Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er lukket ned: Donut-butik giver op i Aalborg efter fire måneder

Af Michael Qureshi

I løbet af sommeren var det næsten mere reglen end undtagelsen, at vi her på MigogAalborg kunne breake nyheden om endnu en donut-butik i Aalborg.

Men når vi kommer og smager på bryllups-donuts, så må vi desværre også gå den tunge gang, når der er donut-begravelse.

Første offer i den intense og hårde donut-krig i Aalborg er fundet.

Happy Donuts åbnede i juli i Maren Turis Gade nr. 1 på den måske mest centrale placering af de fire donut-steder i byen.

Læs også: Aalborgs restauranter går sammen om en stor Spis Ude dag

Flytter konceptet til Norge

Men her lidt over tre måneder er Aalborg-eventyret forbi. Der er lukket ned med skodder, og hos Happy Donuts bekræfter man, at butikken er lukket ned.

Happy Donuts slog sig ellers på, at alt fyld og glasur var frisk og hjemmelavet af butikkens konditor, Nesrine Niso.

Donut-eksplosionen i Aalborg startede med Donut Shoppen, som rykkede ind på Boulevarden. Siden kom Danmarks hurtigst voksende donut-kæde Bronuts med reality-stjernen Türker Alici i spidsen til byen.

Som nummer tre La Donuteria og så kom Happy Donuts.

Læs også: Stor gourmet-uge på fire af Aalborgs bedste restauranter

Få overblikket over de tre tilbageværende donut-butikker herunder.

Donut Shoppen

Den 30. maj åbnede Donut Shoppen på Boulevarden i Aalborg.

Det var de to kammerater, Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan fra Randers, der med åbningen af Donut Shoppen for første gang introducerede Aalborg til donuts – siden Donut Factory lukkede tilbage i 2017.

Deshman og Nikilan fik inspiration til shoppen fra deres mange udlandsrejser sammen, hvor de havde besøgt den ene flotte donut-shop efter den anden.

Donut Shoppen havde ved åbningen 10 forskellige varianter at vælge i mellem, og får donutsene leveret friske til butikken hver dag.

Læs mere her.

Bronuts

Hvis man må kåre en ukronet donut-konge i Danmark, så må det næsten blive Türker Alici, der oprindeligt er kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Udover at være reality-deltager er Türker nemlig, med sin bro Ninos Oraha, også indehaver af den hastigt voksende donut-kæde, Bronuts, der inden for kort tid har åbnet en lang række butikker i Danmark. Senest i Aalborg.

Den 16. juli blev det aalborgensernes tur, og køen ned ad Dannebrogsgade taler sit tydelige sprog: Aalborg er vilde med Bronuts.

Her finder du hver dag 24 varianter i montren, der hver dag pyntes af Team Bronuts. Selve donutsene er lavet ud fra Bronuts’ egen hemmelige opskrift og leveres herefter fra Frankrig.

Læs mere her.

La Donuteria

Mens Donut Shoppen og Bronuts er sprunget op af den danske muld, er sagen en anden for La Donuteria, der åbner d. 29. juli.

La Donuteria er en international kæde, der åbner sin første danske butik lige her i Aalborg – nærmere bestemt Nørregade 14.

Konceptet er enkelt: For La Donuteria er den perfekte donuts en kunst, og derfor bages alle donuts hver dag fra bunden med egne friske ingredienser og forskellige toppings.

Hos La Donuteria bliver der 10 forskellige varianter at vælge i mellem, hvoraf seks af dem er både veganske – og prisvindende.

Udover de hjemmebagte donuts er La Donuteria også kendt for deres helt specielle indretning, der oser af hyggelig provins i blå og hvide farver. Du kan blandt andet glæde dig til at se en hel væg pyntet med roser.

Læs mere her.