Har udviklet smart system: Aalborg-virksomhed indgår aftale med svensk IT gigant

Skrevet af: Michael Qureshi
Anders Verwohlt, direktør i Valhal Connect
Anders Verwohlt, direktør i Valhal Connect

Mens den digitale bølge er buldret ind over Danmark og resten af verden, så er der flere etablerede brancher, som ikke har flyttet sig med samme fart.

Det gælder især ejendomsadministrationsbranchen, hvor et flyttesyn, i hovedparten af tilfældene i dag, foregår med fysiske dokumenter, der skal udfyldes og derefter afleveres.

Virksomheden Valhal Connect med kontor i både Aalborg og Hjørring er nu i fuld gang med at bringe digitalisering ind i ejendomsadministration.

Valhal Connect har udviklet app’en MoveOn, der rykker flyttesynet ind på iPad’en og gør det langt mere effektivt for både synsmand og administrator.

Udover at synsmanden sparer tid ved at have alle oplysninger udfyldt på forhånd, så sørger MoveOn også for, at synsmanden sikkert bliver guidet igennem synet, således at der ikke glemmes noget, der kan ende med at koste udlejer penge.

Lavet til fagfolk af fagfolk

MoveOn har været på markedet i snart et år, og har indtil videre været en stor succes, og bruges af administrations-virksomheder over hele landet.

Det fortæller partner og direktør Anders Verwohlt, da MigogAalborg møder ham over en kaffe.

“Vores succes med MoveOn skyldes nok at den er lavet af fagfolk til fagfolk.

Jeg har selv siddet i 10 år som både synsmand og administrator, og har på den baggrund udviklet en app, som jeg gerne selv ville have haft da jeg arbejdede i branchen.”

Der er andre digitale produkter på markedet, men MoveOn har mange vigtige elementer som er populære ved flere og flere kunder.

“Vores fokus har været at den skal være nem, hurtig og sikker at bruge.

Specielt at finde en balance imellem at den skal spare tid for både synsmand og administrator, imens den stadig sikrer at man ikke kan lave fejl på synet, har været vigtigt.

Eksempelvis har håndværkerbestillingen været med til at spare meget tid for administrator, imens vores billedefunktion i selve synet er noget vores kunders synsmænd er meget glade for.”

Indgår nyt samarbejde

Denne succes har nu også ført til et samarbejde med danske Vitec Datamann A/S, der er ejet af den svenske gigant inden for ejendomsbranchen, Vitec Software AB.

Vitec Datamann har udviklet administrations- og økonomisystemet Vitec§Ejendom, som i dag er benyttes af ca. 100 danske kunder.

Vitec er markedsdominerende i Sverige inden for ejendomsadministration, og efter opkøbet af Datamann er selskabet godt i gang med at også erobre danske markedsandele ud over de allerede ca. 100 danske kunder, der benytter VitecEjendom i dag.

“Samarbejdet fungerer således at danske brugere af Vitec§Ejendom fremover vil kunne aktivere et MoveOn flyttesyn, når en af deres kunder har en indflytning eller fraflytning – dette er altså et 100% integreret samarbejde mellem vore virksomheder til gavn for vore fælles kunder,” forklarer Anders Verwohlt.

Kan sparke døre ind til store kunder

Han lægger ikke skjul på, at dette samarbejde betyder noget for virksomheden.

“Der er ingen tvivl om, at det her samarbejde er stort for os.

Vi kan nu via Vitec sparke nogle døre ind ved de store kunder, som tidligere havde været svære for os at komme ind til.

Derudover er samarbejdsaftalen også et stort skulderklap til alle de personer, der har været med til at udvikle MoveOn.

Vitec stiller store krav til deres samarbejdspartnere, og derfor må man også godt være lidt stolt over, at vi står her nu.”

Kun toppen af isbjerget

På trods af den gode modtagelse MoveOn har modtaget, er det dog ikke noget der får Valhal Connect eller Anders Verwohlt til at hvile på laurbærrene.

Firmaet er derfor på vej med nye produkter, der skal hjælpe med en digitalisering af de danske ejendomsadministrationer.

“Det er et kæmpe marked vi er på vej ind på, og derfor har vi kun lige haft fat i toppen af isbjerget.

Ud over MoveOn kommer vi også med andre digitale app-løsninger, og netop derfor har vi også allerede ansat to medarbejdere til vores kundeservice, en strategi-ansvarlig samt en sælger mere.

