ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har base i Aalborg: Labtech Data fortsætter vild vækst i hele landet

Af Redaktionen
Sammen med Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke fejrer LabTech Data’s
direktør og stifter Frank Bisgaard Andersen (t.v.) købet af Data Discount og dets strategiske betydning for
den landsdækkende kæde.
Sammen med Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke fejrer LabTech Data’s direktør og stifter Frank Bisgaard Andersen (t.v.) købet af Data Discount og dets strategiske betydning for den landsdækkende kæde.

LabTech Data A/S med fremover 22 butikker på landsplan udvider pr. 1. april igen – denne gang i hjembyen Aalborg.

Koncernen har nu flere end 110 ansatte, der satser på både nærhed og stordrift.

Det sker efter, at ejeren af Data Discount med butik, erhvervsafd. og onlinesalg i hele landet, Peter Berke, har valgt at sælge og træde ind som ny CFO i LabTech-koncernen.

Knap er overtagelsen af WeCoverYou-kæden gennemført, før man ekspanderer igen. Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Vi hviler ikke på laurbærrene. Med købet af nu også Data Discount kan vi servicere vores kunder over hele landet endnu bedre end før,” forklarer direktør og stifter af LabTech Data A/S, Frank Bisgaard Andersen.

Han tilføjer;

“Der vil især være fokus på at skabe synergi mellem vores kompetencer og lokale butiksplaceringer.”

Rent fysisk får det også betydning for butikkerne i Aalborg.

Aktiviteterne i LabTechs nuværende butik på Boulevarden i Aalborg overføres til den fysisk større nabobutik, og ”Data Discount by LabTech” er dermed en realitet.

Kunderne i de før to butikker vil stadig møde kendte og kompetente ansigter, mens erhvervspersonalet flyttes til den nye fælles LabTech-erhvervsafdeling på Anker Engelunds Vej i Aalborg, der understøtter alle efterhånden 22 butikker, der er placeret i København, Aarhus, Odense og hjembyen Aalborg samt i en række andre danske byer.

Stærkere på bl.a. økonomistyring

LabTech Erhverv har herefter bl.a. udvidet sine kompetencer indenfor IT-infrastruktur og sikkerhed til også at gælde salg og support af regnskabsprogrammerne C5, e-conomic, og Uniconta.”

”Butikken på Boulevarden vil på sigt også komme til at levere covers og telefon-accessories, som er en del af det nye koncept, der blev indlemmet i koncernen ved opkøbet af WeCoverYou-kæden i januar i år.

Planen er, at vi inden for kort tid kan sælge og servicere telefoner, tablets samt endnu flere Apple-produkter fra vores ”nye” butik på Boulevarden i Aalborg, ligesom vi selvfølgeligogså arbejder den vej i vores 21 andre butikker rundt om i landet,” udtaler Frank Bisgaard Andersen.

Butikschef i ”Data Discount by LabTech” på Boulevarden hedder fremdeles Heini Hanemann.

Den nye CFO i LabTech-koncernen, Peter Berke, vurderer at fusionen med LabTech er en ”Win-Win” for både sit hidtidige personale og ham selv – og ikke mindst kunderne.

”Vi glæder os til nye spændende opgaver bl.a. med lancering af et nyt samlet økonomisystem til hele koncernen, sådan at dette kan danne basis for fortsat ekspansion i vores butikker såvel som ved vores online-services,” siger han.

Danmarks bedste IT-service

Med nu mere end 110 medarbejdere i 22 butikker tror CEO Frank Bisgaard Andersen på fremtiden.

”Jeg ved, at vi skal have fokus på resultater og drift. Samtidig vil vi kæmpe for at leve op til vores motto om fortsat at levere ”Danmarks bedste IT-service”, både til erhverv og private.

I den kontekst er vi overbeviste om vores strategis holdbarhed i forhold til kunderne.

Altså kombinationen af den kundetryghed som et lokal forankret butiksnet skaber sammen med et bagved liggende center af specialiserede kompetencer, og en volumen der sikrer adgang til kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser,” forklarer han.

Det bakkes op af Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke.

“Vi er fra begge parters side helt bevidste om, at Data Discount i Aalborg er et særligt kvalitetsbrand, som vi gerne vil bibeholde og respektere.

Vise vores kunder, at vi stadig driver den samme servicebevidste up to date-kvalitetsshop – men også fremover tilbyder endnu mere,” siger han.

Sund virksomhed udvides

Frank Bisgaard Andersen udelukker samtidig ikke, at etablering af nye butikker, der passer ind i LabTech Data-konceptet i det øvrige land, kan fortsætte:

”Det må tiden og mulighederne vise. Vi er selvfølgelig opmærksomme på i hvilke byer og områder, der evt. fortsat er plads til vores koncept,” siger han.

Del artikel