Har solgt designermøbler i 40 år: Brdr. Sørensen har stadig vokseværk

Skrevet af: Michael Qureshi
Jan Sørensen er den ene indehaver af Brdr. Sørensen
Jan Sørensen er den ene indehaver af Brdr. Sørensen

Af Michael Qureshi

Historien om Brdr. Sørensen Møbler i Danmarksgade starter faktisk med Lars Larsen.

Ja, den Lars Larsen. Dyne-Larsen var i tidernes morgen ansat i en møbelbutik, der lå inde i midtbyen i Aalborg. Det samme var en vis Leif Sørensen.

Historien melder om, at Lars Larsen allerede dengang var ambitiøs og med rundsave på albuerne. Han havde en masse holdninger til, hvorfor møbelbutikken blandt andet skulle rykkes ud af Aalborg centrum.

I sidste ende ville Leif Sørensen i en helt anden retning. Han ville åbne sin egen møbelbutik, og fandt nogle lokaler i Danmarksgade. Brormand Asbjørn sluttede sig til projektet, og sådan startede møbelforretningen Brdr. Sørensen i 1977.

40 år senere sidder vi i samme lokaler, hvor butikken blev grundlagt. Der er ingen brødre i spidsen længere for Brdr. Sørensen. I stedet er det Jan Sørensen, nevø til de to oprindelige brødre, samt Michael Arboe der begge er indehavere af butikken.

Åbnet tre nye butikker

Siden deres overtagelse har Brdr. Sørensen i den grad haft vokseværk. I 2012 kom søsterbutikken tværs over gade Brdr. Sørensen Concept til, og året efter åbnede man Montana By Brdr. Sørensen.

Sidste år åbnede man endda en stor Brdr. Sørensen butik i Randers – Entré by Brdr. Sørensen Møbler.

Det er alle de eksklusive og lækre mærker som Fritz Hansen, Louis Poulsen, Carl Hansen, Montana, Skagerak og så videre som pryder de to butikker der ligger skråt over for hinanden samt den nye butik i Randers.

Det var også designermøbler, der fyldte hver en kvadratmeter, da Jan og Michael overtog i 2008. Men foran dem ventede en ret stor opgave. Butikken og brandet skulle støves af og gøres klar til nye tider.

”Jeg startede faktisk i lære hernede i 1986, og derefter var jeg væk i mange år, hvor jeg lavede en masse andet. Men da min onkel i 2008 ringede og spurgte om jeg vile være møbelhandler, så kunne jeg ikke sige nej,” fortæller Jan Sørensen over en kop kaffe.

Blandt Danmarks første webshops

Han fik makkeren Michael Arboe med ind over, og så skulle der ellers ske noget.

”Med al respekt for de to brødre, der grundlagde butikken her, så havde de opbygget en forretning med en fantastisk renommé, som vi kunne bygge videre på. Vi foryngede butikken og kollektionen og fik det hele støvet lidt af.

Leverandørerne var begejstrede for, at vi var innovative, og vi var blandt andet nogle af de første i Danmark, som havde en webshop,” forklarer Jan Sørensen med et skævt smil.

Der kom for alvor fart på Brdr. Sørensen med de to nye bag roret, som ganske vist ikke er i familie, men som har suppleret og støttet hinanden som var de brødre.

I 2012 var de ved at vokse ud af de oprindelige lokaler og havde blandt andet kig på lokaler på Mølleplads. Men helt tilfældigt opstod muligheden for at overtage lokalerne, hvor Concept-butikken i dag ligger. Der havde Rings Møbler resideret siden århundredeskiftet.

”En god kammerat sagde engang, at man er nødt til at skille forretningerne ad. Hvis man kopierer sin egen forretning, så får man blot flere kvadratmeter.

Så vi skabte en lidt yngre profil og en større legeplads med Concept-butikken. Her kan vi bedre tillade os at tage nogle spændende unge designere ind og eksperimentere lidt,” lyder det fra Jan Sørensen.

Han er åbenlyst stolt over, at Brdr. Sørensen står stærkt i en moderne tid, hvor de store gigantiske kæder ellers sluger al konkurrence råt.

Mærker tydeligt forskel på servicen

Deres succesopskrift på at klare sig i et glubsk marked, hvor prisen oftest er afgørende, er ret simpel.

