ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hasseris-villa til 15 millioner: Her er de dyreste Aalborg-villaer til salg

Af Michael Qureshi

Boligmarkedet er i vækst i Aalborg, og det smitter også af på priserne.

Boligsiden Boliga har lavet en opgørelse, der påviser, at Aarhus er den dyreste by at købe en villa i her i Jylland. Boliga har opgjort kvadratmeterprisen på rækkehuse og villaer i hele Jylland, og her har Aarhus de fem dyreste postnumre i det jyske.

Åbyhøj topper med en kvadratmeterpris på 28.106 kr. Kigger man længere mod nord og Aalborg, så er den nordjyske hovedstad næstdyrest i Jylland. Her ligger vi på en kvadratmeterpris på 21.471 kr.

Skal man bo billigt i Jylland i en villa, så må man flytte til Tarm eller Spøttrup. Her koster det ifølge Boliga lige over 4.000 per kvadratmeter.

Hvis vi vender snuden tilbage mod Aalborg, så er det lidt sjovt at snage rundt på de dyreste villaer, der er til salg på markedet lige nu.

Her topper en Hasseris-villa på 347 kvadratmeter bolig med en udbuds-pris på svimlende 15,5 mio. kr.Det er ejendomsmægler Thorkild Kristensen der har den til salg, og de kalder den for en ejendom med stil, atmosfære og masser af moderne komfort. Selve grunden er faktisk ikke overvældende stor med sine 1354 kvadratmeter.

En anden dyr Aalborg-villa ifølge Boliga ligger i Klostermarken, hvor man får 400 kvadratmeter bolig til knap 14 mio. kr.

I Klostermarken har Aalborg Mægleren et prangende projekt-salg til 12,5 mio. kr., hvor man kan bygge en helt unik liebhaver-villa i topmoderne stil.

Ifølge Boliga er den dyreste bolig i Nordjylland på markedet lige nu også beliggende i Hasseris. Der er tale om landejendommen Karensminde med tilhørende 2,5 hektar jord. Den kan man erhverve sig for den nette sum af 16,5 mio. kr.

Aalborg Villa
Landejendom i Hasseris til 16,5 mio. kr.
Foto: Thorkild Kristensen

Næstdyrest i Nordjylland er en skøn Skagen-villa med direkte kig ud på havet til en vild pris på 16,4 mio. kr. Det er nemlig værd at bemærke, at bolig-arealet kun udgør 169 kvadratmeter og selve grunden er ikke mere end 455 kvadratmeter.

Skagen Aalborg
Villa i Skagen til 16,4 mio. kr.
Foto: Skagen Mægleren

Du kan se flere af Nordjyllands dyreste boliger lige her

Læste du?

Nordjyllands dyreste lejlighed solgt i Aalborg: Så vild er den

Del artikel

Andre læser også