Vi ser mange andre brancher være langt fremme med digitalisering, og når man tænker på, hvor mange der fraflytter boliger rundt omkring i Danmark hver eneste dag, så bør MoveOn gøre livet lettere for rigtig mange,” slutter Anders Verwohlt.

Skræm livet af dit barn: Den Gamle Togremise omdannes til kæmpe spøgelseshus

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom Den Gamle Togremise rummer masser af historie og charme, har man også let ved at forestille sig, at de autentiske bygninger hurtigt kan blive omdannet til noget lidt mere uhyggeligt.

Det bliver for alvor til virkelighed, når Råt&Godt og Urban City inviterer til Halloween i Den Gamle Togremise.

Lørdag den 2. november bliver den nemlig omdannet til et kæmpe spøgelseshus, hvor børnefamilier kan komme forbi til en dag med sjove aktiviteter, (u)hygge, gys og gru som man efter sigende sent vil glemme.

Masser af sjov og ballade

Aalborg Karneval har stillet deres lager af sjov og ballade til rådighed, som de i mange år har benyttet til “Skræm Livet Af Dit Barn”, som år efter år har været en kæmpe succes.

“Vi genskaber succesen, og forhåbentlig kan vores rå, unikke og ikke mindst 118 år gamle bygning byde på nye (u)hyggelige stunder for store og små,” skriver Råt&Godt om arrangementet.

Personer med hjerteproblemer og sarte sjæle anbefales ikke at deltage, og du må ikke ikke røre statisterne i spøgelseshuset.

“Vi håber, i har lyst til at komme udklædt, men sørg også for at have varmt tøj på, da der godt kan være lidt koldt i togremisen.”

Udover at få på opdagelse i spøgelseshuset, kan man også deltage i aktiviteter såsom ansigtsmaling, hjernebowling og edderkoppekast mm.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

Prisen for herlighederne er 25 kr., som betales i indgangen. Der er fri entré for børn i alderen 0-2 år.

“Vi glæder os helt vildt til at skræmme livet af både forældre, bedsteforældre og selvfølgelig børnene,” slutter Råt&Godt om arrangementet.

Hvad: Halloween i Den Gamle Togremise
Hvor: Urban City, Hjulmagervej 58
Hvornår: Lørdag d. 2. november kl. 10.00 – 15.00

Du kan finde mere info om arrangementet her.

Spin Lykkehjulet i Friis: Vind over 200 fede præmier i efterårsferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efterårsferie er jo dejligt nok i sig selv, men i den kommende uge har du mulighed for at gøre den endnu sjovere, når du helt gratis kan spinne lykkehjulet én gang i timen og vinde megafede præmier til en værdi over 30.000 kr.

Det sker i Friis Shoppingcenter, der i samarbejde med MigogAalborg, giver muligheden for at gå hjem med helt vilde præmier.

Sådan vinder du

Spin lykkehjulet, og se om du kan blive én af de heldige vindere. Du kan prøve lykken fra mandag d. 14. oktober til og med lørdag d. 19. oktober kl. 13-16.

Hver time er der nye præmier på spil.

Du kan også vinde trøstepræmier, men det kan ske, at du må gå derfra med en nitte.

Gaverne er sponsoreret af butikkerne i Friis Shoppingcenter, MigogAalborg, samt lokale butikker, virksomheder og aktører fra Aalborg og Nordjylland.

HOVEDPRÆMIER

MANDAG DEN 14. OKTOBER
KL. 13 – 14: 2 stk. fribilletter til Aalborg Zoologisk Have
KL. 14 – 15: Et valgfrit lingeri sæt fra Femilet samt personlig rådgivning
eller 2 stk. fribilletter til Kunsten
KL. 15 – 16: ROCKit – ONYX in-ear trådløse høretelefoner,
værdi 999 kr. fra SACKit

TIRSDAG DEN 15. OKTOBER
KL. 13 – 14: Gavekort på 1.000 kr. til Brdr. Price
KL. 14 – 15: 2 stk. billetter til forestillingen ”Et Juleeventyr” i Aalborg Teater
KL. 15 – 16: Læderjakke til herre, værdi 1.999,95 kr. fra Selected Homme

ONSDAG DEN 16. OKTOBER
KL. 13 – 14: Høretelefoner, værdi 1.600 kr. fra SACKit
KL. 14 – 15: En valgfri strik fra Vero Moda eller en valgfri jakke fra Monki
KL. 15 – 16: Gavekort på 2.000 kr. til Magasin