”Folk er prisbevidste, men de vil i bund og grund bare gerne have noget kompetent rådgivning. De gider ikke rigtig at føle, at der ikke er ordentlig tid til dem. Vi har ofte oplevet kunder, der har handlet hos os før, som kommer tilbage og siger, at de kan mærke tydeligt forskel på servicen.

Det varmer da indeni, for det er virkelig her, vi selv synes, vi gør en ret så stor forskel,” forklarer Jan Sørensen.

”Det er dyrt at køre en butik på den gammeldags måde. Vi får hug for det på bundlinjen. Vi er hverken dyrere eller billigere end de andre i vores kategori, men vi lever højt på vores serviceniveau og mange års erfaring og ekspertise.

Bevarer en uformel og usnobbet tone

Vi ser også, at det nu er børnene og børnebørnene, der handler i butikken, og det er jo glædeligt, at man har skabt en forretning hvor flere generationer kommer igen,” siger Jan Sørensen.

For de to nuværende indehavere af Brdr. Sørensen har hele stemningen omkring et besøg i butikken været vigtig at ramme rigtigt.

”Det er dyre møbler, så man skal ikke gøre meget forkert for at fremstå snobbet. Jeg synes, at vi har været gode til at holde en god uformel tone og være meget nede på jorden.

Vores vigtigste opgave hver dag er at levere en kompetent rådgivning, og folk føler sig trygge, så de ikke hele tiden skal vurdere om de er ved at købe katten i sækken. Det er virkelig her, hvor jeg synes vi skiller os ud i forhold til de store kæder,” slutter Jan Sørensen.

Brdr. Sørensen har over 12.000 følgere på Facebook – du kan følge dem her

5 tilbud du ikke kan modstå: Her kan du spare meget i Aalborg

Slut efter 12 år: Men Chill i Parken vil slutte af med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

Lørdag den 29. juli er der Chill i Parken for tolvte gang i Lindholm Strandpark.

En fed tradition som gennem årene har tiltrukket rigtig mange fra både Aalborg og Nørresundby samt byer i nærheden. Men næste lørdag slutter det i sin nuværende form.

Det meddeler arrangørerne i et Facebook-opslag.

Har ikke fundet støtte

“Vores ambitioner har gennem de sidste fem år vokset sig større og større, og vi har især de seneste år kæmpet hårdt for at få opbakning (økonomisk og politisk) til at lave en stor skala festival i Aalborg.

Men da det ikke har lykkedes os at finde den fornødne støtte til en festival af en sådan størrelse, har vi nu valgt at sige tak for denne gang og slutte af mens energien og lysten stadig er tilstede,” lyder det blandt andet i det lange opslag på det sociale medie.

Lover fed afslutningsfest

De lover dog et brag af en afslutningsfest, når det går løs i Lindholm Strandpark den 29. juli.

“Vi håber virkeligt meget, at I er klar på at støtte op om arrangementet en sidste gang, når vi for første gang indtager Nørresundby og at I vil være med til at slutte Chill i Parken af med et brag til vores efterfest i gårdhaven hos Værket.”

Indtil videre er følgende navne annonceret til det fede event i Nørresundby.

Humørekspressen (Live)
Pharfar (dj set) 
Runge (dj set)
Rodney (Live)
Steve Satori (dj set)
Toby Determined (dj set)

Der vil være to scener, billig barpriser og et kæmpe grafitti set-up. Der er gratis entré.

Du kan læse hele Facebook-opslaget herunder.

Festlig weekend i vente: Store kunstnere og sjov for alle aldre

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det må siges at være nogle ret forvirrede vejrguder, vi har i øjeblikket.

Det ene øjeblik stråler himlen på bedste sommervis … Det næste øjeblik står vi med våde fødder i en vandpyt.

Men det skal selvfølgelig ikke afholde os fra at præsentere ugens weekend-guide for jer. Her er helt sikkert noget, som kan friste, uanset hvordan vejret arter sig de næste par dage.

Noget som man dog aldrig går galt i byen med, er en lækker brunch! Du kan finde inspiration fra vores seneste brunch-guide her.

Fire lørdage i juli kan du nyde Musikkens Spisehus’ velkendte og velsmagende brunch til tonerne af live jazzmusik og med udsigt over Limfjorden.

Weekendens største begivenhed bliver dog uden tvivl Grøn (Koncert). For mange en årlig tradition, som man har set frem til lige siden den sidste!

