Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hav alt parat til skiferien

Af Annoncør

Skal du ud og stå på ski i år? Så skal du i gang med at planlægge din tur til punkt og prikke. Skiferier er skønne, og du kan vælge dejlige områder at tage til, når du skal på skiferie. Når man skal på skiferie, så skal man have alt på plads, før man tager afsted. Det gør, at hele skiferien bliver mere overskuelig for dig, og du kan slappe af, når du er afsted. Læs med i denne artikel, og bliv klogere på, hvad du skal have styr på, før du tager afsted. 

Annoncørbetalt indhold leveret af skioutlet.nu

Skal du leje eller købe ski?

Det første, som du skal have styr på, før du tager afsted på ski, det er om du vil leje eller købe ski. Du kan finde relativt billige brugte ski, hvis du ved, at du kommer afsted igen år efter år. Det kan godt betale sig i sidste ende, da udlejning også kan koste en del. Hvis du derimod ikke har mulighed for at transportere dine egne ski til det område, du skal til, så kan du leje dine ski. Der er forskel blandt de forskellige typer af ski – derfor lejer man ikke bare dem, der ser mest pæne ud. 

De fleste vil vælge All Mountain ski, fordi de er de typiske ski at vælge, hvis man bare gerne vil stå på almindelig ski. Hvis du derimod gerne vil prøve tricks af eller køre på off-pist, så er der off-Pist ski (pudder ski) eller Freestyle ski. Hvis du er i tvivl, om hvad du skal vælge, så spørg professionelle.

Hav udstyret klart

Skiferie er lig med store skijakker, overtræksbukser og varmt skiundertøj. Det giver nemlig dig den mest komfortable skioplevelse, når du har udstyret i orden. Hvis du ikke allerede har skitøj liggende fra tidligere skiferier, så skal du ud og investere i noget nyt. Skiundertøj er det, som du har på indenunder alt dit overtøj, og her skal du finde noget, der er svedabsorberende. Så vil du nemlig ikke føle ubehag hen på dagen, når du er ude på pisten. Du kan tage til diverse skioutlets eller besøge en hjemmeside som skioutlet.nu. Her kan du finde skitøj til en overkommelig pris. 

Hvor skal destinationen være?

Der findes flere områder, hvor du kan tage på skiferie til. De typiske vælger lande som Østrig eller Frankrig, hvor man er garanteret lidt mere sne end andre områder. Andre tager også til Norge eller Italien, hvis man gerne vil længere væk. Det kan være, du skal prøve et helt nyt område af, så du ikke tager et sted, hvor alle tager til i de populære uger.

Del artikel

Andre læser også