Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe international turné: Magisk Harry Potter show kommer til Aalborg

Af Michael Qureshi

Rundt omkring i verden er der millioner af Harry Potter-fans.

Her i Aalborg og øvrige Nordjylland findes i den grad også en hel del, og de kan se frem til en oplevelse udover det sædvanlige i efteråret.

The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra giver 29. november i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) en enestående livekoncert oplevelse med kor, solister og et medlem af Weasley familien live på scenen.

Al den bedste musik fra filmene

En helt unik musikoplevelse er i vente til november, når den magiske musical- og filmmusik fra Harry Potter – Live kan genopleves i koncert.

Al den bedste musik fra Harry Potter-filmene og musicalen Harry Potter and the Cursed Child er med i koncerten, når The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra går på scenen i Aalborg som et led i deres Europaturné.

Som noget helt specielt denne aften vil en af skuespillerne, som spillede et medlem af Wesley-familien være med live på scenen og medvirke til at gøre koncerten til en uforglemmelig aften med alle former for sjov og god humor. Hvilket medlem af Weasley-familien, der vil tage turen til Aalborg, må vi stadig vente lidt med at løfte sløret for.

Musikalsk rejse ind i magisk verden

Koncerten bliver desuden en musikalsk rejse ind i Harry Potters verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i magiens farlige verden.

Publikum kan forvente at blive sænket ned i en verden af ​​fortryllelse gennem den mest avancerede teknologi af lys-, lyd- og laser-iscenesættelse samt en unik lyddimension, der garanteret kommer til at give gåsehud.

De visuelle og magiske effekter vil få alle hjerter hos Harry Potter-fans til at slå lidt hurtigere.

Publikum kan opleve musikstykker fra musicalen „Best of Harry Potter“ samt musik fra alle de otte film og musikværker som er skrevet af de fire talentfulde komponister.

Blandt dem er bl.a. John Williams, (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) som komponerede musikken til de første tre film, det berømte Hedwigs tema, temamelodien til Harry Potter filmene samt og Double Trouble – det klassiske Hogwarts-motiv med børnekor samt den sjove tante Marges Waltz og Witches, Wands and Wizard og titler som Hogwarts Hymn af Patrick Doyle fra den fjerde Harry Potter-film.

Billetter til koncerten 29. november sættes i salg fra 17. februar kl. 11 og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566
(hverdage kl. 10-14) eller via ticketmaster.dk. Billetprisen er fra 480 kr. til 680 kr.

Del artikel

Andre læser også