Har tabt millioner: Skyland Beach Camp vil hive Nordjyllands Politi i retten

Skrevet af: Michael Qureshi

Mange unge fra Aalborg og resten af landet havde booket billet til Skyland Beach Camp, der ganske vist også blev afholdt i den første uge i Øster Hurup en halv times kørsel fra Aalborg.

Men i fredags ændrede Nordjyllands Politi mening i forhold til den oprindelige tilladelse til at gennemføre arrangement. I stedet rådede man arrangørerne til at lukke ned før gæsterne til denne uge ankom.

Efter forskellige meldinger fra arrangørerne i løbet af fredagen valgte man dog at følge rådet og lukkede Skyland Beach Camp.

Men det sidste ord i sagen er ikke sagt.

Forstår ikke politiets beslutning

Nu truer arrangørerne med at hive Nordjyllands Politi i retten. Det skriver DR torsdag.

“Stridspunktet er, at når man har fået en godkendelse til at holde en campingsplads åben for unge mennesker, og det er gået godt under hele forløbet, og man så pludselig fra det ene øjeblik til det andet får at vide, at man ikke længere må holde åbent, og at unge mennesker ikke må komme på camping.

Det synes vi ikke er fair, “siger Bjørn Pedersen, medarrangør af Skyland Beach Camp til DR

De vurderer selv, at lukningen har kostet dem et sted mellem to-tre millioner, som de vil have politiet til at betale.

Hos Nordjyllands Politi ryster man ikke på hånden over truslen om sagsanlæg.

“Vi har kigget på det her arrangement, der har kørt derude i en uges tid, og været i en lang dialog forud, og vi må bare sige, at det, der rent faktisk er foregået, har haft en anden karakter, end det vi havde regnet med,” siger politiinspektør Ole Kristensen til DR.

Skyland var oprindeligt tiltænkt at være en ny stor beach-festival i smukke Øster Hurup med Aalborg som nærmeste storby.

Efter Corona ændrede man det til at være en Beach Camp i stedet med fokus på camping for unge.

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her