Har vendt blodrøde tal til millionoverskud: Ruths Hotel rammer bredt nu

Skrevet af: Michael Qureshi
Direktør Peter Christian Jensen på Ruths Hotel
Direktør Peter Christian Jensen på Ruths Hotel

Ruths Hotel er en institution i Nordjylland. Et vigtigt stykke Danmarkshistorie med over 100 år på bagen stiftet af Emma og Hans Chr. Ruth.

Skagen-hotellet er en perle i det nordligste Danmark, men selv om det smukke hotel altid har været attraktivt for gæster, så har man ikke altid været gode til at tjene penge.

Da Peter Christian Jensen for otte år siden tiltrådte som direktør, var der blodrøde tal på bundlinjen. Et resultat på minus 14 mio. kr. var alt andet end tilfredsstillende.

I dag er de brede smil vendt tilbage hos bestyrelsen på Ruths Hotel.

Bedste regnskab nogensinde

De sidste fem år er man steget årligt med to mio kr. i omsætning, og i 2016-resultatet kom man ud med det bedste regnskab nogensinde. Et flot plus på 2 mio. kr.

Det er 16 mio. kr., der er hentet ind på bundlinjen under Peter Christian Jensen. Men han er ikke meget for at tage æren, da MigogAalborg møder ham over en hyggelig kop kaffe.

”Vi er nødt til at komme helt ind til kernen på vores succes, og det er medarbejderne. Vi har et fantastisk team, hvor vi altid dækker af for hinanden, og uden min utrættelige stab så havde vi aldrig opnået de resultater,” forklarer Peter Christian Jensen beskedent.

Han peger også på, at Ruths Hotel rammer bredt nu. De appellerer både til den yngre og ældre generation. Især de unge med god kapital bag sig ynder at komme om sommeren.

”Vi var hurtige til at være med på Facebook-bølgen, og vi er gode til at være aktive på de sociale medier. Det rammer især de yngre, og det kan vi tydeligt mærke.

Vi har rigtig mange gæster under 30 år, og de var der ikke, da jeg kom til hotellet. Jeg tror også, at vores gæster værdsætter, at man kan være helt afslappet på Ruths. Hvor en gruppe kan sidde i badekåber, og et andet selskab måske er helt festklædte,” lyder forklaringen fra Peter Christian Jensen.

Ruths Aalborg
Foto: Ruths Hotel
Denne juli-dag er den største på hele året

Sommersæsonen på Ruths er i fuld gang. Det er her, at det prestigefyldte hotel henter 70 procent af årets omsætning. Året rundt er man 35 medarbejdere, men i juli er der 110 ansatte på hotellet.

Den allerstørste dag på hele året på Ruths er onsdag i Uge 29.

”Vi har aldrig gjort noget særligt ud af den dag, og alligevel er det årets vildeste dag for os. Vi har lavet 360.000 kr. på terrassen den onsdag, hvor vi på en almindelig dag nok laver omkring de 120.000 om sommeren. Der er en helt speciel atmosfære i uge 29 både i Skagen og hos os,” fortæller direktøren for Ruths.

Ruths tæt på Aalborg

Ruths Hotel har altid været berømte for deres dygtige køkkenchefer og lækre mad. De seneste år har Dennis Juhl gjort det fremragende på Ruths Gourmet og med Brasseriet. Dennis tager sin sidste sæson på Ruths, før han åbner en toprestaurant i Aalborg i september.

”Dennis er vores ansigt udadtil. I Frankrig er de ligeglade med direktøren, der går de mere op i, hvem der er køkkenchef, og sådan skal det også være her.

Dennis har gjort det fremragende her på Ruths, men allerede fra første dag gjorde han det klart, at det var på lånt tid, fordi han ville starte sit eget. Jeg har faktisk været rigtig meget involveret i hans nye projekt med Textur, for jeg bakker op om dygtige ambitiøse folk. Og så er jeg stolt over, at vi har hentet en dygtig fyr som Jakob Spolum som afløser.

Peter Christian Jensen sammen med Dennis Juhl, der er køkkenchef på Ruths frem til september

Rekrutteringen foregik faktisk uden om dyre headhuntere men blot via Facebook. Jeg spurgte en række markante kokke i landet, om de ville give deres bud på, hvem der kunne passe til Ruths. Og flere pegede på Jakob, og Dennis kender ham også, for begge er udlært under Michaud her på Ruths,” forklarer Peter Christian Jensen.

