Har udviklet smart system: Aalborg-virksomhed indgår aftale med svensk IT gigant

Skrevet af: Michael Qureshi
Anders Verwohlt, direktør i Valhal Connect
Anders Verwohlt, direktør i Valhal Connect

Mens den digitale bølge er buldret ind over Danmark og resten af verden, så er der flere etablerede brancher, som ikke har flyttet sig med samme fart.

Det gælder især ejendomsadministrationsbranchen, hvor et flyttesyn, i hovedparten af tilfældene i dag, foregår med fysiske dokumenter, der skal udfyldes og derefter afleveres.

Virksomheden Valhal Connect med kontor i både Aalborg og Hjørring er nu i fuld gang med at bringe digitalisering ind i ejendomsadministration.

Valhal Connect har udviklet app’en MoveOn, der rykker flyttesynet ind på iPad’en og gør det langt mere effektivt for både synsmand og administrator.

Udover at synsmanden sparer tid ved at have alle oplysninger udfyldt på forhånd, så sørger MoveOn også for, at synsmanden sikkert bliver guidet igennem synet, således at der ikke glemmes noget, der kan ende med at koste udlejer penge.

Lavet til fagfolk af fagfolk

MoveOn har været på markedet i snart et år, og har indtil videre været en stor succes, og bruges af administrations-virksomheder over hele landet.

Det fortæller partner og direktør Anders Verwohlt, da MigogAalborg møder ham over en kaffe.

“Vores succes med MoveOn skyldes nok at den er lavet af fagfolk til fagfolk.

Jeg har selv siddet i 10 år som både synsmand og administrator, og har på den baggrund udviklet en app, som jeg gerne selv ville have haft da jeg arbejdede i branchen.”

Der er andre digitale produkter på markedet, men MoveOn har mange vigtige elementer som er populære ved flere og flere kunder.

“Vores fokus har været at den skal være nem, hurtig og sikker at bruge.

Specielt at finde en balance imellem at den skal spare tid for både synsmand og administrator, imens den stadig sikrer at man ikke kan lave fejl på synet, har været vigtigt.

Eksempelvis har håndværkerbestillingen været med til at spare meget tid for administrator, imens vores billedefunktion i selve synet er noget vores kunders synsmænd er meget glade for.”

Indgår nyt samarbejde

Denne succes har nu også ført til et samarbejde med danske Vitec Datamann A/S, der er ejet af den svenske gigant inden for ejendomsbranchen, Vitec Software AB.

Vitec Datamann har udviklet administrations- og økonomisystemet Vitec§Ejendom, som i dag er benyttes af ca. 100 danske kunder.

Vitec er markedsdominerende i Sverige inden for ejendomsadministration, og efter opkøbet af Datamann er selskabet godt i gang med at også erobre danske markedsandele ud over de allerede ca. 100 danske kunder, der benytter VitecEjendom i dag.

“Samarbejdet fungerer således at danske brugere af Vitec§Ejendom fremover vil kunne aktivere et MoveOn flyttesyn, når en af deres kunder har en indflytning eller fraflytning – dette er altså et 100% integreret samarbejde mellem vore virksomheder til gavn for vore fælles kunder,” forklarer Anders Verwohlt.

Kan sparke døre ind til store kunder

Han lægger ikke skjul på, at dette samarbejde betyder noget for virksomheden.

“Der er ingen tvivl om, at det her samarbejde er stort for os.

Vi kan nu via Vitec sparke nogle døre ind ved de store kunder, som tidligere havde været svære for os at komme ind til.

Derudover er samarbejdsaftalen også et stort skulderklap til alle de personer, der har været med til at udvikle MoveOn.

Vitec stiller store krav til deres samarbejdspartnere, og derfor må man også godt være lidt stolt over, at vi står her nu.”

Kun toppen af isbjerget

På trods af den gode modtagelse MoveOn har modtaget, er det dog ikke noget der får Valhal Connect eller Anders Verwohlt til at hvile på laurbærrene.

Firmaet er derfor på vej med nye produkter, der skal hjælpe med en digitalisering af de danske ejendomsadministrationer.

“Det er et kæmpe marked vi er på vej ind på, og derfor har vi kun lige haft fat i toppen af isbjerget.

Ud over MoveOn kommer vi også med andre digitale app-løsninger, og netop derfor har vi også allerede ansat to medarbejdere til vores kundeservice, en strategi-ansvarlig samt en sælger mere.

Vi ser mange andre brancher være langt fremme med digitalisering, og når man tænker på, hvor mange der fraflytter boliger rundt omkring i Danmark hver eneste dag, så bør MoveOn gøre livet lettere for rigtig mange,” slutter Anders Verwohlt.

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her