Thomas bruger #9000: Disse fede Aalborg-tips giver ham mange følgere

Skrevet af: Michael Qureshi

Det sociale medie Instagram øger dagligt populariteten på verdensplan og ikke mindst i Danmark.

Hvis man er en velkendt bruger af Instagram, bruger man ofte hashtags. Mange nordjyder bruger #aalborg, når de for eksempel gerne vil gøre opmærksom på, at de er i byen.

Flere er også begyndt at bruge #migogaalborg. Tak for det.

Går man ind under hashtagget Aalborg, viser app’en selv de mest populære opslag fra #aalborg. Altså de billeder der har fået flest likes på en dag.

Det er ret tit, at vi støder på billeder fra en Instagram-profil, der hedder 9000Running. Derfor besluttede vi os for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den spændende insta-profil.

Det kan du læse om her.

Fortæl kort om dig selv

“Jeg hedder Thomas og jeg er 38 år gammel. Jeg bor i  Vestbyen sammen med min kæreste og min datter på 12 år, som er hos mig hver anden weekend. Til daglig arbejder jeg som inklusionspædagog på Gistrup Skole og i min fritid løber jeg omkring 70-90 kilometer om ugen.”

Hvad elsker du mest med Instagram?

“Jeg elsker det fællesskab, der eksisterer blandt folk, der aldrig har mødt hinanden. Det kan lyde ret overfladisk, men er faktisk lige det modsatte. Jeg har, igennem det år, hvor jeg har haft min profil om løb på Instagram, oplevet at folk, som jeg ikke kendte, blev til bekendte, der blev til venner. Jeg finder utrolig megen motivation og inspiration blandt de andre løbere, som jeg følger og det er en fed oplevelse, at hilse på dem i “virkeligheden”, når jeg er ude og løbe et motionsløb forskellige steder i Danmark.”

Hvorfor startede du en Insta-profil med fokus på løb?

“Jeg tog mig selv i, at have et feed på min instagram, hvor der var flere og flere løbere og begyndte selv og poste flere løbebilleder i takt med, at jeg begyndte at løbe mere og mere. Derfor oprettede jeg en profil, hvor der udelukkende var fokus på min løbe-træning, og hvor jeg løbende fortalte om min træning og mine erfaringer og lod mig inspirere, at de andre løbere, som jeg fulgte.”

Idag blev ugen afsluttet med en tur på 16 kilometer. Det er den første uge i mit nye træningsprogram fra @hechmannrunning frem mod mit næste marathon-løb om præcis 15 uger. Det blev også afslutningen på en uge, der har føltes temmelig utilfredsstillende i forhold til træningen og det antal kilometer, der er kommet i bogen. Det er blot blevet til sølle 41 km. og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår det sidst er blevet til så lidt. Det har der været mange årsager til og egentlig forsøger jeg at lade være med at stresse over det og blive irriteret på mig selv. Jeg forsøger at se det som et udtryk for at jeg har brugt ugen på nogle andre ting, der har været mindst lige så vigtigt som at løbe og nogle endda langt vigtigere. Udover at det har været en travl uge på mit job inden ferien er det også en uge, hvor jeg brugte en hel dag på at holde familie-fødselsdag for min smukke datter, der bliver 13 år om to uger. I det perspektiv virker det jo latterligt at være indebrændt over at misse en løbetur. Det er en balance, som jeg nok aldrig kommer til at mestre, men jeg øver mig hele tiden i at acceptere det, som jeg allerede ved inderst inde – nemlig at mit liv er fyldt med en masse smukke ting, som langt overstiger det at løbe. Jeg er ikke professionel. Jeg er bare en person, der elsker at løbe og som hele tiden forsøger at finde en balance i mit liv. I morgen skal jeg løbe sammen med @llumsk. Det bliver dejligt og så kører mit træningsprogram ellers videre mod nye mål. #løb #løber #løbetræning #run #runner #runners #running #runnershigh #runnerslife #happyrunner #aarun #marathon #halfmarathon #instarunners #nevernotrunning #runnerscommunity #runnersworld #fitfamdk #cphmarathon #training #vægttab #weightloss #hechmannrunning #runtimizer #workout #fitdk #træning #healthylifestyle #miiegosport #fitness @brooksrunningdk @loberen @garmin @brooksrunning @garminau @nu3 @hechmannrunning @aalborgrunners

A photo posted by Thomas Underbjerg Olesen (@9000running) on

Kan du komme med tips til de bedste løberuter i Aalborg og måske smukkeste også?