Har et bijob som de færreste kender til

Direktør-profilen på Ruths er også spændende, selv om sympatiske Peter nok ikke selv vil indrømme det. Han har mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor Hotel Scheelsminde blandt andet er en del af familien.

Og så har Peter Christian Jensen et bijob, som nok de færreste gæster på hotellet, kender til.

”Jeg har fløjet som pilot i 35 år, og kan flyve de største maskiner. Jeg flyver stadig cirka 20 dage om året for Jettime. Det er 20 søndage i vinterhalvåret, og jeg nyder det stadig.

Når man har rundet de 60 år skal man igennem grundige lægetjeks, tekniske prøver og i simulator, og det er med til at holde mig skarp og i god form,” fortæller Peter Christian Jensen og fortæller en sjov anekdote fra direktør-tiden på Scheelsminde.

”Der stod jeg en aften og flamberede pandekager for en gruppe norske erhvervsfolk. Om morgenen var jeg så kaptajn på deres flyver hjem, og da jeg tog imod passagerne udbrød en af dem; du godeste, du har en dobbeltgænger. Du ligner præcis ham, der flamberede vores pandekager i aftes,” fortæller Peter og udbryder et grin.

Og der er god grund til at grine, når man er 62 år men stadig ung af sind og ikke mindst succesfuld med et hotel-ikon i Danmark.

Slut efter 12 år: Men Chill i Parken vil slutte af med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

Lørdag den 29. juli er der Chill i Parken for tolvte gang i Lindholm Strandpark.

En fed tradition som gennem årene har tiltrukket rigtig mange fra både Aalborg og Nørresundby samt byer i nærheden. Men næste lørdag slutter det i sin nuværende form.

Det meddeler arrangørerne i et Facebook-opslag.

Har ikke fundet støtte

“Vores ambitioner har gennem de sidste fem år vokset sig større og større, og vi har især de seneste år kæmpet hårdt for at få opbakning (økonomisk og politisk) til at lave en stor skala festival i Aalborg.

Men da det ikke har lykkedes os at finde den fornødne støtte til en festival af en sådan størrelse, har vi nu valgt at sige tak for denne gang og slutte af mens energien og lysten stadig er tilstede,” lyder det blandt andet i det lange opslag på det sociale medie.

Lover fed afslutningsfest

De lover dog et brag af en afslutningsfest, når det går løs i Lindholm Strandpark den 29. juli.

“Vi håber virkeligt meget, at I er klar på at støtte op om arrangementet en sidste gang, når vi for første gang indtager Nørresundby og at I vil være med til at slutte Chill i Parken af med et brag til vores efterfest i gårdhaven hos Værket.”

Indtil videre er følgende navne annonceret til det fede event i Nørresundby.

Humørekspressen (Live)
Pharfar (dj set) 
Runge (dj set)
Rodney (Live)
Steve Satori (dj set)
Toby Determined (dj set)

Der vil være to scener, billig barpriser og et kæmpe grafitti set-up. Der er gratis entré.

Du kan læse hele Facebook-opslaget herunder.

Festlig weekend i vente: Store kunstnere og sjov for alle aldre

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det må siges at være nogle ret forvirrede vejrguder, vi har i øjeblikket.

Det ene øjeblik stråler himlen på bedste sommervis … Det næste øjeblik står vi med våde fødder i en vandpyt.

Men det skal selvfølgelig ikke afholde os fra at præsentere ugens weekend-guide for jer. Her er helt sikkert noget, som kan friste, uanset hvordan vejret arter sig de næste par dage.

Noget som man dog aldrig går galt i byen med, er en lækker brunch! Du kan finde inspiration fra vores seneste brunch-guide her.

Fire lørdage i juli kan du nyde Musikkens Spisehus’ velkendte og velsmagende brunch til tonerne af live jazzmusik og med udsigt over Limfjorden.

Weekendens største begivenhed bliver dog uden tvivl Grøn (Koncert). For mange en årlig tradition, som man har set frem til lige siden den sidste!

Her bliver der igen mulighed for at opleve flere store kunstnere, imens man nyder en kold Tuborg-øl i sit yndlingsselskab … Og bare rolig, dette kan sagtens lade sig gøre under en paraply! Så på med gummistøvlerne, og kom afsted!

