Har base i Aalborg: Labtech Data fortsætter vild vækst i hele landet

Skrevet af: Redaktionen
Sammen med Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke fejrer LabTech Data’s
direktør og stifter Frank Bisgaard Andersen (t.v.) købet af Data Discount og dets strategiske betydning for
den landsdækkende kæde.
Sammen med Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke fejrer LabTech Data’s direktør og stifter Frank Bisgaard Andersen (t.v.) købet af Data Discount og dets strategiske betydning for den landsdækkende kæde.

LabTech Data A/S med fremover 22 butikker på landsplan udvider pr. 1. april igen – denne gang i hjembyen Aalborg.

Koncernen har nu flere end 110 ansatte, der satser på både nærhed og stordrift.

Det sker efter, at ejeren af Data Discount med butik, erhvervsafd. og onlinesalg i hele landet, Peter Berke, har valgt at sælge og træde ind som ny CFO i LabTech-koncernen.

Knap er overtagelsen af WeCoverYou-kæden gennemført, før man ekspanderer igen. Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Vi hviler ikke på laurbærrene. Med købet af nu også Data Discount kan vi servicere vores kunder over hele landet endnu bedre end før,” forklarer direktør og stifter af LabTech Data A/S, Frank Bisgaard Andersen.

Han tilføjer;

“Der vil især være fokus på at skabe synergi mellem vores kompetencer og lokale butiksplaceringer.”

Rent fysisk får det også betydning for butikkerne i Aalborg.

Aktiviteterne i LabTechs nuværende butik på Boulevarden i Aalborg overføres til den fysisk større nabobutik, og ”Data Discount by LabTech” er dermed en realitet.

Kunderne i de før to butikker vil stadig møde kendte og kompetente ansigter, mens erhvervspersonalet flyttes til den nye fælles LabTech-erhvervsafdeling på Anker Engelunds Vej i Aalborg, der understøtter alle efterhånden 22 butikker, der er placeret i København, Aarhus, Odense og hjembyen Aalborg samt i en række andre danske byer.

Stærkere på bl.a. økonomistyring

LabTech Erhverv har herefter bl.a. udvidet sine kompetencer indenfor IT-infrastruktur og sikkerhed til også at gælde salg og support af regnskabsprogrammerne C5, e-conomic, og Uniconta.”

”Butikken på Boulevarden vil på sigt også komme til at levere covers og telefon-accessories, som er en del af det nye koncept, der blev indlemmet i koncernen ved opkøbet af WeCoverYou-kæden i januar i år.

Planen er, at vi inden for kort tid kan sælge og servicere telefoner, tablets samt endnu flere Apple-produkter fra vores ”nye” butik på Boulevarden i Aalborg, ligesom vi selvfølgeligogså arbejder den vej i vores 21 andre butikker rundt om i landet,” udtaler Frank Bisgaard Andersen.

Butikschef i ”Data Discount by LabTech” på Boulevarden hedder fremdeles Heini Hanemann.

Den nye CFO i LabTech-koncernen, Peter Berke, vurderer at fusionen med LabTech er en ”Win-Win” for både sit hidtidige personale og ham selv – og ikke mindst kunderne.

”Vi glæder os til nye spændende opgaver bl.a. med lancering af et nyt samlet økonomisystem til hele koncernen, sådan at dette kan danne basis for fortsat ekspansion i vores butikker såvel som ved vores online-services,” siger han.

Danmarks bedste IT-service

Med nu mere end 110 medarbejdere i 22 butikker tror CEO Frank Bisgaard Andersen på fremtiden.

”Jeg ved, at vi skal have fokus på resultater og drift. Samtidig vil vi kæmpe for at leve op til vores motto om fortsat at levere ”Danmarks bedste IT-service”, både til erhverv og private.

I den kontekst er vi overbeviste om vores strategis holdbarhed i forhold til kunderne.

