ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helmuth gentager succes: Byder på overdådig fisk- og skaldyrsbuffet

Af Stine Kjølby Christensen

Sommeren har ikke været nærig med solskinnet i år, og det er noget, der bringer smil frem i gadebilledet.

Selvom mange af byens restauranter holder (velfortjent) sommerferie, så findes der også steder, der i stedet præsenterer nye sommerlige tiltag for sine gæster. Én af dem er Helmuth Bar & Kitchen.

Her er aalborgenserne vant til blandt andet at nyde godt af den overvældende brunchbuffet i weekenderne – men d. 14. juli kunne man i stedet tage et hovedspring lige ned i en overdådig fisk- og skaldyrsbuffet – og modtagelsen var ikke til at tage fejl af.

“Vores første fisk- og skaldyrsaften var en kæmpe succes! Folk var superglade og positive, og restauranten var helt fyldt,” fortæller Anders Strandhave, som sammen med Mathias Walther overtog Helmuth i efteråret.

Helmuth gentager succes: Byder på overdådig fisk- og skaldyrsbuffet

Skagen kommer til Aalborg

Derfor gentager Helmuth nu succesen.

“Vi måtte desværre sige nej til ret mange i første omgang, så vi har besluttet os for, at afholde endnu et arrangement – allerede på lørdag d. 4. august.

Det bliver, som sidste gang, med alt fra jomfruhummer, pil-selv-rejer, dampede blåmuslinger, krabbekløer, skaldyrssalater, blæksprutteringe og forskellige lune retter.” siger Mathias og forklarer om konceptet:

“Vi har egentlig bare taget udgangspunkt i, hvad vi selv godt kan lide, og hvordan vi bedst muligt kunne udnytte sommerperioden.

Aalborg midtby er ikke i højsæson lige nu, og vi har ikke nogen kæmpe terrasse, der kan trække folk til. Derfor har vi i stedet forsøgt at skabe noget stemning og bringe lidt lækker Skagen-vibe herind.”

Udover den velovervejede menu og den særlige stemning, så vil aftenen også byde på iskolde velkomstdrinks og lækre sommertoner fra aftenens DJ – og til den nette sum af 249 kr.

Helmuth gentager succes: Byder på overdådig fisk- og skaldyrsbuffet

Og i takt med at aftenen bliver mørkere, kan man jo byde natten velkommen med Helmuths berømte cocktails, der tidligere på året vandt en pris til AALBORG AWARDS.

Så selvom uge 29 forlængst er overstået – og der jo faktisk er et par kilometer til det nærmeste ocean – så kan du på lørdag alligevel få smagen af det friske hav og følelsen af at være på toppen af Danmark – lige midt på Boulevarden.

Sidste gang blev pladserne revet væk, så det gælder om at være hurtig.

Se hvordan du tilmelder dig her.

Del artikel