Musik

21/7: Jacob Dinesen, Fredagsfest i Karolinelund, kl. 20.00
21/7: Bon Jovi Jam, Afterparty på Skråen,  kl. 22.30
21/7: Fest i Fjordbyen, kl. 17.00-20.00
22/7: Fjordjazz, Musikkens Hus, kl. 10.30
22/7: Sommerkoncert, Budolfi Kirke
23/7: Grøn, Trianglen, 13.00-21.30
13.20: Kongsted
14.00: Scarlet Pleasure
14.55: Christopher

17.40: L.O.C.
20.20: Rasmus Seebach
Find resten af programmet her.

Events

21/7: ClubAalborg Aften, Aalborg Tårnet, kl. 18.30
22/7: Comedy Beach Club, Costa Del Nordkraft, kl. 21.00
22/7: Fjordjazz, Musikkens Hus, kl. 10.30
22/7: Jul i Juli, ZURF, kl. 20.00
23/7: Uofficielt afterparty for Grøn Koncert, Benediktes, kl. 21.00
Hver dag: Udstilling: [UDEN TITEL 17], Kunsthal NORD

For børnefamilierne

22/7: Skattejagt for børn, Costa Del Nordkraft, kl. 17.00
22/7: Mangfoldighedsdag, Karolinelund, kl. 10.00
Hver dag: Universitarium, Hovedbiblioteket kl. 10.00
Hver dag: Let’s Play, Utzon Center
Hver dag: ZOOtropia – i LEGO og Minecraft, Utzon Center kl. 10.00
Hver dag: Sommeraktiviteter for børn, Aalborg Zoo kl. 11.00
Hver dag: Red byens borgmester, Aalborg Historiske Museum kl. 10.00
Find mere inspiration til sommeraktiviteter med børnene her.

Sport

23/7: AaB-Sønderjyske, Aalborg Portland Park, kl. 14.00

Britisk atmosfære og eksklusive cocktails: Konrad vil skille sig ud fra mængden

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis ikke I allerede har besøgt Konrad i Jomfru Ane Gade nr. 9, så gør jer selv den tjeneste!

Her er der virkelig kælet for detaljerne – og det gælder ikke kun de fantastiske cocktails, men også Konrads fantastiske lokaler, der egner sig godt til både festlige nætter – og aftener, hvor man bare skal ud og nyde en enkelt cocktail.

Barchefen, Anouska, kommer fra London og bringer en masse elementer fra det engelske bar-liv med sig, og det kan mærkes så snart man træder ind.

Med det samme omfavnes man af den hyggelige atmosfære, og dén blandet med det eksklusive og stilrene image, gør Konrad til noget helt unikt i Jomfru Ane Gade.

Alle er velkomne
Der er efterhånden begyndt at dukke flere barer op, som på en eller anden måde skiller sig ud fra mængden og Konrad er i høj grad én af dem.

Jomfru Ane Gade forbindes ofte med helt unge mennesker og vilde fester, og det er lige præcis dét billede, som host på Konrad, Christoffer Gamisch Jensen, ønsker at nuancere.

”Vi har følt, at der har manglet et sted i Jomfru Ane Gade for både unge og ældre. Mange har det stereotype billede af atmosfæren i Jomfru Ane Gade, at det tit går op i hat og briller. Vi vil gerne nuancere det her billede af ’Gaden’, og vise at det kan blive et sted for hver en smag og hver en alder,” fortæller Christoffer og tilføjer:

”Selvom du er på den anden side af 30, så skal du ikke føle dig afskrækket fra at være herinde, for her kommer du ikke til at være malplaceret”

Konrad byder altså alle velkomne indenfor til en cocktail ved de forgyldte borde. Om du er ung eller gammel, stor eller lille – det spiller ingen rolle.

Noget som dog med sikkerhed går igen hos gæsterne på Konrad er smag for cocktails og sans for kvalitet.

Fra afrydder til host

Da Christoffer blev ansat, var det som afrydder. Han har haft tjansen med at rydde op og samle glas, men hans interesse for udviklingen af cocktails og ikke mindst hans passion for stedet fik ham videre.

”Jeg synes det der med at sammensætte forskellige elementer og eksperimentere med smagene var helt vildt spændende. Jeg fik lov til at træne lidt med bartenderne og stille og roligt fik jeg lov til at komme op som bartender, inden jeg så fik lov til at være host.

