Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Heldig pensionist: Nordjyde vinder 10 mio. kr. i Lotto

Af Nathalia Hentze Nielsen

Forestil dig, at du har vundet 10 millioner kroner i Lotto.

Du har sikkert en rimelig god idé om, hvad du ville bruge de mange penge på.

Det gælder også en heldig pensionist fra Nordjylland, der har vundet præcist 10.000.060 skattefrie danske kroner ved at ramme 7 rigtige i Lotto.

Den store præmiesum har åbnet en verden af muligheder for manden og hans kone, og det er noget, som de har tænkt sig at udnytte, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Min hustru og jeg har haft en god snak om, hvad det her betyder for os. Vi har aftalt med hinanden, at vi ikke vil udsætte noget til senere. Vi skal leve i nuet.

Hvis der er et eller andet, som vi gerne vil, så gør vi det med det samme i stedet for at udsætte det til næste år. For man ved aldrig, hvad der kan ske i fremtiden.

Det synes jeg, at man ser så tit. At folk laver planer for ting ude i fremtiden, og så sker der pludseligt noget, som umuliggør det,” forklarer den heldige vinder.

Gevinsten føles næsten uretfærdig

Det var faktisk anden uge i træk, at manden vandt i Lotto.

Ugen før var det dog en noget mere beskeden gevinst på 140 kroner, som han besluttede sig for at geninvestere i at spille nogle ekstra rækker til den følgende uge.

En fornuftig disposition, som endte med at blive 10 mio. kr. værd. Et beløb, som næsten ikke er til at forstå for nordjyden.

”Vi har endnu ikke vænnet os til tanken om, at vi har vundet SÅ mange penge. På en måde føles det næsten helt uretfærdigt.

Vi får aldrig brugt alle de penge, så vi kunne godt have undt nogen, at der f.eks. havde været to vindere, som havde fået 5 mio. kr. hver.

Men vi er selvfølgelig lykkelige for, at vi har vundet,” forklarer manden, der forudser, at restauranterne i lokalområdet kommer til at få besøg af ægteparret noget oftere, end det er tilfældet nu. Og så er der planer om, at hus og have skal have en overhaling.

”Vi har i mange år snakket om, at vi gerne vil have lavet vores drømme-terrasse. Vores have ligger helt fantastisk med udsigt, så nu får vi hyret nogle håndværkere til at komme og lave det, så det bliver rigtig lækkert og med plads til, at vi begge kan være derude.

Det glæder vi os meget til at kunne nyde, når det er færdigt,” forklarer den nyslåede mangemillionær, som indtil videre ikke har fortalt nogen om den store gevinst – men det ændrer sig nok juleaften.

”Jeg har en plan om at fortælle det til min datter til jul. Så inviterer vi hende og hendes familie med på en sommerferie.

Det glæder vi os til. I det hele taget kommer vi nok til at rejse en 3-4 gange om året – og lidt dyrere, end vi plejer,” slutter manden med et stort smil.

Del artikel

Andre læser også