Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterlyst for røveri: 22-årig er nu anholdt af politiet

Af Michael Qureshi
Arkivfoto 
Presse-fotos.dk
Arkivfoto Presse-fotos.dk

I mandags gik Nordjyllands Politi ud med en efterlysning på en 22-årig mand, der var mistænkt for at have medvirket til et røveri i Sindal i august i år.

Man udelukkede blandt andet ikke, at han kunne gemme sig i Aalborg-området, og derfor bragte flere medier heriblandt MigogAalborg både fotos og navn på den efterlyste.

Nu er der nyt i sagen.

Er anholdt onsdag morgen

Nordjyllands Politi har onsdag morgen kl. 09.54 anholdt den mistænkte røver.

Derfor har man aflyst efterlysningen og bedt medier om at fjerne billeder og navn af den 22-årige mand, der nu er varetægtsfængslet.

Politikommissær Thomas Due Albrektsen fortalte mandag, at manden er mistænkt for medvirken til et røveri, der den 3. august 2022 blev begået mod Daglig Brugsen på Mosbjergvej i Sindal, ligesom han også er mistænkt for efterfølgende at medvirke til brænde det køretøj af, der blev anvendt under røveriet.

”Da vi i forbindelse med vores efterforskning af sagen fik fastslået mistænktes identitet, har vi søgt specifikt efter ham. Desværre har vi ikke fået anholdt ham til sagen – og derfor går vi nu i offentligheden med et billede af den efterlyste i håb om, at der er nogen, der har set ham og kender hans opholdssted,” sagde Thomas Due Albrektsen.

Nu kan man ånde lettet op efter, at det gav pote med den brede efterlysning med billeder og navn af den 22-årige mand.

Del artikel

Andre læser også