoxy er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser.

“Der er næsten ingen grænser for, hvad epoxy kan bruges til. Som eksempel kan du få epoxy, der lyser i mørke,” siger han med et grin.

For Daniel er det bare vigtigt, at kunden er en del af hele beslutningsprocessen og til sidst står tilbage med et møbel, der forhåbentligt kan få en særlig plads i både hjem … og hjertet.

“Jeg har renoveret flere gamle møbler med epoxy, som har medvirket til, at noget gammelt – og måske nedslidt – kunne blive som forvandlet.

Det er også et slags modsvar til den smid-ud-kultur, som branchen også oplever meget. Man behøver måske ikke at smide det ud – men blot give det helt nyt liv.”

Du kan tjekke produkterne ud her

Vind plankebord med epoxy

På MigogAalborgs facebookside kan du lige nu deltage i konkurrencen om dit helt eget plankebord med epoxy fra OlympiaDesign til en værdi af 6000 kr.

Du deltager ved at:

  • Like opslaget (udgivet torsdag d. 27/2)
  • Skriv mindst én du gerne vil nyde en middag med ved det smukke bord

Helt særligt håndværk: Vind et specialdesignet plankebord fra OlympiaDesign

Del artikel