Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du brug for nogle funktionelle træningstights?

Af Annoncør

Hvis du er glad for træning og sport, er det vigtigt, at du har det rette tøj. Det rette tøj skal give dig den optimale komfort, så du i stedet kan fokusere på din træning. Hvis dit tøj ikke sidder ordentligt, vil det unægtelig stjæle både din opmærksomhed og dit fokus. I de helt grelle tilfælde kan det forkerte tøj faktisk være så generende, at du bliver nødt til at indstille træningen den dag. Derfor har du brug for funktionelle træningstights.

Sådan vælger du de rette træningstights

Der findes et hav af træningstights på markedet. Derfor kan det også virke helt uoverskueligt at finde ud af, hvilke du skal vælge. Derfor bør du først beslutte dig for, hvad du skal bruge tightsene til. Der er nemlig stor forskel på, hvilke tights der er mest optimale til eksempelvis løb og yoga. Ofte vil du kunne læse på hjemmesiden, eller spørge i butikken, efter tights, der er egnet til netop dit formål. Det er det første sorteringskriterie.

Den rette pasform er nøglen

Alle kroppe er forskellige, og derfor fås tights også i forskellige størrelser og designs. Det er vigtigt, at du finder den helt rette pasform til din kropstype. Det er vigtigt, at tightsene bliver siddende på plads under hele træningen. Der er intet mere irriterende end at skulle hive sine tights op gentagende gange under træningen. Derfor er mange træningstights også højtaljede. Det giver typisk en langt bedre pasform, hvor tightsene ikke glider ned.

Sørg for en høj komfort

Det er vigtigt, at du synes tightsene er behagelige. Faktisk skal de være så behagelige, at du ikke tænker over, at du har dem på. Hvis ikke tightsene har en god komfort, vil det uden tvivl genere dig under træningen. Derfor er det også vigtigt, at tightsene er egnet til din sportsgren. Hvis du eksempelvis dyrker crossfit, vil du ikke have generende lynlåse rundt omkring. Hvis du derimod dyrker yoga, vil du heller ikke have irriterende søm rundt omkring. Vær derfor kritisk, når du prøver tightsene på. Kan du komme ned i de positioner, der er nødvendige i din sportsgren?

Gå ikke på kompromis med æstetikken

Selvom du stiller høje krav til tøjets funktionalitet, behøves du ikke gå på kompromis med æstetikken. Du kan godt få funktionelt sportstøj, der stadig er flot og æstetisk. Du vælger selv, om du gerne vil være farvestrålende eller, om du foretrækker mere rolige farver.