Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt ny teknologi: Nu kan 12.000 hustande i Aalborg-området få lynhurtigt internet

Af Emil Kjær Jørgensen

En af Aalborgs største antenneforeninger opgraderer nu deres internetprodukter.

Det betyder, at de cirka 12.000 husstande i området fra Gug til Frejlev og fra Svenstrup til Skalborg fra uge 8 kan få hurtigere internet fremover, på linje med fiberforbindelserne, udbudt på markedet.

Gug-Visse-Dall Antenneforening, også kendt som GVD, har endnu engang valgt at investere i fremtiden og går nu et skridt nærmere gigabit-forbindelserne.

I efteråret omlagde antenneforeningen hele deres eget netværk, GVD Net, der nu lover nye hastigheder, der kan konkurrere med de førende fiberforbindelser, der er på markedet.

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores medlemmer denne opgradering, der vil give dem adgang til hurtigere internet og følge med den teknologiske udvikling,” udtaler Ole Gerdt Andersen, som er formand for GVD.

Hurtig forbindelse, skarpe priser

Konkret betyder det, at fra uge 8 opgraderes de to hurtigste hastigheder til henholdsvis en 400/50 Mbit-forbindelse fra 209 kr. pr. måned og en 800/100 Mbit-forbindelse fra 229 kr. pr. måned.

Derudover bibeholdes den laveste forbindelse, 100/25 Mbit-forbindelse fra 179 kr. pr. måned, for at imødekomme alles behov.

Efter samarbejdet påbegyndte med YouSee i starten af 2022, har GVD som et led i deres fremtidsvision valgt at udbyde en ren internet TV-pakke, som streames gennem YouSee Play eller på en YouSee TV-boks.

Medlemmerne får nu frit valg til at blande deres egne streamingtjenester og kanaler med et pointsystem, der starter fra 10 point til 259 kr. pr. måned.

Dog bibeholder GVD deres traditionelle kablede TV-pakker til dem, der ønsker at fortsætte med at se flow-TV.

Fremtiden bringer forandring, og GVD vælger at følge med.

“Vi tror på at give vores medlemmer valgmuligheder og frihed i deres underholdningsoplevelser. Med den nye internet TV-pakke, giver vi dem mulighed for at skræddersy deres TV-forbrug efter deres præferencer og behov,” fortæller formanden for GVD, Ole Gerdt Andersen.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også