Har jagtet ham i mange år: Nu har Nibe Festival endelig fået Bryan Adams

Skrevet af: Michael Qureshi

Det vælter ind med tilføjelser til årets program på Nibe Festival.

Men Nibe har netop præsenteret dette års absolutte hovednavn. Man har i en pressemeddelelse offentliggjort, at ikonet Bryan Adams kommer på plakaten i år.

Den canadiske sanger har i flere år været en kunstner, som ledelsen i Nibe Festival har arbejdet på, og 2017 blev altså året, hvor det lykkedes.

Bryan Adams er stadig et kæmpe navn på den internationale musikscene, og hans koncerter er stadig store oplevelser at være til.

Adams største hits inkluderer “Summer of 69”, “Everything I do”, “Heaven” og “All for Love” for blot at nævne nogle af dem. Han har vundet adskillige Awards, og har en stor betydning for musikelskere fra forskellige generationer.

I 2017 er han på turne verden rundt med Get Up Tour, og der er ingen tvivl om, at Nibe Festival har landet et navn, der vil trække rigtig mange mennesker.

I sidste uge præsenterede Nibe Festival navne som Gulddreng, ItaloBrothers og Ukendt Kunstner. Den megapopulære hip-hop duo Rae Sremmurd kommer også, og spiller deres gigahit Black Beatles, som du helt sikkert kender fra Mannequin Challenge.

Nibe Festival meddeler i øvrigt, at 3. marts stiger prisen på en partoutbillet. Så hvis du skal have den billigere, så koster den lige nu 1275 kr.

Du kan læse mere her

Club Aalborg giver dig fordele, rabatter og ekstra forkælelse på nogle af Aalborgs bedste steder – vi lancerer Club Aalborg med snigpremiere på fredag

Få fede fordele i byen: På fredag åbner vi Club Aalborg

Du får lækre fordele fra Sinnerup i Club Aalborg Foto: Veronicca Popova