ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halv pris på burger: Sunset Boulevard genåbner populær restaurant

Af Emil Kjær Jørgensen

Den 7. februar genåbner Sunset Boulevard restauranten i Aalborg Storcenter efter en større renovering, hvor standarden for indretningen er blevet hævet betydeligt. Restauranten, der lukkede den 16. januar, genåbnes den 7. februar i nyt nordisk design med naturmaterialer og designmøbler. 

Det skriver Sunset Boulevard i en pressemeddelelse.

Det har man lavet om

Lokalerne er blevet moderniseret, og de kolde grønne og gule farver og møbler er skiftet ud med naturmaterialer og designmøbler.

Dørene åbnes kl. 10-21 tirsdag den 7. februar, hvor man på åbningsdagen kan sætte tænderne i en original burger til ca. halv pris, 29 kr.

”Vi har nu en restaurant, der i højere grad afspejler, hvem vi og vores gæster er. Sunset Boulevard er en moderne dansk fastfoodkæde, som har fokus på bl.a. kvalitet, udfasning af engangsplast og plantning af træer, og som sætter gæsterne i fokus. Vores gæster skal have behagelige omgivelser at nyde maden i,” siger restaurantchef Oliver Tagmose Dalgaard.

Som noget nyt har restauranten fået et venteområde med loungestole, som giver gæsterne mulighed for at hvile benene, mens de venter på maden.

Halv pris på burger: Sunset Boulevard genåbner populær restaurant
PR-foto

Derudover er antallet af selvbetjeningsskærme blevet tredoblet fra 2 til 6 for at gøre det nemmere og hurtigere for gæsterne at bestille maden. I alt bliver der plads til 52 siddende gæster i restauranten.

”Jeg og mit team glæder os meget til at kunne byde gæsterne indenfor i de nye lokaler, som nu mere end nogensinde byder på et hyggeligt sted at få et velfortjent hvil og et godt måltid mad i forbindelse med shoppingen,” siger Oliver.

Selv om meget er forandret, har Sunset Boulevard valgt at inddrage de oprindelige lokalhistoriske billeder i den nye indretning for at bevare det lokale præg.

På åbningsdagen er der tilbud på Sunset Boulevards Original Burger med oksekød fra fritgående irsk kvæg til 29 kr.

Del artikel

Andre læser også