Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du brug for et toilet?

Af Annoncør

Hvem køber et toilet? I dette land, anno 2024, er der jo et wc i så godt som alle boliger! Ja, så heldige er vi i Danmark, og du har givetvis et sådant i dit hjem, og måske flere.

Men er det  et ordentligt toilet? Fungerer det, som det skal? Er det praktisk? Og passer det til stilen i dit badeværelse? Hvis du ikke kan svare ja til disse spørgsmål, kunne du kigge indenfor hos Bad & Stil og se på deres sortiment af toiletter. 

Bad & Stil præsenterer et eksklusivt udvalg af smukt designede produkter inden for dansk design. Vores produkter er nøje skabt med fokus på høj kvalitet og danske håndværkstraditioner, hvilket sikrer en enestående kombination af æstetik, funktionalitet og holdbarhed. Med omhu for detaljer og design skaber vores produkter en harmonisk atmosfære i dit badeværelse og afspejler den danske designarv med stolthed. Udforsk vores mangfoldige sortiment og oplev ægte dansk baddesign hos Bad & Stil.

Fritstående eller væghængt?

Når du vil udskifte dit toilet, er der flere muligheder at vælge imellem:  væghængte og fritstående (gulvmonterede). Sidstnævnte kan fås med S-lås, dvs. med afløb i gulvet; eller med P-lås, hvor afløbet kan sluttes til enten gulv eller væg. De væghængte  er pladsbesparende, idet cisternen befinder sig inde i væggen; det er en fordel i små badeværelser.

Fritstående toiletter passer til stort set alle afløb, hvilket naturligvis er praktisk, når der er tale om udskiftning af wc i et eksisterende badeværelse. Fritstående toiletter findes i lange og korte modeller, sidstnævnte ofte med P-lås. Denne mulighed er også værd at overveje, hvis badeværelset er lille.

Stilen spiller også ind

Så er der stilen. Skal dit nye wc bare være praktisk, funktionelt og ligetil? Eller er du en romantiker, som drømmer om stilrent, klassisk design på badeværelset? Romantik og klassisk stil er måske ikke vendinger, de fleste umiddelbart vil forbinde med toiletter – men de findes som kategori på listen over toiletter på badstil.dk; den klassiske kategori omfatter både fritstående modeller med S- eller P-lås og væghængte.

Derudover er der mange wc-modeller hos Bad & Stil, fritstående såvel som væghængte, der er udført i et mere moderne og minimalistisk design; de fleste med de afrundede former, som nok stadig er de mest almindelige, men hvis du vil have noget anderledes, findes der også firkantede, nærmest kasseformede typer.

Vandbesparelse og nemmere rengøring

Før i tiden tænkte man ikke så meget på vandforbruget, når man skyllede ud på wc; men moderne toiletter er indrettet til at spare på de dyre dråber fra vandværket – og det gælder naturligvis også de mange flotte wc’er fra Bad & Stil, hvoraf mange er forsynet med dobbelt skyl. Mange wc-modeller fra Bad & Stil er forsynet med Easy Clean-emalje, som gør rengøringen ekstra nem.

Del artikel

Andre læser også