Helt legendarisk: Mortens Kro laver julefester med Grand Prix-vindere

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er ikke så tit, at man får lov til at opleve en vaskeægte Melodi Grand Prix-vinder på en restaurant i Aalborg.

I november og december kan man ikke bare opleve en men hele to Grand Prix-vindere på Restaurant Mortens Kro.

Programmet for årets julefester 2020 på den kendte gourmetrestaurant er nu meldt ud, og her kan man se, at der både bliver visit af Gry Meilstrup, som i 1983 vandt Melodi Grand Prix med Kloden Drejer.

Gry blev samtidig også legendarisk i Danmark for sine “rejehop”, som folk i øvrigt stadig laver, når de ser hende. Nu skal hun optræde her i Aalborg på en mindre men intim scene og med meget mere gas på feststemningen.

Blev nummer 5 i det Internationale

Som om det ikke er nok, så er endnu en Grand Prix-vinder på plakaten. Det er Anne Herdorf, som i 1987 vandt med “En Lille Melodi”.

Hun blev faktisk efterfølgende spået som største konkurrent til den irske Grand Prix-konge Johnny Logan, og Anne Herdorf hentede en flot femteplads ved det internationale Melodi Grand Prix.

Mortens Kro har for vane at hente kendte navne ind til sine julefester, hvor både private og virksomheder kan booke sig ind. Men i 2020 har den altså fået fuld gas på nostalgi og legendariske danske sange.

“Vi er ret stolte over, at både Gry og Anne er med på den, og vil skabe en fed fest på de datoer, hvor de hver især er med. De kommer til at synge både egne og andre kendte Melodi Grand Prix sange, så jeg tør godt at love, at der bliver gang i den,” fortæller Morten Kok til MigogAalborg.

Julefesterne kører fra 20. november frem til 19. december – du kan læse mere om dem her

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her