“Jeg kan være ret konservativ mht. løberuter og løber ofte de samme ruter igen og igen. Dog er jeg blevet bedre selv til at afvige fra dette dumme princip og har derfor opdaget en masse nye og fede steder at løbe. Jeg elsker at løbe igennem det gamle Karolinelund, og har man lyst til at løbe lidt længere, løber jeg tit ud af byen mod Frejlev og forbi St. Restrup Herregård og løber langs vandet tilbage mod byen. Om sommeren er det naturligvis et must engang imellem at slutte en løbetur ved Kridtgraven i Mølholm og hoppe i vandet. Dog er der intet, der slår at løbe langs havnen helt ude fra Vandrehjemmet i Vestbyen og så ellers forbi Lystbådehavnen og videre forbi Utzon Centret og helt ud forbi det gamle værfts-område til Kabelparken, ligesom det også er smukt at løbe langs vandet i Nørresundby på den nye havnefront og hele vejen ud forbi siloen og vende ude ved lufthavnens område, hvor man kan se over til Egholm.”

Hvorfor tror du, at folk er så vilde med din Insta-profil?

“Jeg håber og tror, at grunden er, at jeg har noget på hjerte og postet noget indhold og nogle billeder, som folk netop kan relatere sig til og finde en eller anden form for “mening” i. Jeg giver måske folk mulighed for at spejle sig i den udvikling, som jeg selv har været igennem ift. et vægttab og rejsen fra at løbe 5 kilometer til at gennemføre et marathon. Jeg håber, at folk kigger på mig og tænker “at hvis han kan, så kan jeg sgu også!”. Jeg er ikke ude på at pådutte folk et bestemt budskab eller missionere det gode budskab om motionsløb.”

Tjek det lige ud!! 100+ løbere samlet på havnen i Aalborg. Formålet var at løbe 5 km. sammen, indsamle penge til et børnehjem og spise kage. Alle tre ting lykkedes ret godt og endda i sindssygt lækkert vejr! Jeg fik også flashet mine Nike LunarEpic, så alt i alt en ret vellykket eftermiddag, hvor det blev til masser af hygge-snak sammen med @kasperlubech @renejoergensen82 og ikke mindst @mkhou, hvor vi sammen blev helt enige om at man løber hurtigst med barberede ben ? Bagefter stod den på massage i en time hos @annesvend. Det var virkelig tiltrængt og både ben og overkrop var mere spændt end normalt ovenpå marathon. Nu skal der bare lige skrues en smule på den nye Bianchi-racer og så er den klar til en jomfru-tur i morgen. #løb #løber #løbetræning #run #runner #runners #running #runnershigh #runnerslife #happyrunner #aarun #marathon #halfmarathon #instarunners #nevernotrunning #runnerscommunity #runnersworld #fitfamdk #cphmarathon #training #vægttab #weightloss #hechmannrunning #runtimizer #workout #fitdk #træning #healthylifestyle #miiegosports #fitness @brooksrunningdk @loberen @garmin @brooksrunning @garminau @nu3 @hechmannrunning @aalborgrunners

A photo posted by Thomas Underbjerg Olesen (@9000running) on

Hvad er det bedste ved at bo i Aalborg?

Jeg har altid været tiltrukket af den diversitet, der er i Aalborgs udseende. Jeg synes på den ene side, at Aalborg er en “grim” by, og det mener jeg aldeles kærligt om den by, som jeg er vokset op i. Den kan virke grå og en smule depressionsfremkaldende, hvis man er i det rette humør, og det er man jo nogle gange. Samtidig har jeg også en nostalgisk kærlighed til byen, der gør at det præcis er denne uperfekthed, der gør det til “min by”. De seneste år har Aalborg gennemgået en kæmpe, positiv udvikling, som har givet nyt liv til byen og det skisma, der eksisterer imellem det nye og charmerende og det gamle og kedelige, kan jeg ret godt lide.”

Nævn et par yndlingsbutikker?

“Som en ivrig motionsløber er mine foretrukne butikker først og fremmest Løberen og Løbekompagniet, som ligger lige ved siden af hinanden – det er altid en fornøjelse at besøge dem og få en god sludder om alt fra nye løbesko til gamle løbesko. Ellers kan jeg også godt lide at handle i Salling og så har jeg et svagt punkt for Søstrene Grene ;-)”

Hvor kan du lide at spise?

“Når det gælder junk food, og det gør det jo engang imellem, er der ingen tvivl. Der henter jeg mad på Chau Chow Grill på Kastetvej. En stor ribbensburger kan klart anbefales og så naturligvis pommes frites til – deres fritter hensætter en til et hal-cafeteria i 80’erne med store pommes frites med groft salt og dem er jeg ret vild med! Når vi spiser ude kan jeg godt lide brunch på Kochs Kaffebar, frokost på det gamle Styggekrumpen eller aftensmad på det nye Fellini.

Du kan følge Thomas’ løbe-blog her

Andre artikler i samme stil

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.