Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt ny variant: Nu kan du snart få ultrablå Pepsi Max i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

“Yo, listen up here’s a story.”

Sådan starter verdens mest blå sang fra ikoniske Eiffel 65 – men på torsdag sker der faktisk noget endnu mere blåt.

Fra torsdag den 27. juni kan den nye Pepsi Max Electric Blue købes i alle 7-Elevens 175 butikker.

“Det skal altid være en oplevelse at gå i 7-Eleven, og vi har kæmpestort fokus på at være på forkant med de nyeste trends inden for drikkevarer.

Vores kunder forventer noget spændende og et bredt udvalg, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dem den nye udgave af en så populær sodavand som Pepsi Max før alle andre,” udtaler Maria Gervig, kommerciel direktør i 7-Eleven Danmark i en pressemeddelelse.

Pepsi Max Electric Blue hedder den nye sodavand, der frem til torsdag kun kan købes i et vaskeægte Pepsi Max Electric Blue-univers med blå løber, blåt lys og en stemning, der har lige så meget power som smagen på den nye sodavand. 

Vinder stadig frem

Pepsi Max har en stærk historie i Danmark.

I 2021 blev den kåret som den bedst sælgende sodavand i landet, og de sukkerfrie produkter bliver stadig mere populære.

Den nye Pepsi Max Electric Blue er udviklet til at tilfredsstille de stigende krav fra forbrugerne om innovative og sukkerfri drikkevarer.

“Vi ved, at trenden omkring at smage nye ting er stor, og den nye Pepsi Max Electric Blue vil helt sikkert give forbrugerne en unik oplevelse, som man ikke normalt forbinder med en cola,” fortæller Therese Nerder, Senior Brand Manager hos Royal Unibrew.

Pepsi Max Electric Blue fås kun i en begrænset periode. Den blå farve – både på emballagen og drikken – er linket til Pepsis nye visuelle identitet med et mere dynamisk design. Fra torsdag den 27. juni kan den nye Pepsi Max Electric Blue købes i alle 7-Elevens 175 butikker. Kæden har eksklusivitet over den nye drik til og med uge 29, og først derefter vil den være tilgængelig hos andre forhandlere.

Kilde: 7-Eleven Danmark

Del artikel

Andre læser også