Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere Hogwarts: Ny filmkoncert med Harry Potter i Musikkens Hus

Af Michael Qureshi
PR foto
PR foto

Konceptet med at se legendariske film, hvor et symfoniorkester spiller filmmusikken live, har været et kæmpe hit i Aalborg, siden Musikkens Hus introducerede konceptet.

Først gik man hele vejen med 5000 mennesker i Gigantium til den første Harry Potter-film. Siden har Musikkens Hus rykket det ind i deres eget smukke sceneri.

Og nu kan fans af filmserien se frem til endnu en stor musikalsk oplevelse, når Musikkens Hus torsdag d. 10. oktober viser Harry Potter og Flammernes Pokal.

Det er den fjerde bog i serien om Harry Potter skrevet af succesforfatteren J.K. Rowling.

En stor oplevelse for både ører og øjne

Når man er tilstede i salen, bliver det tydeligt, hvor stor en del det musikalske faktisk fylder i en film som Harry Potter – og ikke mindst hvor imponerende flot musikerne kan fremføre det.

“Filmkoncerter er blevet ekstremt populære i Danmark og internationalt de seneste år. Nye tekniske landvindinger gør, at du kan se en film knivskarpt digitalt på meget store lærreder i arenaer og koncerthuse og med live musik fra et stort symfoniorkester”, siger direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen.

Mens Harry Potter og Flammernes Pokal™ projiceres i HD på det store biograflærred, vil Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Timothy Henty opføre hver en tone af Patrick Doyles ikoniske musik.

Harry Potter og Flammernes Pokal™ vises med engelsk tale og danske undertekster.

Hvad: Harry Potter og Flammernes Pokal filmkoncert
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Torsdag d. 10. oktober kl. 19
Billetter her

Del artikel