Hele byen holder sent åbent: DJ – events og sommertilbud i Friis Shoppingcenter

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

De kommende dage kommer hele Aalborg centrum til at summe af liv med musik, events og en masse andre flotte arrangementer.

Men der er også god grund til at trække ind mod midtbyen, hvis man er klar til en masse sommer-shopping måske før en forstående sommerferie.

I hvert fald holder midtbyens butikker aftenåbent fra torsdag til lørdag fra klokken 10-21, og det får både DGI-deltagerne og ikke mindst aalborgenserne god glæde af.

I Friis Shoppingcenter har man også forberedt sig på nogle spændende dage med en masse mennesker inde i midtbyen, der også godt vil ind og shoppe lidt. Blandt andet har man en masse gode tilbud med Summer Sale.

Speciel opvisning i gangbroen

Der vil også være masser af liv i Friis, hvor man torsdag, fredag og lørdag har DJ fra 17-21 på Plan 0. Ligesom for at sparke festen i gang med lidt god stemning og lækker musik.

Under åbningsparaden torsdag vil der være en helt speciel opvisning i vinduerne i gangbroen, der er imellem bygningerne i Friis Shoppingcenter. Så hvis man går derunder, så husk at kigge op.

Lørdag er der også fokus på børnene, hvor der er ansigtsmaling fra klokken 11-14, så man kan gøre det til en god familietur at kigge ind til byen, hvor der samtidig sker så mange andre ting inde i midtbyen.

Der er også spændende nyt på shoppingfronten i Friis, hvor Bianco har åbnet en Outlet pop up butik, hvor der er en masse gode køb at hente.

Derudover har den trendy livsstilsbutik BuyNature også premiere på en pop up butik fra torsdag. BuyNature har tidligere ligget inde i Tivoli med stor succes, og de har mange lækre produkter, som alle er miljøvenlige og økologiske.

Du kan læse om BuyNature eventyret her.

På madfronten er der også en god grund til at kigge forbi Friis Shoppingcenter. Dalle Valle åbnede i Aalborg i sidste uge med en kæmpe restaurant med plads til 300 spisende gæster inden for og 100 siddepladser uden for mod Gabels Torv.

Kendte for deres buffet

De er især kendte for deres gigantiske og lækre buffeter både til brunch/frokost og aften. Her kan man i hvert fald være sikker på, at der er noget for alle uanset hvor gammel eller kræsen man er.

Joe & Juice har også rykket placering, mens ombygningen af Friis Shoppingcenter er i fuld gang. Der gøres klar til, at Magasin rykker ind på et tidspunkt til næste år og bliver en integreret del af Friis Shoppingcenter.

Joe & Juice er stadig på samme sal men bare rykket en smule. Desuden har man skabt flere lækre loungeområder, hvor man kan tage et velfortjent break mellem shopping.

I det hele taget glæder man sig i Friis Shoppingcenter til de kommende dage.

“Vi synes jo, det er fantastisk, at DGI i år kommer til Aalborg, og det hele bliver arrangeret herinde i byen. Det er rigtig godt, at de mange deltagere og nysgerrige besøgende er så tæt på restauranter og shopping, og vi har derfor også forsøgt at gøre noget ekstra ud af DGI-dagene med DJ og forskellige andre tiltag,” siger Gitte Stokbro Kristensen, marketing manager i Friis Shoppingcenter.

Har 850 p-pladser klar

Der har været meget snak omkring, at hele midtbyen afspærres, og det kan måske afholde eksempelvis familier med børn til at tage derind, hvis de ikke kan få bilen med indtil byen.

Men det er der en løsning på med Friis Shoppingcenter.

“Vi har 850 p-pladser, hvor man kan komme ind og holde på alle tidspunkter i løbet af DGI-dagene. Så man kan sagtens komme helt ind og parkere i hjertet af Aalborg, hvis man kommer ind og parkerer i Friis,” siger Gitte Stokbro Kristensen.

Man skal dog være opmærksom på, at der kun er tilkørsel til P-huset fra øst, hvor man kommer forbi Musikkens Hus.

En anden fordel ved Friis Shoppingcenters parkering er, at man ikke engang behøver at stå i kø for at betale parkering. Man kan nemlig betale op til 48 timer efter udkørsel på apcoa.dk eller hente app’en Mobilparkering, så man slipper for at stå i kø.

Du kan læse mere om det der sker inde i Friis Shoppingcenter ved at følge dem på Facebook her

Så er datoen afsløret: Denne dag ankommer Julemanden til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Visitaalborg
Foto: Visitaalborg

Vi har stort set lige afsluttet den lækre sommer, og nu kommer de mørke dage med kulde, regn og blæst.

