ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har hovedsæde i Aalborg: Stor modekoncern lukker adskillige butikker

Af Michael Qureshi

Tilbage i april meldte modetøjsvirksomheden PWT med hovedsæde i Aalborg ud, at de grundet Corona-krisen var gået i betalingsstandsning.

PWT har hovedsæde i Aalborg og står blandt andet bag de kendte tøjkæder Wagner og TøjEksperten. Man har desuden Lindbergh og Junk de Luxe i folden.

Mandag formiddag lyder det så fra koncernen, at man lukker 20 butikker og anslår at man er nødt til at opsige 180 medarbejdere.

Hård beslutning

Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkedes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere.

Jeg er frygtelig ked af det over for de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder,” siger Ole Koch Hansen, administrerende direktør for PWT Group.

Det er endnu ikke offentliggjort, om det får konsekvenser for butikker i Aalborg og øvrige Nordjylland.

PWT har dybe rødder i Aalborg. I 2008 slog virksomhederne Texman, Wagner og Tøjeksperten sig sammen under PWT Group med Polaris Private Equity som hovedaktionær.

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her

Har hovedsæde i Aalborg: Stor modekoncern lukker adskillige butikker

Del artikel

Andre læser også