TORSDAG DEN 17. OKTOBER
KL. 13 – 14: Gavekort til spa & brunch for 2 personer fra
Hotel Viking-Aqua Spa & Wellness
KL. 14 – 15: Læderjakke til kvinder, værdi 1.499,95 kr. fra Selected Femme
KL. 15 – 16: Et halvt års gratis parkering i Friis Shoppingcenter

FREDAG DEN 18. OKTOBER
KL. 13 – 14: 6 stk. hvidvins- og rødvinsglas fra Erik Bagger,
værdi 799,95 kr. fra Imerco Home
KL. 14 – 15: Et sæt tøj til kvinder eller et sæt tøj til mænd fra Kings & Queens
KL. 15 – 16: En kontinental seng 140×200 GOLD C35 latex, værdi 14.999 kr. inkl. levering fra JYSK

LØRDAG DEN 19. OKTOBER
KL. 13 – 14: Fusion løbejakke, værdi 750 kr. fra Sport24
KL. 14 – 15: Gavekort på 500 kr. til Kling Klang Studiet
KL. 15 – 16: BOOMit – High Power Portable Designer Speaker,
værdi 1.699 kr. fra SACKit

Vind også andre præmier fra D’let, Dalle Valle, Anettes Sandwich, Lagkagehuset, Envii, Is á Bella, Matas, MigogAalborg og mange flere…

Der sker også en masse andre sjove ting i Friis i ferien. Børnene kan blandt andet opleve kriblende krablende krybdyr, når ’Styr på Dyr’ kommer på besøg. Læs mere om det her.

Hvad: Spin Lykkehjulet
Hvor: Friis Shoppingcenter
Hvornår: Mandag – lørdag i efterårsferien

Nostalgi, anekdoter og lækker musik: Danmarks John kommer til Blokhus

Skrevet af: Redaktionen
Pressefoto
Pressefoto

John Mogensen er en af danmarkshistoriens mest folkekære sangere, og populariteten er ikke blevet mindre efter succesfilmen “Så længe jeg lever”, der skildrer sangerens liv på godt og ondt.

Men det er ikke kun på biograflærredet, at John Mogensen er blevet vakt til live.

Rasmus Bjerg har blandt andre haft stor succes med at turnere land og rige rundt i rollen som dansktoppens ukronede konge, og inden længe kan vi her i Nordjylland se frem til at opleve endnu en fantastisk hyldest til John Mogensen.

“DANMARKS JOHN – En hyldest til John Mogensen & Four Jacks” optræder nemlig i hyggelige Blokhus den 25. oktober kl. 20.00.

Det sker i Kulturhuset i Blokhus, og billetprisen til koncerten alene er 200 kr., og du kan også vælge at opgradere billetten med en 2 retters koncertmenu.

Den består af en forret; Fiskesymfoni med fire forskellige fiskespecialister med brød og smør og en hovedret bestående af; Herregårdsbøf med sauce bearnaise, pommes saute og efterårs-garniture.

Koncertmenuen koster 195 kr, og den serveres klokken 18.00 i Kulturhuset.

Autentisk udseende, anekdoter og masser af musik

Det nye hold bag Danmarks John er troubadurisk- og stilrent legende og ikke mindst klar til at surfe på John-bølgen.

Man vil opleve en musikalsk legestue på scenen, hvor musikerne spiller på alt, hvad de kan komme i nærheden af, bytter instrumenter og synger A Capella.

I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og John’ske vokal, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra John Mogensens liv og færden.

Dette setup til Danmarks John er et markant step up for gruppen, der også tager det bedste med fra Four Jacks.

Fire stærke vokaler bliver til de velkendte flotte klange, som bliver holdt på plads af en solid kontrabas, når de tropper op i den klassiske opstilling, som man kender fra Four Jacks.

Har optrådt i Grønland og på Gran Canaria

Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria og hele Danmark tyndt og med stor succes.

Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.

Når bandet træder op på scenen er der efter sigende altid garanti for fest og fællessang, så arrangørerne anbefaler, at du også husker danseskoene.

Hvad: Danmarks John – En hyldest til John Mogensen & Four Jacks
Hvor: Kulturhuset Blokhus
Hvornår: 25. oktober kl. 20.00

Du finder billetinfo lige her.