Her bliver der igen mulighed for at opleve flere store kunstnere, imens man nyder en kold Tuborg-øl i sit yndlingsselskab … Og bare rolig, dette kan sagtens lade sig gøre under en paraply! Så på med gummistøvlerne, og kom afsted!

Musik

21/7: Jacob Dinesen, Fredagsfest i Karolinelund, kl. 20.00
21/7: Bon Jovi Jam, Afterparty på Skråen,  kl. 22.30
21/7: Fest i Fjordbyen, kl. 17.00-20.00
22/7: Fjordjazz, Musikkens Hus, kl. 10.30
22/7: Sommerkoncert, Budolfi Kirke
23/7: Grøn, Trianglen, 13.00-21.30
13.20: Kongsted
14.00: Scarlet Pleasure
14.55: Christopher

17.40: L.O.C.
20.20: Rasmus Seebach
Find resten af programmet her.

Events

21/7: ClubAalborg Aften, Aalborg Tårnet, kl. 18.30
22/7: Comedy Beach Club, Costa Del Nordkraft, kl. 21.00
22/7: Fjordjazz, Musikkens Hus, kl. 10.30
22/7: Jul i Juli, ZURF, kl. 20.00
23/7: Uofficielt afterparty for Grøn Koncert, Benediktes, kl. 21.00
Hver dag: Udstilling: [UDEN TITEL 17], Kunsthal NORD

For børnefamilierne

22/7: Skattejagt for børn, Costa Del Nordkraft, kl. 17.00
22/7: Mangfoldighedsdag, Karolinelund, kl. 10.00
Hver dag: Universitarium, Hovedbiblioteket kl. 10.00
Hver dag: Let’s Play, Utzon Center
Hver dag: ZOOtropia – i LEGO og Minecraft, Utzon Center kl. 10.00
Hver dag: Sommeraktiviteter for børn, Aalborg Zoo kl. 11.00
Hver dag: Red byens borgmester, Aalborg Historiske Museum kl. 10.00
Find mere inspiration til sommeraktiviteter med børnene her.

Sport

23/7: AaB-Sønderjyske, Aalborg Portland Park, kl. 14.00

Britisk atmosfære og eksklusive cocktails: Konrad vil skille sig ud fra mængden

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis ikke I allerede har besøgt Konrad i Jomfru Ane Gade nr. 9, så gør jer selv den tjeneste!

Her er der virkelig kælet for detaljerne – og det gælder ikke kun de fantastiske cocktails, men også Konrads fantastiske lokaler, der egner sig godt til både festlige nætter – og aftener, hvor man bare skal ud og nyde en enkelt cocktail.

Barchefen, Anouska, kommer fra London og bringer en masse elementer fra det engelske bar-liv med sig, og det kan mærkes så snart man træder ind.

Med det samme omfavnes man af den hyggelige atmosfære, og dén blandet med det eksklusive og stilrene image, gør Konrad til noget helt unikt i Jomfru Ane Gade.

Alle er velkomne
Der er efterhånden begyndt at dukke flere barer op, som på en eller anden måde skiller sig ud fra mængden og Konrad er i høj grad én af dem.

Jomfru Ane Gade forbindes ofte med helt unge mennesker og vilde fester, og det er lige præcis dét billede, som host på Konrad, Christoffer Gamisch Jensen, ønsker at nuancere.

”Vi har følt, at der har manglet et sted i Jomfru Ane Gade for både unge og ældre. Mange har det stereotype billede af atmosfæren i Jomfru Ane Gade, at det tit går op i hat og briller. Vi vil gerne nuancere det her billede af ’Gaden’, og vise at det kan blive et sted for hver en smag og hver en alder,” fortæller Christoffer og tilføjer:

”Selvom du er på den anden side af 30, så skal du ikke føle dig afskrækket fra at være herinde, for her kommer du ikke til at være malplaceret”

Konrad byder altså alle velkomne indenfor til en cocktail ved de forgyldte borde. Om du er ung eller gammel, stor eller lille – det spiller ingen rolle.

Noget som dog med sikkerhed går igen hos gæsterne på Konrad er smag for cocktails og sans for kvalitet.

Fra afrydder til host

Da Christoffer blev ansat, var det som afrydder. Han har haft tjansen med at rydde op og samle glas, men hans interesse for udviklingen af cocktails og ikke mindst hans passion for stedet fik ham videre.