Det har for det første været sjovt at arbejde sig selv op og have indflydelse. Ikke mindst har det været fedt at se hvordan folk langsomt har taget bedre og bedre imod Konrad. Nu mangler vi bare det sidste stykke – at nå ud til folk, som endnu ikke har hørt om Konrad,” fortæller Christoffer.

Kvalitet frem for alt

Selvom der stadig er forbipasserende, som endnu ikke har hørt om Konrad, så er stedet allerede elsket af mange! Det er der heller ikke meget at sige til, når kvaliteten er i top og priserne i bund.

Efter at have hørt Christoffer fortælle om kaffeeksperimenter, spiritussmagninger og utallige kombinationer, er man ikke i tvivl om, at intet er overladt til tilfældighederne. Alle ingredienser er nøje overvejet og udvalgt, og alle cocktails – selv de klassiske – har Konrads helt eget twist.

I forbindelse med MigogAalborgs cocktail-guide, var vi et smut forbi Konrad en aften til et par cocktails – og ikke hvilke som helst cocktails, men Konrads mest populære: Espresso Martini og Zombie. Læs hvad vi syntes om dem her.

… Og hvis du selv har fået lyst til at sætte sugerøret i én af de mange lækre drinks så grib chancen før klokken 24 – der sparer du nemlig 50%!

Kæmpe scoop for Spilnu Grand Prix: Fuglsang kommer til Aalborg

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Det er en af de helt tunge drenge i dansk sport, der kommer til Aalborg lørdag den 12. august.

Danmarks største cykelnavn lige pt Jakob Fuglsang er torsdag blevet bekræftet til cykelløbet Spilnu.dk Grand Prix.

Det er et kæmpe scoop for arrangørerne af cykelløbet i Aalborg.

“Det er fantastisk, at det endeligt er muligt at offentliggøre Jakob Fuglsang gør comeback i Aalborg efter sit styrt i Tour de France. Vi indgik aftalen på Tourens første hviledag, men grundet Jakobs styrt har der naturligvis været tvivl om hans deltagelse i Aalborg.

Men jeg talte med ham i aftes, og han forventer at være tilbage på cyklen allerede i næste uge, så han kan lave løbscomeback til Spilnu.dk Grandprix i Aalborg,” siger arrangør Jonas Mikkelsen til MigogAalborg.

Var i Top 6 i Tour de France

Jakob Fuglsang var i Top 6 i Tour de France, da han måtte udgå af dette års løb, og det er kun lykkedes at hente et så stort Tour-navn til Aalborg via sponsorater. Virksomhederne Restaurant MEAT, Egonsminde Invest og TN Udvikling har sponsoreret, så det har været muligt at hente Fuglsang.

I 2015 var Jonas Mikkelsen også med med til at hente verdensstjernen Alberto Contador til cykelløb i Aalborg, som på det tidspunkt var cykelsportens største stjerne.

Sportsglæde hos alle aldre 

Den 12. august kl. 16 skydes det professionelle cykelløb i gang, som både har start og mål på Nytorv ved Gammel Torv. Der cykles i 1 time + 5 omgange på den 1,8 km lange rundstrækning i hjertet af Aalborg – herefter kåres vinderen.

Inden cykelløbet vil der være underholdning for hele familien.

Arrangementet er en af de største enkeltstående sportsbegivenheder i Aalborg med op mod 10.000 tilskuere langs ruten.

Kl. 15 samme dag får børn mulighed for en unik oplevelse, for inden det professionelle løb, afholdes der et børnecykelløb på samme 1,8 km strækning.

Alle børn i alderen 6-12 deltage i løbet, som strækker sig over 30 min., hvor det gælder om at nå så mange omgange som muligt på rundstrækningen.

Og der er flere gode grunde til at sætte fart i pedalerne til børneløbet – for hver omgang hvert barn cykler, doneres 10 kr. til julemærkehjemmet.

Man kan læse mere info om løbet her

Brunch i Aalborg: 6 bud på byens bedste

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I Aalborg er der et væld af muligheder, når lysten til en rigtig god brunch opstår.

Faktisk er der så mange, at det kan være svært at vælge den rigtige … Medmindre man allerede har kastet sin kærlighed på én bestemt. Så er det måske lidt for nemt at vælge den samme igen og igen.