Altså kombinationen af den kundetryghed som et lokal forankret butiksnet skaber sammen med et bagved liggende center af specialiserede kompetencer, og en volumen der sikrer adgang til kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser,” forklarer han.

Det bakkes op af Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke.

“Vi er fra begge parters side helt bevidste om, at Data Discount i Aalborg er et særligt kvalitetsbrand, som vi gerne vil bibeholde og respektere.

Vise vores kunder, at vi stadig driver den samme servicebevidste up to date-kvalitetsshop – men også fremover tilbyder endnu mere,” siger han.

Sund virksomhed udvides

Frank Bisgaard Andersen udelukker samtidig ikke, at etablering af nye butikker, der passer ind i LabTech Data-konceptet i det øvrige land, kan fortsætte:

”Det må tiden og mulighederne vise. Vi er selvfølgelig opmærksomme på i hvilke byer og områder, der evt. fortsat er plads til vores koncept,” siger han.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15

Stegt flæsk ad libitum: Nu kan du prøve lækkert onsdags-koncept på Egholm

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Stegt flæsk med persillesovs.

Sætningen kan nok få tænderne til at løbe i vand hos de fleste danskere. Læg så dertil en overdådig isbar med flødeis fra Vebbestrup, som betegnes som en af landets bedste.

De to herligheder bliver ført sammen i én smuk og syndig symfoni hver onsdag på Restaurant Kronborg på Egholm fra 1. maj og frem til 25. september.

“Det var en stor succes sidste år, så det vil vi naturligvis ikke snyde gæsterne for i år.  Rekorden sidste år var 54 skiver flæsk til én enkelt gæst,” fortæller restauratør på Restaurant Kronborg, Kasper Kristensen.

Lokale råvarer til en skarp pris

Konceptet på den hyggelige restaurant på Aalborgs lille ø-perle hedder “onsdagsflæsk med isbar”, som kort sagt går ud på, at man kan nyde både stegt flæsk og is fra Vebbestrup ad libitum for en skarp pris på 148 kr. for voksne (Børn under 12 år koster 98 kr., mens børn under 3 år spiser til 48 kr.)

Restaurant Kronborg gør en dyd ud af at bruge så mange lokale producenter som muligt, og man kan blandt andet glæde sig til hjemmelavet persillesauce på økologisk jerseymælk fra Bøgebæk.

“Mælken er så frisk som den kan blive. Den har ikke været omkring noget mejeri, men bliver leveret direkte til os.

Køerne spiser frisk græs, så jo længere hen på sommeren vi kommer, jo mere gul bliver mælken – og dermed bliver smagen også bedre og bedre,” siger Kasper.

Sovsen bliver akkompagneret af smørvendte kartofler fra Lille Østergaard i Brønderslev, og (måske) verdens bedste syltede rødbeder, som ligesom alle andre komponenter er lavet fra bunden.

“På sådan en onsdag, kan der nemt ryge 18 kg. rødbeder, så de er virkelig populære,” forklarer Kasper.

Verdens bedste is?

De kloge siger, at der altid er plads til is, og det bliver af den fineste slags.

“Efter min mening er Vebbestrup Flødeis den bedste i verden, og vi har hele otte forskellige slags i vores isbar,” siger Kasper.

Restaurant Kronborg har fået installeret en helt ny markisse, som overdækker terrassen. Dermed har man plads til hele 160 spisende gæster.

“Hvis den danske sommer skulle svigte os, skal man ikke være bekymret for at fryse. Vi har varmelamper, der kan opvarme 300 kvm, og vi har altså kun 100 kvm på terrassen, så du kan nok fejre juleaften i minus 10 grader herude,” siger Kasper med et grin.

Hele Danmarks nationalret serveres hver onsdag fra 17.30-21.00, og du kan finde mere info om bordbestilling lige her.

Hvad: Onsdagsflæsk med Vebbestrup isbar
Hvor: Restaurant Kronborg på Egholm
Hvornår: Hver onsdag fra kl. 17.30-21.00