Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har det hele: Vanvittigt hus til salg tæt på Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Arkitekttegnet liebhaveri. Gennemrenoveret. Egen pool og sauna. Hammer Bakker i baghaven. Et kvarters kørsel fra midtbyen.

Hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Den tidligere fattiggård, der netop er kommet til salg hos Thorkild Kristensen, har det hele.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1900, men der er ikke meget gammeldags over denne topmoderne og gennemrenoverede liebhaverbolig med sjæl og charme.

Hvis du vil flytte ind i den arkitekttegnede liebhaverejendom med mere end 1.000 kvadratmeter, så skal du slippe 19.800.000 kr.

Har det hele: Vanvittigt hus til salg tæt på Aalborg
Har det hele: Vanvittigt hus til salg tæt på Aalborg

Det perfekte hus?

Da de nuværende ejere overtog ejendommen, blev der tilført både ressourcer og håndværksmæssig snilde for at konstruere en helt ny ejendom med fine referencer til fortiden med blandt andet nye, buede staldhuller og stråtækt tag.

Sælger er desuden selv indretningsarkitekt, hvilket nok er med til at forklare, hvordan denne ejendom har opnået en wauw-effekt udover det sædvanlige.

“Vi er stolte af den unikke og særegne ejendom, vi har skabt.

Der er brugt rigtig meget energi på at gennemtænke kvalitetsløsninger.

Det bærer også præg af, at der bor en indretningsarkitekt her, der har lagt kærlighed i at skabe et hjem, hvor det er muligt at samle mange gæster, som alle udbryder et wauw.

Naturen i området er helt fantastisk, og den er også tænkt ind i indretningen med de store glaspartier, der inviterer naturen helt ind i boligen”, fortæller sælger.

Ejendommen er gennemgående renoveret og byder på faciliteter som et fitnessrum, en vinkælder og en elegant garagebygning med plads til flere biler. Alt er udført med omhu og opmærksomhed på detaljer.

Har det hele: Vanvittigt hus til salg tæt på Aalborg

Men det er ikke kun indenfor, at huset er specielt. Lige uden for døren finder du nemlig en 400 kvadratmeter stor terrasse, der med sin swimmingpool, spa, sauna og udendørsbruser er det ultimative sted at befinde sig, når der er over 25 grader i Danmark.

Dertil hører dog heldigvis et overdækket loungeområde med udendørskøkken, gaspejs, vinkøleskab samt et skudeparti ud til poolområdet.

Har det hele: Vanvittigt hus til salg tæt på Aalborg
Har det hele: Vanvittigt hus til salg tæt på Aalborg

Er du til endnu mere natur og udeliv, så er Hammer Bakker altså lige i baghaven – med adgang til et rigt dyre- og fugleliv.

Her er der virkelig mulighed for at leve tæt på naturen.

Fakta om boligen:

· Stor stue og spisestue med kig ud til pool og udendørsarealer i midterfløj. Dinesen egeplanker, indbygget surroundsystem, fjernstyret gaspejs og al teknik gemt væk bag ekstra væg.
· Smagfuldt køkken med gulvvarme, plankegulve, gulvhøjtalere og alle hårde hvidevarer i bedste kvalitet fra Liebherr og Miele.
· I stueetagen ligger masterbeedroom med walk-in-closet samt eget badeværelse med gulvvarme, to brusere samt damp- og spabad.
· Stort værelse på midterfløjens førstesal med massive Junckers egeplanker.
· Tre værelser og stort badeværelse på førstesalen i vestfløjen med massive fyrplanker.
· Eksklusive kontorfaciliteter på førstesalen i østfløjen med Junckers massive egeplanker og indbyggede Bose-højtalere.
· Yderligere mondæne kontorfaciliteter i førstesalens midterbygning med Bolon-vævet vinyl beklædt med gulvtæpper og herunder gulvvarme.
· Stort bryggers belagt med klinker, herunder gulvvarme og integreret højtalere på HEOS-lydsystem.
· Lyst værksted i ny tilbygning med gulvvarme, to fjernbetjente porte samt loftmonterede højtalere på HEOS-lydanlæg.
· Endnu et værelse i ny tilbygning monteret med stort skydeparti for optimalt lysindfald, gulvvarme, tekøkken, lysindstillinger i loftet samt indbyggede højtalere og tv.
· Fitnessrum i ny tilbygning med kig direkte ud til poolområdet.

Du kan se mere til boligen her.

Del artikel

Andre læser også