”Jeg synes det der med at sammensætte forskellige elementer og eksperimentere med smagene var helt vildt spændende. Jeg fik lov til at træne lidt med bartenderne og stille og roligt fik jeg lov til at komme op som bartender, inden jeg så fik lov til at være host.

Det har for det første været sjovt at arbejde sig selv op og have indflydelse. Ikke mindst har det været fedt at se hvordan folk langsomt har taget bedre og bedre imod Konrad. Nu mangler vi bare det sidste stykke – at nå ud til folk, som endnu ikke har hørt om Konrad,” fortæller Christoffer.

Kvalitet frem for alt

Selvom der stadig er forbipasserende, som endnu ikke har hørt om Konrad, så er stedet allerede elsket af mange! Det er der heller ikke meget at sige til, når kvaliteten er i top og priserne i bund.

Efter at have hørt Christoffer fortælle om kaffeeksperimenter, spiritussmagninger og utallige kombinationer, er man ikke i tvivl om, at intet er overladt til tilfældighederne. Alle ingredienser er nøje overvejet og udvalgt, og alle cocktails – selv de klassiske – har Konrads helt eget twist.

I forbindelse med MigogAalborgs cocktail-guide, var vi et smut forbi Konrad en aften til et par cocktails – og ikke hvilke som helst cocktails, men Konrads mest populære: Espresso Martini og Zombie. Læs hvad vi syntes om dem her.

… Og hvis du selv har fået lyst til at sætte sugerøret i én af de mange lækre drinks så grib chancen før klokken 24 – der sparer du nemlig 50%!

Kæmpe scoop for Spilnu Grand Prix: Fuglsang kommer til Aalborg

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Det er en af de helt tunge drenge i dansk sport, der kommer til Aalborg lørdag den 12. august.

Danmarks største cykelnavn lige pt Jakob Fuglsang er torsdag blevet bekræftet til cykelløbet Spilnu.dk Grand Prix.

Det er et kæmpe scoop for arrangørerne af cykelløbet i Aalborg.

“Det er fantastisk, at det endeligt er muligt at offentliggøre Jakob Fuglsang gør comeback i Aalborg efter sit styrt i Tour de France. Vi indgik aftalen på Tourens første hviledag, men grundet Jakobs styrt har der naturligvis været tvivl om hans deltagelse i Aalborg.

Men jeg talte med ham i aftes, og han forventer at være tilbage på cyklen allerede i næste uge, så han kan lave løbscomeback til Spilnu.dk Grandprix i Aalborg,” siger arrangør Jonas Mikkelsen til MigogAalborg.

Var i Top 6 i Tour de France

Jakob Fuglsang var i Top 6 i Tour de France, da han måtte udgå af dette års løb, og det er kun lykkedes at hente et så stort Tour-navn til Aalborg via sponsorater. Virksomhederne Restaurant MEAT, Egonsminde Invest og TN Udvikling har sponsoreret, så det har været muligt at hente Fuglsang.

I 2015 var Jonas Mikkelsen også med med til at hente verdensstjernen Alberto Contador til cykelløb i Aalborg, som på det tidspunkt var cykelsportens største stjerne.

Sportsglæde hos alle aldre 

Den 12. august kl. 16 skydes det professionelle cykelløb i gang, som både har start og mål på Nytorv ved Gammel Torv. Der cykles i 1 time + 5 omgange på den 1,8 km lange rundstrækning i hjertet af Aalborg – herefter kåres vinderen.

Inden cykelløbet vil der være underholdning for hele familien.

Arrangementet er en af de største enkeltstående sportsbegivenheder i Aalborg med op mod 10.000 tilskuere langs ruten.

Kl. 15 samme dag får børn mulighed for en unik oplevelse, for inden det professionelle løb, afholdes der et børnecykelløb på samme 1,8 km strækning.

Alle børn i alderen 6-12 deltage i løbet, som strækker sig over 30 min., hvor det gælder om at nå så mange omgange som muligt på rundstrækningen.

Og der er flere gode grunde til at sætte fart i pedalerne til børneløbet – for hver omgang hvert barn cykler, doneres 10 kr. til julemærkehjemmet.

Man kan læse mere info om løbet her

Brunch i Aalborg: 6 bud på byens bedste

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I Aalborg er der et væld af muligheder, når lysten til en rigtig god brunch opstår.

