Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt gratis: Prøv de fedeste el-biler i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto / Pressefoto
Arkivfoto / Pressefoto

Elbiler er ikke længere fremtiden – de er her allerede, og nordjydernes interesse for dem vokser støt. Alligevel kan der opstå mange spørgsmål, når du overvejer at skifte benzinbilen ud med en eldreven, men det er der heldigvis råd for.

lørdag den 8. juni kommer Danmarks største Elbil Tour nemlig til Aalborg Storcenter, hvor du kan stille alle dine spørgsmål til eksperterne.

Du kan også prøvekør biler fra blandt andet X-PENG, Volvo, Tesla og BYD, deltage i fede konkurrencer, høre de største myter om elbiler og meget mere – helt gratis.

Det skriver Aalborg Storcenter i en pressemeddelelse.

Prøvekør elbiler gratis

Den 8. – 9. juni kan du få svar på alle dine spørgsmål fra eksperterne. Hvorfor skal du vælge en elbil? Hvad koster det at lade en elbil op? Hvor langt kan en elbil køre pr. kwh? Hvor meget forurener en elbil? Og selvfølgelig det store spørgsmål; Hvilken elbil skal du vælge?

Du kan allerede nu booke en prøvetur ved Tesla, BYD og Volvo, og så står drømmebilen klar til dig, når du kommer. Der er nok at vælge imellem, og du behøver heldigvis ikke nøjes med kun at prøve én. Book din prøvekørsel her

Center Manager i Aalborg Storcenter Niels Adolfsen glæder sig til at Elbil Touren kommer på besøg, så centrets kunder kan få en masse spændende elbil oplevelser og ikke mindst, få nem adgang til at prøvekøre en masse spændende biler:

”Hvis du vil ud at prøvekøre nye biler kører du normalt rundt mellem alle bilforhandlerne i flere weekender, nu samler vi næsten alle elbiler der er på markedet, så du kan nøjes med at rive en dag ud af kalenderen og prøvekøre dem alle sammen ét sted. Og hvem elsker ikke muligheden for at opleve en masse fede biler nemt og helt gratis?”

Gratis aktiviteter for hele familien

Eventet er ikke kun for bilentusiasterne, men for hele familien – store som små. Har du nogensinde tegnet på en bil, kørt racerløb med din egen legobil eller lavet et stenslag?

Til Elbil Tour lørdag den 8. juni kan du netop prøve disse ting helt gratis. Du kan også deltage i konkurrencen om at vinde en bil i en uge fra X-PENG, vinde billetter til EM2024 eller kufferter fra Thule.

Du kan også møde Aalborg Storcenters maskot Buller, som står klar til at give highfives, krammer og gratis slik fra kl. 11-15.

Der er gratis adgang for alle hele dagen – så tag din familie, bedste ven eller kollega under armen og besøg Elbil Tour ved Aalborg Storcenter lørdag den 8. juni 2024 ved Indgang D.

Psst… Du kan også prøvekøre elbiler søndag den 9. juni kl. 11-16.

Program for dagen den 8. juni

11:00 – Elbil Tour 2024 åbner
Partnerstande og prøvekørsler starter

11:00 – Mød Buller
Aalborg Storcenters maskot giver highfives, krammere og gratis slik

11:30 – Myter om elbilen
En snak med FDM om de største myter der er omkring det at købe en elbil

13:30 – Tour de Partnere
En snak med de enkelte partnere på Elbil Tour

15:00 – Autobranchens podcast optager live
Snak med partnere, besøgende og andre interessenter omkring Elbil Tour

16:00 – Tak for i dag
Vinderne af dagens konkurrencer trækkes, prøvekørsler slutter og pladsen lukker

Del artikel

Andre læser også