Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lejlighed, villa og sommerhus: Her er de dyreste boliger i Nordjylland 

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

Privat tagterrasse, vinkælder, eksklusive beliggenheder og udsigt.

Det er blot nogle af de goder, som følger med de misundelsesværdige hjem, der lige nu udgør cremen af cremen af det nordjyske boligmarked:

En penthouselejlighed, en herskabelig pragtvilla og et sommerhus i klitterne, placerer sig lige nu helt i top, som landsdelens dyreste ejendomme til salg i hver kategori.

Det skriver Boliga.dk.

Herfra er der langt ned til de beløb, som en gennemsnitlig toværelses lejlighed, et parcelhus i forstaden eller et helt almindeligt sommerhus bliver handlet for i området.

Du skal nemlig være god for mellem otte og op til næsten på 17 millioner kroner, hvis du skal lege med i den øverste lille procent af det nordjyske liebhavermarked i øjeblikket.

Her er Nordjyllands dyreste lejlighed, sommerhus og villa til salg:

Ejerlejlighed – Østerbro, Aalborg

Ikke overraskende finder vi landsdelens dyreste ejerlejlighed i Aalborg tæt på by og havnekaj. Her står frynsegoderne i kø i den 179 kvadratmeter store liebhaverbolig, der ligger på femte sal i et moderene byggeri fra 2016 på Østerbro.

Du får både en privat parkeringsplads, elevator direkte op i lejligheden og kronen på værket; en hele 165 kvadratmeter stor tagterrasse med udsigt til byens tage med i prisen.

Pris: 7.800.000 kroner

Lejlighed, villa og sommerhus: Her er de dyreste boliger i Nordjylland 
Foto: Thorkild Kristensen Projekt

Villa – Anettesvej, Aalborg

Nordjyllands dyreste hus befinder sig også i Aalborg; nærmere bestemt i det eftertragtede boligområde Hasseris, hvor det putter sig blandt grønne træer og hække på Annettesvej.

Pragtvillaen er en herskabelig sag opført tilbage i 1929, som kan prale af 313 beboelige kvadratmeter fordelt ud på fire værelser og tre stuer  – og så kan du dyrke det søde liv  i enten det lækre køkken- alrum, i hjemmets vinkælder eller orangeriet i haven.

Pris: 15.500.000 kroner

Lejlighed, villa og sommerhus: Her er de dyreste boliger i Nordjylland 
Foto: Thorkild Kristensen

Sommerhus – Flagbakkevej, Skagen

Du får det bedste af naturen og lyset helt i nord ved Gl. Skagen, hvor landsdelens dyreste sommerhus ligger på en høj grund i landskabet udenfor byen.

Fra “Bakkehuset” er der udsigt udover de røde tegltage i den gamle by med havet og skibene i baggrunden. Indenfor i det sortmalede træhus har du 100 kvadratmeter, dertil kommer et anneks til gæsterne med eget køkken og bad.

Pris: 16.800.000 kroner