Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Havde du en heldig weekend?: Danske Spil leder efter Lotto-millionær i Aalborg

Af Redaktionen

Weekendens Lotto trækning havde ikke nogen med fuld gevinst, og af den grund vokser førstepræmiepuljen til 15 millioner kroner, som kan vindes på lørdag.

Men Danske Spil har en såkaldt millionær-garanti, og her var der en enkelt fra Aalborg, som lige nu kan se tilbage på en helt fantastisk weekend.

Måske ved personen det ikke endnu. Mandag morgen havde Danske Spil endnu ikke fået kontakt til den heldige aalborgenser.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den heldige vinder har købt sin kupon i Føtex på Niels Bohrs Vej 44, 9220 Aalborg Ø, og har desuden vundet yderligere 50 kr.

Ekstra lodtrækning hver weekend

Lottos millionær-garanti er en ekstra lodtrækning om 2 x 1 million kr. blandt alle spillede rækker lørdag. Man kan altså have 0 rigtige og alligevel blive millionær.

Weekendens anden heldige vinder er fra Skanderborg kommune og har spillet via sit Plus abonnement. Vedkommende er blevet millionær, selvom der ikke var nogen gevinst på kuponen.

Der var heller ikke nogen, der vandt førstepræmiepuljen i Eurojackpot, og derfor er der 323 millioner kroner i puljen på fredag.

Til gengæld vandt en heldig dansker 3. præmien og kan dermed se frem til 1.082.109 kroner at lune sig på midt i påsken.

Del artikel