Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt genialt: Book dit eget “Åbent Hus” på Aalborg City Gymnasium

Af Emil Kjær Jørgensen

STX, HF, enkeltfag, SU, studiemiljø, fremtidsmuligheder …

At vælge den rette uddannelse kan være lige så svært som at forudsige, hvor og hvornår det næste vejarbejde rammer midtbyen.

Men på Aalborg City Gymnasium i centrum af Aalborg er hjælpen nær.

Her er det nemlig muligt at booke tid hos en af de kompetente studievejledere, Gunvor Jørgensen eller Charlotte Christiansen, hele året rundt.

“Der er naturligvis rigtig mange, der har spørgsmål til deres uddannelsesvalg inden 1. marts, hvor optagelsen via optagelse.dk lukker.

Men det er meget vigtigt for os at understrege, at vi er til rådighed hele året rundt, for så kan vi altid skræddersy vejledningen med afsæt i den enkeltes situation.

Vi er en uddannelsesinstitution med mange uddannelsestilbud, og vi vil derfor altid forsøge at skabe det bedste match,” forklarer Gunvor Jørgensen.

Du kan allerede booke en helt uforpligtende samtale lige her.

Helt genialt: Book dit eget "Åbent Hus" på Aalborg City Gymnasium
Gunvor og Charlotte

Book dit helt eget Åbent Hus

Mange uddannelsesinstitutioner havde Åbent Hus i januar, hvor nysgerrige elever og forældre kunne få svar på de vigtige spørgsmål og eksempelvis blive vist rundt i Aalborg City Gymnasiums moderne rammer lidt ved Godsbanen.

Men med den fleksible studievejledning på Aalborg City Gymnasium, er det faktisk muligt for dig at bestille dit eget “Åbent Hus” – lige når det passer dig.

“Vi tager meget gerne en personlig samtale, hvor vi informerer om vores uddannelsestilbud, og så giver vi samtidig en rundvisning på skolen.

Det kan for mange være en rigtig god måde at opleve skolen og miljøet på, fordi vi har tid til at komme i dybden med alle de spørgsmål og usikkerheder, som den enkelte elev måske har,” forklarer Charlotte Christiansen.

Men bare rolig. Hvis du er skibums i de franske alper, er i fuldtidsarbejde eller bare helst vil klare tingene online eller over telefonen, så er det også muligt at vælge at tage studievejledningen online eller via et simpelt opkald.

Det kan du læse på Aalborg City Gymnasium

Aalborg City Gymnasium er især kendt for deres helt særlige 2-årige STX, hvor du – som det eneste sted i Nordjylland – kan springe et helt år over og gennemføre en STX på bare to år.

Uddannelsen giver adgang til de samme videregående uddannelser som den klassiske 3-årige – uden behov for ekstra fag.

Men derudover har Aalborg City Gymnasium også HF og enkeltfag, GSK, overbygningsforløb, STX FLOW og GIF. Læs meget mere her.

Udover muligheden for at tage en uddannelse, der passer til dine behov, så bliver elevernes trivsel også vægtet højt på Aalborg City Gymnasium.

Helt genialt: Book dit eget "Åbent Hus" på Aalborg City Gymnasium

Alle nye studerende bliver eksempelvis mødt af engagerede tutorer, og der er også fredagscafé, fester og spændende studieture.

Derudover ligger Aalborg City Gymnasium helt ideelt placeret ved det nye attraktive Godsbanekvarter, hvor du har busterminal, banegård, restauranter og hele byens liv lige i baghaven.

Lyder det som noget for dig, og er du moden, målrettet og klar på nye udfordringer? 

Book en tid med en studievejleder her

Del artikel

Andre læser også