Faktisk er der så mange, at det kan være svært at vælge den rigtige … Medmindre man allerede har kastet sin kærlighed på én bestemt. Så er det måske lidt for nemt at vælge den samme igen og igen.

Men med så mange fantastiske repræsentanter i byen, så skulle I næsten gøre jer selv den tjeneste at få smagt jer igennem nogle flere!

MigogAalborg har været på brunch-tour og har her samlet et bud på de bedste seks i byen.

Penny Lane, Boulevarden 1

Penny Lane er jo bare en lille perle midt på den altid pulserende Boulevard.  Selvom der næsten altid er fyldt med mennesker, så er det alligevel som at træde direkte ind i et eventyrland, hvor man selv er æresgæsten.

Kreativiteten og kærligheden til de gode råvarer stråler i hele caféen, så det er faktisk altid en udfordring at beslutte sig for, hvad man skal bestille.

MEN! Har man lyst til at få en lille bid af det hele, så er det faktisk ikke nogen dårlig idé at tage et kig på deres brunch.

“Skyr med granola, laksemousse, lufttørret skinke m/tomatrelish, 2 slags ost, frisk frugt, brownie,  croissant, husets brød og smør”

En meget beskeden beskrivelse af én af byens lækreste brunchtallerkener – men hos Penny Lane taler maden og råvarerne også for sig selv, så hvorfor spilde tid på spændende tillægsord, når man i stedet kan springe direkte til dét, det handler om?

Pris: 105 kr. ekskl. drikkevarer
Tidspunkt: I hele åbningstiden

OBS! Er man til den klassiske brunch med æg og bacon, så opgrader til Penny Lanes “Luksus brunch” med lun æggekage m/porre og bacon samt krydret brunchpølse. Serveres hver lørdag og søndag fra 10.00-13.00.

Brunch i Penny Lane, Boulevarden 1

Café Peace, Boulevarden 4

Man kan ikke præsentere en retfærdig brunch-guide i Aalborg uden at nævne Café Peace.

Den meget populære brunchtallerken omdekoreres lidt efter sæson, men ellers ser den stort set ud, som da vi smagte den første gang tilbage i 2014 – og med god grund.

“Økologisk yoghurt m. frugtsirup & hjemmelavet granola, scrambled eggs med slagterpølse, bacon, hønsesalat, sæsonens charcuteri med hybenchutney, koldrøget laks med flødeostecreme, økologiske oste, friskskåret frugt, hjemmelavet koldskål, friskbagt croissant, friskbagt brød m. rullesmør & marmelade”

Café Peace har virkelig fået sammensat en lækker, klassisk brunch, hvor smag, ingredienser og kvalitet går op i en højere enhed. Ord som “økologisk” og “hjemmelavet” går i hvert fald lige i hjertet på os!

Samtidigt er hele atmosfæren afslappet, og helt uden dømmende øjne, når man bestiller genopfyld af kaffen for 10. gang.

Det eneste minus er, at det næsten er umuligt at spise det hele … Tør du tage udfordringen op?

Pris: 155 kr. inkl. kaffe/the
Tidspunkt: Alle dage kl. 9.00-14.00

Brunch på Café Peace, Boulevarden 4

Restaurant MEAT, Vesterå 1

MEAT finder man nok én af byens mest populære brunch. Én ting er den kreative servering på det rustikke bræt – noget andet er sammensætningen af alle de klassiske brunch-favoritter, man finder på brættet:

“Scrambled eggs med bacon og purløg, sæsonens brunchpølser fra grill, udvalgt charcuteri, hønsesalat med asparges og champignon, røget laks, udvalgte oste, frisk frugt, marmelade, amerikanske pandekager med sirup, croissant og friskbagt brød”

Ifølge MEAT er hemmeligheden bag den populære brunch (udover gode råvarer), at den er udviklet ud fra, hvad restaurantens gæster løbende har beskrevet som den perfekte brunchtallerken, hvilket MEAT har forsøgt at efterkomme.

Og her har de vist ramt plet: Når man først får brættet serveret, kan man sidde lææænge og overveje, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte, for det er ret svært at få øje på noget, som man ikke har lyst til!

Pris: 149 kr. inkl. kaffe/the og 1 glas juice
Tidspunkt: Alle dage kl. 10.30 -14.00

Brunch i Restaurant MEAT, Vesterå 1

Café Aalto, Kong Christians Allé 12

Da Kunsten genåbnede efter deres renovering i 2016, var det med en ret god overraskelse: Café Aalto.