Men med så mange fantastiske repræsentanter i byen, så skulle I næsten gøre jer selv den tjeneste at få smagt jer igennem nogle flere!

MigogAalborg har været på brunch-tour og har her samlet et bud på de bedste seks i byen.

Penny Lane, Boulevarden 1

Penny Lane er jo bare en lille perle midt på den altid pulserende Boulevard.  Selvom der næsten altid er fyldt med mennesker, så er det alligevel som at træde direkte ind i et eventyrland, hvor man selv er æresgæsten.

Kreativiteten og kærligheden til de gode råvarer stråler i hele caféen, så det er faktisk altid en udfordring at beslutte sig for, hvad man skal bestille.

MEN! Har man lyst til at få en lille bid af det hele, så er det faktisk ikke nogen dårlig idé at tage et kig på deres brunch.

“Skyr med granola, laksemousse, lufttørret skinke m/tomatrelish, 2 slags ost, frisk frugt, brownie,  croissant, husets brød og smør”

En meget beskeden beskrivelse af én af byens lækreste brunchtallerkener – men hos Penny Lane taler maden og råvarerne også for sig selv, så hvorfor spilde tid på spændende tillægsord, når man i stedet kan springe direkte til dét, det handler om?

Pris: 105 kr. ekskl. drikkevarer
Tidspunkt: I hele åbningstiden

OBS! Er man til den klassiske brunch med æg og bacon, så opgrader til Penny Lanes “Luksus brunch” med lun æggekage m/porre og bacon samt krydret brunchpølse. Serveres hver lørdag og søndag fra 10.00-13.00.

Brunch i Penny Lane, Boulevarden 1

Café Peace, Boulevarden 4

Man kan ikke præsentere en retfærdig brunch-guide i Aalborg uden at nævne Café Peace.

Den meget populære brunchtallerken omdekoreres lidt efter sæson, men ellers ser den stort set ud, som da vi smagte den første gang tilbage i 2014 – og med god grund.

“Økologisk yoghurt m. frugtsirup & hjemmelavet granola, scrambled eggs med slagterpølse, bacon, hønsesalat, sæsonens charcuteri med hybenchutney, koldrøget laks med flødeostecreme, økologiske oste, friskskåret frugt, hjemmelavet koldskål, friskbagt croissant, friskbagt brød m. rullesmør & marmelade”

Café Peace har virkelig fået sammensat en lækker, klassisk brunch, hvor smag, ingredienser og kvalitet går op i en højere enhed. Ord som “økologisk” og “hjemmelavet” går i hvert fald lige i hjertet på os!

Samtidigt er hele atmosfæren afslappet, og helt uden dømmende øjne, når man bestiller genopfyld af kaffen for 10. gang.

Det eneste minus er, at det næsten er umuligt at spise det hele … Tør du tage udfordringen op?

Pris: 155 kr. inkl. kaffe/the
Tidspunkt: Alle dage kl. 9.00-14.00

Brunch på Café Peace, Boulevarden 4

Restaurant MEAT, Vesterå 1

MEAT finder man nok én af byens mest populære brunch. Én ting er den kreative servering på det rustikke bræt – noget andet er sammensætningen af alle de klassiske brunch-favoritter, man finder på brættet:

“Scrambled eggs med bacon og purløg, sæsonens brunchpølser fra grill, udvalgt charcuteri, hønsesalat med asparges og champignon, røget laks, udvalgte oste, frisk frugt, marmelade, amerikanske pandekager med sirup, croissant og friskbagt brød”

Ifølge MEAT er hemmeligheden bag den populære brunch (udover gode råvarer), at den er udviklet ud fra, hvad restaurantens gæster løbende har beskrevet som den perfekte brunchtallerken, hvilket MEAT har forsøgt at efterkomme.

Og her har de vist ramt plet: Når man først får brættet serveret, kan man sidde lææænge og overveje, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte, for det er ret svært at få øje på noget, som man ikke har lyst til!

Pris: 149 kr. inkl. kaffe/the og 1 glas juice
Tidspunkt: Alle dage kl. 10.30 -14.00

Brunch i Restaurant MEAT, Vesterå 1

Café Aalto, Kong Christians Allé 12

Da Kunsten genåbnede efter deres renovering i 2016, var det med en ret god overraskelse: Café Aalto.

