Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Han står bag Vi Elsker 90’erne: I år bliver den største fest nogensinde

Af Michael Qureshi
Aqua er hovednavnet til Vi Elsker 90'erne 2017
Aqua er hovednavnet til Vi Elsker 90'erne 2017

Af Michael Qureshi

Det er et af årets fedeste shows i Aalborg.

Hvert år samles flere tusinder til Vi Elsker 90’erne i Kildeparken. Sidste år var en bragende succes med Peter André som et af de helt store hovednavne.

I år er det store show rykket til Mølleparken, og overliggeren er sat endnu højere på at skabe ikke bare den fedeste 90’er fest men verdens største 90’er fest.

Det kan man også se på det line-up af kunstnere, der er på plads til Vi Elsker 90’erne 2017.

I år gæster den store 90’er Tour Aalborg søndag den 4. juni. Men bare rolig der er helligdag dagen efter, så du kan trygt give den ekstra gas til festen i forhåbentligt lækkert vejr.

Han står bag Vi Elsker 90’erne: I år bliver den største fest nogensinde
Camilla og Peter André fra Vi Elsker 90’erne i Aalborg 2016

Vi har taget en snak med manden, der har skabt Vi Elsker 90’erne. Den tidligere professionelle fodboldspiller Riffi Haddaoui, som sammen med sine partnere, har bygget en solid fest op, der både turnerer i Danmark og Sverige.

Det vildeste nogensinde

I har haft mange store navne gennem årene – men er jeres 2017 line-up det vildeste i jeres historie?

”Ja, det er det uden tvivl. Vi har fået Aqua og Safri Duo med, fået gendannet Toy-box og så har vi stadig store internationale navne med som Peter Andre, Dr. Alban og Haddaway. Det gør, at det både er det største, men også det dyreste line up vi har haft siden starten.”

Hvordan overbeviser man lige Aqua om at gendanne sig og tage på en fed turné sammen med andre 90’er stjerner?

”Det har været en lang proces. Jeg startede dialogen for mere end tre år siden, og lige pludselig var der en åbning, og de havde lyst til at komme ud og optræde igen.

Det har været vigtigt for dem, at de har mærket, at vi tager det dybt seriøst og leverer nogle rammer, der gør, at kunsterne har de bedste forudsætninger for at levere nogle fede shows.”

Han står bag Vi Elsker 90’erne: I år bliver den største fest nogensinde
Rene Dif fra Aqua
Skal være temposkift på dagen

Kan du prøve at fortælle hvordan man sammensætter det her set-up af navne – hvad går man primært efter? 

”Det er en af de ting, jeg bruger rigtig meget tid på, og det vigtigste er at man finder nogle kunstnere, som vil det her, og som og passer ind i festen. Samtidig er det vigtigt at have for øje, at der skal være nogle skift I løbet af dagen, så det ikke kun er højt tempo Eurodance i 13 timer.”

Kan man mærke på de her kunstnere at de værdsætter det igen at være en stjerne?

”Ja meget, de er meget ydmyge og elsker det comeback, som årtiet har fået, og de elsker at være en del af vores set up, hvor vi kommer med den store scene, det fedeste lysshow og lækker lyd.”

Hvad kan vi i Aalborg glæde os til med Vi Elsker 90’erne 2017? 

”Vi bringer nogle overraskelser til Aalborg. som ikke er på plakaten. Sceneshowet bliver vildere, og så kan i nok glæde jer til, at feste med masser af andre, da alt peger på udsolgt i Aalborg i 2017!”

Han står bag Vi Elsker 90’erne: I år bliver den største fest nogensinde
Plakaten til dette års Vi Elsker 90’erne som kommer til Aalborg 4 juni

Hvad er det sjoveste ved at arbejde med Vi Elsker 90’erne? 

”Det er at se det vokse, fra det var mit lille fritidsprojekt, til at jeg sammen med mine partnere nu leverer 12 kæmpe shows både i Danmark og Sverige i 2017. Det og så kontakten og venskaberne, som du får med artisterne og folk omkring touren!

Og så kan jeg ikke understrege nok, hvor meget det betyder, at vi har gode samarbejdspartnere rundt omkring. I Aalborg er det blandt andet folkene bag Open Air. Vi er med til at skabe et stort fællesskab, hvor alle hjælper til at skabe den bedste dag for publikum.”

Køb din billet til Vi Elsker 90’erne lige her

Migogaalborg.dk er medie-samarbejdspartner med Vi Elsker 90’erne 2017. Følg med på vores Facebook, hvor der de kommende måneder kommer spændende Vi Elsker 90’erne konkurrencer.

Åbningsdatoen er klar: Aalborgs største Street Food marked åbner i Vestbyen

Street Food Aalborg
Billedet her er fra Copenhagen Street Food på Papirøen