Caféen har siden været en oplagt endestation, når man er på kulturel rundtur i Kunsten og ønsker at udvide sin kulturelle horisont – også på madfronten.

Hver weekend serverer Café Aalto en udsøgt brunchtallerken, hvor kvaliteten er i top, og råvarerne er nøje udvalgte.

“Græsk youghurt med blåbærkompot og rugbrødscrumble, scrambled eggs med chorizopølse og bacon, tatar af røget laks med syrnet creme og brødchips, charcuteri med tilhørende garniture, udvalg af danske oste med rugkiks, marmelade og frugt, bisquitkage med karamel, friskbagt brød”

Tallerkenen flyder jo næsten over af spændende specialiteter, og intet fremstår tilfældigt. Et ret godt bevis på, at kreativitet og kunstneriske færdigheder også kan opleves andre steder end i selve museet.

Pris: 135 kr. ekskl. drikkevarer
Tidspunkt: Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-14.00

OBS! Mange tror fejlagtigt, at et besøg på Café Aalto skal kombineres med et besøg på Kunsten – men det er ikke tilfældet. Man er altid velkommen i caféen.

Brunch på Café Aalto, Kong Christians Allé 12

Helmuth, Boulevarden 28

Er du sulten? Efter brunch? Som i virkelig meget sulten efter brunch? Så tag på Helmuth. Punktum.

Hvis man går og tror, at Helmuth ikke er andet end en festlig cocktail-bar, så kan man godt tro om igen. I weekenden er der nemlig også liv i dagstimerne, hvor den enorme brunch-buffet breder sig som et gastronomisk landskab udover hele restauranten.

“Brunch-buffet”

Sådan beskriver Helmuth selv deres brunch. Og det kan måske også være svært at finde ord, som er store nok til at forklare, hvad den indeholder.

Alt i alt er Helmuth i hvert fald et strålende eksempel på, at mængden af mad ikke behøver at påvirke kvaliteten.

Uanset om vi dykkede ned i den varme leverpostej, de bløde pandekager, de spændende salater eller den cremede hønsesalat, så blev vi ikke skuffede!

Det eneste minus er, at tallerkenen er aaaalt for lille … Men så kan man jo heldigvis tage en runde igen – med god samvittighed!

Pris: 199 kr. inkl. fri cafe latte, cappuccino, the, kaffe og friskpresset juice
Tidspunkt: Lørdag og søndag klokken 10.00-14.00

Brunch hos Helmuth, Boulevarden 28

Musikkens Spisehus, Musikkens Pl. 1

Musikkens Hus er mest af alt kendt for deres fantastiske arkitektur og for at være et perfekt sted at mødes, når Aalborg vil samles i kærligheden til musikken.

Men det er ikke kun i koncertsalene, at det spiller.

Lader man et øjeblik sin opmærksomhed passere forbi hovedindgangen, så finder man til højre den fjordvendte restaurant Musikkens Spisehus.

Her serveres spændende retter baseret på lokale råvarer, og dette gør sig også gældende, når de fremtryller brunchtallerkener.

“Udvalg af charcuteri, græsk youghurt med müsli og blåbær, canneloni af røget laks med krydderurter, årstidens marmelade, hjemmelavet nutella, scrambled eggs med små pølser, bacon og frisk purløg, ost med kompot af havtorn og abrikos, årstidens frugt med vanilje creme, pandekager med æblekompot, hjertesalat med mormordressing, sprød toast med urtekogt skinke og lagret flødehavarti, crossant, friskbagt brød og rugbrød med smør”

Tallerkenen blev professionelt præsenteret af kokken. Og det var nødvendigt – for det tog kun ét sekund at miste overblikket fuldstændigt over det overdådige måltid.

Hver en bid var som sød musik i ørene, og det var lige før man kunne høre orkestrets smukke toner igennem betonvæggene – og det på trods af, at det var søndag formiddag, og musikprogrammet var tomt.

Vil man derimod være sikker på en musisk oplevelse, imens man nyder sin brunch, så tilbyder Musikkens Hus faktisk jazz-koncerter henover sommeren. Det har Veronicca skrevet mere om her.

Pris: 145 kr. ekskl. drikkevarer
Tidspunkt: Lørdag og søndag kl. 10.00-13.00

Brunch i Musikkens Spisehus, Musikkens Pl. 1