ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra sekretær til partner: Haugaard|Braad udvider partnerkredsen

Af Clara Edgar Jakobsen

Det går godt i ejendomsadministrationen hos Haugaard|Braad. Faktisk går det så godt, at de på bare fire år har udvidet deres hold fra to til ti, og forventer at vokse endnu mere i 2022.

“Vores strategi og vision for virksomhedens udvikling ser ud til at bære frugt, og trods corona-krisens indtog, har vi oplevet en stigende kundetilgang og vækst i 2021. Derfor har vi besluttet at opruste i partnerkredsen,” siger Martin Hedegaard, der i dag kan offentliggøre, at Tabita Højer tiltrådte som partner pr. 31. januar.

Den nordjyske ydmyghed stråler ud af ham, men han kan alligevel ikke lade vær med at få et smil på læben, når han taler om teamets bedrifter, og særligt når snakken falder på afdelingens nye partner, lyser Martin op.

Tabita har været en del af Haugaard|Braad Ejendomsadministration siden begyndelsen af 2017. Inden da arbejdede hun ni år som ejendomsadministrator i et konkurrerende selskab. En stilling, hun fik, trods sin usædvanlige baggrund.

“Jeg har en kontoruddannelse inden for politiet og arbejdede som sekretær, da jeg søgte en receptioniststilling hos et advokatfirma. Den stilling fik jeg ikke, men en måned senere ringede de og spurgte, om jeg ikke ville være administrator i deres afdeling for ejendomsadministration. Sådan startede en lang og spændende rejse ind i ejendomsbranchen,” siger Tabita.

Fra sekretær til partner: Haugaard|Braad udvider partnerkredsen

En fælles vision for fremtiden

Selvom de arbejdede i forskellige virksomheder, stiftede Martin og Tabita bekendtskab med hinanden flere gange i årenes løb.

“Jeg havde et virkelig godt indtryk af Tabita som både effektiv, hårdtarbejdende og med en tæt tilknytning til sine kunder. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at hun skulle være en del af teamet, da vi startede. Hun har bidraget positivt til virksomhedens udvikling og vækst lige siden, og derfor var det et naturligt skridt, at Tabita skulle tilbydes en plads i partnerkredsen,” siger Martin Hedegaard.

Tabita har gennem årene været med til at sætte standarden for deres administrationsløsninger, som adskiller Haugaard|Braad fra konkurrenterne.

“Vi går rigtig meget op i det personlige forhold administratoren får til vores kunder og til lejerne. Vi kender detaljerne, der gør hver ejendom unik. Det har vi altid vægtet højt, og det er klart en af de styrker, der skal sikre en positiv udvikling fremadrettet,” siger Tabita.

Hos Haugaard|Braad ser de det nemlig som en tillidserklæring at få lov til at administrere deres kunders ejendomme, og som en opgave, som individuelt tilpasses kundens behov.

“Vi bliver betroet en stor opgave, når ejendomsinvestorer lægger deres investeringer i vores hænder. Derfor vægter vi den gode relation virkelig højt, og det er et must, at vi er tilgængelige og i konstant dialog,” siger Martin.

Den tilgang ser ud til at være vejen til succes. For siden de startede, har Haugaard|Braad tiltrukket mange store kunder, og de har en fortsat høj grad af tilfredshed hos lejerne.

Fejring i foråret

Det er ikke kun kunderne, der er tilfredse. Chefer og ansatte sidder side om side i et stort lokale, hvor snakken er livlig og uafbrudt, og de lader til at være rigtig glade for deres arbejdsplads og hinanden.

“Det er vigtigt for os, at der er et åbent miljø, hvor vi kan spille hinanden gode og udvikle os sammen, og det tror vi på, vi kan gøre endnu bedre, nu hvor Tabita er blevet partner,” siger Martin.

Fra sekretær til partner: Haugaard|Braad udvider partnerkredsen

En rolle, som Tabita har forberedt sig på i en periode, og som hun er helt klar til at tage på sig.

“Jeg er mere end klar til at indtræde i partnerkredsen, og tage fat på nye og spændende opgaver på et mere strategisk niveau,” siger Tabita.

Der er bestemt positive takter hos ejendomsadministrationen, som glæder sig til at invitere til reception i foråret, hvor udvidelse af kontorer og partnerkreds skal fejres.

Del artikel