Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har snart premiere: Kom til magisk juleteater for hele familien

Af Michael Qureshi

Morskabs-Theatret har med Jul på Slottet i teatrets nye genopsætning skabt en herlig julehistorie, der oser at julestemning på den sjove måde med rænkespil, romantik og dejlige nissedrillerier.

Når Morskabs-Theatret blænder op for årets juleforestilling lørdag den 16.november i Det Lille Teater i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), går tæppet for en juleforestilling, der rummer trængsler, humor, spirende romantik, nissedrillerier og meget mere.

Måske har du set DRs julekalender tilbage i 1986, og ja det er den.

Den dejlige og søde historie kan nu opleves som en herlig vedkommende live version som teaterstykke i det intime og meget børnevenlige Det Lille Teater i AKKC.

Klar til at løfte sidste års succes

Morskabs-Theatret, der er Aalborgs store amatørscene, er nu næsten klar til at løfte sidste års store succes.

De mange amatører har siden slutningen af august arbejdet sammen med instruktør Martin Schwab, for at skabe julestemning for hele familien.

I Morskabs-Theatrets opsætning, skabt af Finn Henriksen og Martin Miehe-Renard, sker der magiske og uventede ting. Musikken er skrevet af Bodil Heister, og sangcoach Henrik Fevre har stået for indstudering af sangene.

Morskabs-Theatret er og har været en af Aalborgs rugekasser for unge talenter, fortæller formand Jan Lynge.

“Det er dejligt, at der hele tiden dukker nye unge op, som vil prøve kræfter med teatret.

Da vi begyndte for 22 år siden, var det et eksperiment. Kunne vi lave amatørteater på et så højt niveau, at folk ville betale for at se det?

Tiden har vist, at vi havde fat i noget rigtigt, og gennem årene har vi kunnet sende adskillige talenter videre til det professionelle teater, når de havde trådt barneskoene hos os,” fortæller Jan Lynge.

Har spillet for over 125.000 publikummer

Forrige år kunne Morskabs-Theatret markere sit 20-års jubilæum, og spillede sin 30. forestilling i AKKC. I løbet af de 22 år er der spillet for over imponerende 125.000 publikummer.

Jul på Slottet har premiere lørdag den 16. november og spiller derefter hver weekend frem til den 12. december i Det Lille Teater.

Billetprisen er for voksne 160 kr. og børn under 14 år og pensionister 80 kr. Pris for en familiepakke for 2 voksne og 2 børn er 420 kr.

Billetter kan købes her