Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magisk Harry Potter show: Ekstra koncert sættes i salg

Af Emil Kjær Jørgensen

Stor begejstring for The Music of Harry Potter – The Magical Experience udløser nu en ekstra livekoncert med The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 21. november kl. 15.30.

Nyheden om en livekoncert med The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra begejstrede de nordjyske Harry Potter fans. Den store efterspørgsel har ført til en ekstra koncert i Aalborg som et led i koncertens Europaturné.

Det ekstra liveshow i Aalborghallen ligger på en søndag eftermiddag, så nu er der ekstra mulighed for at tage også mindre børn med ind til en stor liveoplevelse.

Det kan vi se frem til

Publikum kommer til at opleve al den bedste musik fra to Harry Potter musicals og alle otte spillefilm. Ekstrakoncerten inkluderer udover orkester, kor og solister ligeledes én af skuespillerne, der spillede et medlem af Wesley-familien.

Hvilket medlem af Weasley-familien, der vil være live på scenen i Aalborg, må vi vente med at afsløre.

Alle Harry Potter-fans er garanteret kuldegysninger, når koncerten bringer dem ind i Harry Potters univers med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i magiens farlige verden.

Publikum vil nemlig opleve en avanceret lys-, lyd- og laser-iscenesættelse samt en unik lyddimension, der uden tvivl vil tryllebinde enhver Harry Potter-fan.

Del artikel

Andre læser også