Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har blæst anmelderne bagover: Nu rammer Benjamin Hav & Familien Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Flemming Bo Jensen
Foto: Flemming Bo Jensen

Hvad får selv Thomas Treo til at give 5 stjerner for en koncert?

Svaret er kort og godt: Benjamin Hav & Familien.

Familien er i dette tilfælde ikke hverken kone eller børn, men derimod backingbandet Familien, der akkompagnerer den tidligere Benal-rapper på scenen i et af de vildeste shows, der nogensinde har været på dansk grund.

Her i Aalborg har AKKC æren af at være første spillested på på en turné, der tager Benjamin Hav Familien rundt til landets fire største byer.

Lørdag d. 5. november 2022 kl. 20:00 går det løs, og der er nok at glæde sig til.

Momenter af ren genialitet i vente

Selvom man kan forvente et brag af en koncert, er det faktisk svært at beskrive helt præcist, hvad det er, der venter en, hvis man køber en billet til koncerten i AKKC.

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks absolut dygtigste musikere, som sammen er blevet til ’Familien’.

De giver samtlige numre i settet helt nyt liv med deres overbevisende live-versioner af f.eks. ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

Benjamin & Familien har brugt hele sommeren på at overvinde og overraske samtlige festivaler og dets publikum med det nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet.

“Der blev danset, så man troede, det var løgn, og Familien spillede så forrygende overskudsagtigt, at man nærmest heller ikke troede på det.

Det var konsekvent gennemført tilsat mageløs timing, mens Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde.

Det var raplende. Men ufatteligt godt tænkt.” Sådan beskriver Thomas Treo bl.a. deres koncert på Jelling Musikfestival.

Og bare rolig. Selvom koncerterne denne sommer var helt legendariske, har vi endnu mere i vente, når Benjamin Hav & Familien lægger Aalborg ned.

”Vi gjorde vores næstbedste denne sommer. Det viste sig at være nok. Så nu gør vi os rigtig umage! Nu bliver det kæmpe big show. Vi gør det bedste vores mødre har lært os. Vi tager den helt op der hvor solen ikke skinner. Vi skal helt derop!” lover Benjamin Hav og co.

Kom til Late Night efter koncerten

Efter koncerten er der Late Night i AKKC, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne.

Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver i foyeren. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Du finder billetinfo til Benjamin Hav & Familien her.

Del artikel

Andre læser også