Men der er lige en enkelt ting, som rigtig mange glæder sig til, hver eneste gang året drejer ind i den kolde efterårstid. Julemandens ankomst til Aalborg på Honnørkajen.

Det er efterhånden blevet en tradition for tusinder af aalborgensere at dukke op, når Aalborgs faste glade julemanden lægger til kaj på Havnefronten. Derfor er der rigtig mange, som har ventet på den officielle dato på Julemandens ankomst.

Kommer sejlende i sit store røde skib

Den har Aalborg City nu afsløret på Facebook, og der er rigtig mange, som allerede har markeret sig interesseret eller deltager på Facebook-begivenhed.

Det bliver således lørdag den 17. november kl. 10.45, at Julemanden kommer sejlende i sit store røde skib og indtager Aalborg. Herefter plejer han at være rundt omkring i Aalborg frem mod juleaften.

Således var han både på julemarkedet på Gl. Torv og i Friis Shoppingcenter sidste år.

Programmet er således lagt op;

Kl. 10:45 Aalborg gardens nisseorkester underholder
Kl. 11:00 Julemandens skib ligger til ved Honnørkajen
Kl. 11.45 Velkomsttale til julemanden ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Kl. 12:00 Julemanden og borgmesteren kører i kane igennem byens gader – de stopper ved julemarkedet på Gammeltorv

Samme dag tændes det store Juletræ på Nytorv også. Her holder borgmester Thomas Kastrup Larsen traditionen tro også en tale til byen.

Du kan selv melde dig interesseret i Julemandens ankomst her

Er der andre børnefamilier i kvarteret: Her er det “hemmelige” trick

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Du har endelig fundet drømmehuset i den rette by, og i det rigtige område.

Men nu kommer det store spørgsmål, som kan være væsentligt for at få dine børn til at blive aktiveret i fritiden.

Bor der andre børnefamilier i nærheden?

Vi kan alle huske gadelegene spark til bøtten, antonios, og jeg erklærer krig. Det var fantastisk at kunne lege i fritiden med de andre børn på villavejen.

De nostalgiske minder man selv har om barndommens leg, ønsker man som forældre at give videre til sine børn. Derfor er det ofte væsentligt, om der bor børn i området, men hvordan kan man undersøge det på forhånd?

Trampolin tricket

Vi kender alle Google Maps og Google Earth, men for kort tid siden valgte Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet at frigive 1,3 millioner skråfotos af danske ejendomskomplekser som en del af forvaltningsgrundlaget til de nye ejendomsvurderinger.

Ved at benytte de ovenstående luftfotos systemer, hvor Energi, Forsynings og Klimaministeriet har de nyeste fotos over Danmark, så kan du slå din kommende bopæl op og se hvor mange trampoliner, som der står i dine kommende naboers have.

Med trampolinerne i haverne, så er der stor sandsynlighed for børn i området.

Prøv det her, og find ud af om der er børnefamilier i det kommende kvarter hvor du flytter ind.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Alle kan stille op: Hvem er Aalborgs bedste karaoke-sanger?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De fleste gør det. Enten i badet, foran spejlet med hårbørsten eller når der kommer lidt alkohol i blodet…

… Her er der selvfølgelig tale om at skråle med på de største sange og leve sig ind i livet som popstjerne.

Karaoke er en evig kilde til sjov og spas, og her i weekenden kan du både få den ultimative håneret og vinde fede præmier, når Aalborgs bedste karaoke-sanger skal findes.

Aalborgs første mesterskab i karaoke

Café Frederiksberg inviterer nemlig til Aalborg Mesterskab i karaoke på fredag 29. september fra klokken 21.

“Drømmer du om at få luftet din sangstemme, give den fuld gas ved mikrofonen og fyre den max af til publikum, så tilmeld dig som karaokesanger når Café Frederiksberg afholder Aalborgs første Aalborg Mesterskab i Karaoke fredag d. 28. september.

‘Hvis du tør – så kom med mig, vi skal slingre ned af Vestergade, aldrig sige aldrig, se Venedig og dø, inden vi styrter ned på en øde ø, hvor vi skråler Born ind the USA og Livin’ on a Prayer, inden vi ender i Folsom Prison og savner Someone Like You,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Gratis entré og masser af præmier

Hvis du ønsker at deltage, vælger du selv din helt egen sang. Nummeret skal blot være tilgængeligt på YouTube. Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske til nfo@onlinenord.dk.

“Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2018” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel.

Det bliver den vildeste hitaften, og uanset om du vil synge eller heppe, så gå ikke glip af denne festlige begivenhed,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Udover æren, kan vinderen se frem til en pokal, en studieindspilning og en gæsteoptræden med en af Nordjyllands bedste sangere, Claus Hassing forsanger i Bryan Adams Tribute.

Du kan finde mere info om begivenheden her.