Caféen har siden været en oplagt endestation, når man er på kulturel rundtur i Kunsten og ønsker at udvide sin kulturelle horisont – også på madfronten.

Hver weekend serverer Café Aalto en udsøgt brunchtallerken, hvor kvaliteten er i top, og råvarerne er nøje udvalgte.

“Græsk youghurt med blåbærkompot og rugbrødscrumble, scrambled eggs med chorizopølse og bacon, tatar af røget laks med syrnet creme og brødchips, charcuteri med tilhørende garniture, udvalg af danske oste med rugkiks, marmelade og frugt, bisquitkage med karamel, friskbagt brød”

Tallerkenen flyder jo næsten over af spændende specialiteter, og intet fremstår tilfældigt. Et ret godt bevis på, at kreativitet og kunstneriske færdigheder også kan opleves andre steder end i selve museet.

Pris: 135 kr. ekskl. drikkevarer
Tidspunkt: Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-14.00

OBS! Mange tror fejlagtigt, at et besøg på Café Aalto skal kombineres med et besøg på Kunsten – men det er ikke tilfældet. Man er altid velkommen i caféen.

Brunch på Café Aalto, Kong Christians Allé 12

Helmuth, Boulevarden 28

Er du sulten? Efter brunch? Som i virkelig meget sulten efter brunch? Så tag på Helmuth. Punktum.

Hvis man går og tror, at Helmuth ikke er andet end en festlig cocktail-bar, så kan man godt tro om igen. I weekenden er der nemlig også liv i dagstimerne, hvor den enorme brunch-buffet breder sig som et gastronomisk landskab udover hele restauranten.

“Brunch-buffet”

Sådan beskriver Helmuth selv deres brunch. Og det kan måske også være svært at finde ord, som er store nok til at forklare, hvad den indeholder.

Alt i alt er Helmuth i hvert fald et strålende eksempel på, at mængden af mad ikke behøver at påvirke kvaliteten.

Uanset om vi dykkede ned i den varme leverpostej, de bløde pandekager, de spændende salater eller den cremede hønsesalat, så blev vi ikke skuffede!

Det eneste minus er, at tallerkenen er aaaalt for lille … Men så kan man jo heldigvis tage en runde igen – med god samvittighed!

Pris: 199 kr. inkl. fri cafe latte, cappuccino, the, kaffe og friskpresset juice
Tidspunkt: Lørdag og søndag klokken 10.00-14.00

Brunch hos Helmuth, Boulevarden 28

Musikkens Spisehus, Musikkens Pl. 1

Musikkens Hus er mest af alt kendt for deres fantastiske arkitektur og for at være et perfekt sted at mødes, når Aalborg vil samles i kærligheden til musikken.

Men det er ikke kun i koncertsalene, at det spiller.

Lader man et øjeblik sin opmærksomhed passere forbi hovedindgangen, så finder man til højre den fjordvendte restaurant Musikkens Spisehus.

Her serveres spændende retter baseret på lokale råvarer, og dette gør sig også gældende, når de fremtryller brunchtallerkener.

“Udvalg af charcuteri, græsk youghurt med müsli og blåbær, canneloni af røget laks med krydderurter, årstidens marmelade, hjemmelavet nutella, scrambled eggs med små pølser, bacon og frisk purløg, ost med kompot af havtorn og abrikos, årstidens frugt med vanilje creme, pandekager med æblekompot, hjertesalat med mormordressing, sprød toast med urtekogt skinke og lagret flødehavarti, crossant, friskbagt brød og rugbrød med smør”

Tallerkenen blev professionelt præsenteret af kokken. Og det var nødvendigt – for det tog kun ét sekund at miste overblikket fuldstændigt over det overdådige måltid.

Hver en bid var som sød musik i ørene, og det var lige før man kunne høre orkestrets smukke toner igennem betonvæggene – og det på trods af, at det var søndag formiddag, og musikprogrammet var tomt.

Vil man derimod være sikker på en musisk oplevelse, imens man nyder sin brunch, så tilbyder Musikkens Hus faktisk jazz-koncerter henover sommeren. Det har Veronicca skrevet mere om her.

Pris: 145 kr. ekskl. drikkevarer
Tidspunkt: Lørdag og søndag kl. 10.00-13.00

Brunch i Musikkens Spisehus, Musikkens Pl. 1