Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Happy Hour og fed musik: Aalborg Streetfood inviterer til Folkefest

Af Emil Kjær Jørgensen

Corona har skabt et stort efterslæb på festkontoen for mange af os, men med de lave smittetal og vaccineudrulningen i Danmark ligner det, at sommeren 2021 bliver en tid, hvor vi igen kan feste sammen.

Det skal naturligvis fejres, og derfor inviterer Aalborg Streetfood lørdag den 10. juli fra klokken 19.00 til kæmpe Folkefest i de industrielle rammer ved Havnefronten – hvor de gældende restriktioner for i forbindelse med corona naturligvis stadig bliver overholdt.

“Lørdag den 10. juli bliver én stor kærlighedserklæring til aalborgenserne, som har givet os en fantastisk opbakning i 2021.

Derfor har vi banket prisen helt i bund på en koncert med Ekspressen (Tidligere Humørekspressen red.) og så giver vi Happy Hour i baren i løbet af aftenen,” fortæller Mikkel Funder, marketingchef hos Aalborg Streetfood.

Prisen er helt nede i 75 kr. for en billet til koncert med Ekspressen, der har udviklet sig til at være en af landets mest populære live-bands.

Når klokken rammer 21 er der Happy Hour i baren, hvor man får 2 Long Drinks for 1 drinks pris helt frem til kl. 22.

Derudover er baren naturligvis åben hele aftenen, hvor der er masser af kolde fadøl og andre fristelser, der passer helt perfekt til den festlige stemning, som Ekspressen skaber fra scenen.

Happy Hour og fed musik: Aalborg Streetfood inviterer til Folkefest
Pressefoto
Har hittet med flere sange – nu vil de feste med Aalborg

Sidste års helt store sommerhit var sangen Solhverv med nordjyske Lord Siva.

Men nummeret er faktisk et cover af en sang, som populære Ekspressen (Tidligere Humørekspressen) udgav tilbage i 2019.

“Ekspressen er et dansk band, som har en fuldstændig fantastisk energi. Jeg lover dig for, at de får dig til at synge med, rejse dig fra stolen og få dig i fantastisk humør,” siger Mikkel Funder, marketingchef hos Aalborg Streetfood. Han fortsætter:

“De har lavet klassikere som Solhverv og Dronning Af Baren, men jeg ville komme til koncerten på grund af den enestående stemning, som de er kendt for at skabe.”

En kæmpe fest med lyden af dansktop

Hvis man skal forklare en koncert med Ekspressen, skal du bare forestille dig  lyden af Jukeboks, brunt bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om hvem Ekspressen er.

Første single er den ufatteligt ørehængende ”Godter På Vej”. Bandet består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humør-musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne.

 

Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt. De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener.

Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Ekspressen, hvor alle spiller og synger og alt er live. Leveringen er i skabet og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket flere mennesker allerede har oplevet da Ekspressen på deres debuttur på Københavnske bodegaer som Jaguaren og Fingerbøllet, Bakken i Kødbyen, Ruder Konge i Roskilde samt Dansk Top Prisen 2017 i Herning, hvor bandet var på plakaten med Hansi Hinterseer, Birthe Kjær og Kandis.

Hvad: Folkefest (Koncert med Ekspressen + support)
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: Lørdag d. 10.07.2021 kl. 19.00
Pris: 75 kr.

Du finder billetinfo her.