Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ork satme: Halv meter hotdog er tilbage på årets julemarked

Af Emil Kjær Jørgensen

Man kan næsten ikke sige julemarkedet på Gammeltorv uden at tænke på den legendariske kæmpe hotdog fra Grill Hytten.

Og vi har godt nyt.

Igen i år kan du tage kampen op med Aalborgs største hotdog på intet mindre end en halv meter fra Grill Hytten på Julemarkedet på Gammeltorv.

Du kan indtage monsteret fra fredag den 17. november kl. 12 til og med lørdag 23. december.

Pølsen og brødet bliver specialfremstillet til årets julemarked, og den grilles direkte over åben ild på den store ottekantede grill.

Rekorden i at spise den hurtigst på tid er fra 2021. Den er på imponerende 5 minutter og 42 sekunder for at spise hotdoggen inkl. en liter Mathilde Kakaomælk.

Udover den halve meter store hotdog byder Grill Hytten også på julefrankfurtere, almindelige franske hotdogs og meget mere.

Den populære grillhytte får selskab af et væld af nyheder til årets julemarked.

Her er den foreløbige liste over hytter:

OBS: Aalborg City oplyser, at der kommer yderligere seks boder på julemarkedet.

Jule-sweaters

Jule-Sweaters ApS er en af Europas største julesweaterbrands. Virksomheden har et GOTS-Certifikat, der er en af de højeste tekstilanmærkninger indenfor Bæredygtighed.

I denne hytte finder du et stort udvalg af julesweaters, juleskjorter, pyjamas, sokker mm.

De har håndplukket nogle af deres favorit designs, som du kan finde i deres hytte – kig forbi og find din favorit.

AaB Shoppen (Nyhed)

I år har AaB Shoppen en hytte på det øverste repos. Udvalget på hylderne i AaB Shoppens hytte vil spænde mellem alt fra det nyeste spillertøj og fan-merchandise til outletvarer med store rabatter.

Der vil løbende blive afholdt arrangementer under årets julemarked, hvor det blandt andet vil være muligt at møde AaB-spillere og AaB’s maskot, Theodor, ligesom der vil være forskellige konkurrencer med mulighed for at vinde flotte AaB-præmier. Mere info om disse arrangementer følger.

Brink Nordic (Nyhed)

I år kan købe det smukkeste glaspynt på årets julemarked, når Brink Nordic er klar i deres hytte på det midterste repos fra fredag 17. november.

Hvert stykke glaspynt er designet i Danmark og individuelt mundblæst og hånddekoreret af dygtige håndværkere i Europa.

Den håndværksmæssige proces gør at hvert stykke glaspynt er helt unik. Deres glaspynt er inspireret af både stifterens bedstemors antikke julepynt og de nordiske traditioner.

Den lille Pandekagevogn (Nyhed)

Den Lille Pandekagevogn er ny på julemarkedet. De kommer med hjemmelavede pandekager, hjemmelavede vafler og hjemmelavede æbleskiver.

De har tre forskellige madpandekager du kan vælge imellem. Du kan vælge kylling, kebab eller skinke, dertil er der ost, løg, majs, salat, tomater og dressing.

Er du mere til søde pandekager, så har de selvfølgelig også det. Du kan få din dessert pandekage med nutella, jordbærperler, karamel, chokoladesauce, sukker, kanel eller sirup. Vil du gerne give den lidt ekstra kan du tilføje bananer, knuste Oreos eller skumfiduser.

Sidst men ikke mindst kan du også få hjemmelavede æbleskiver og vafler – mums!

Økologiske kastanjenødder (Nyhed)

På det midterste repos finder du en ny hytte. I denne hytte kan du købe ristede kastanjenødder. Nødderne er økologiske. Derudover sælger de også kvalitets barista kaffe. Fx latte, cappuccino, americano osv., samt kaffe i hele bønner.

ROMeriet

ROMeriet kan du finde på Gammeltorv. Her sælger de:

Lumumba: varm kakao med rom, friskpisket flødeskum med vaniljesukker på toppen og chokoladedrys.

Børne Lumumba: varm kakao, friskpisket flødeskum med vaniljesukker på toppen og chokoladedrys.

Romtoddy: Julete med kanelstænger, citron, rørsukker og nelliker, som er kogt op og tilsat rom inden serveringen og selvfølgeligt hjemmelavet helt fra bunden.

De sælger også deres rom og julerom. ROMeriet har butik i Urbansgade 22A, 9000 Aalborg.

Grill Hytten

Grill Hytten finder du igen i år på Gammeltorv. Her serverer de årets julefrankfurter, KÆMPE hotdogs og 1/2 meter lange hotdogs med råsyltede rødløg – en rigtig jule klassiker. Alle deres pølser grilles direkte over åben ild på den store ottekantede grill.

Derudover sælger de også kolde og varme drikke og andre lækkerier.

Hollandsk Ost

Hollandsk Ost finder du på Gammeltorv. Det er ottende gang de er med på julemarkedet. De sælger et stort udvalg af hollandsk kvalitetsost, hollandske pølser og hollandske stroopwafels (honningvafler).

Kunsthåndværk

Kunsthåndværk finder du på Gammeltorv. Hytten drives af syv selvstændige kunsthåndværkere. Her bliver der solgt kvalitets julepynt og gaver i alle prisklasser. Det man kan være helt sikker på er, at alt er “Made in Denmark” og formet i hænderne på de syv kunsthåndværkere. Her finder du både keramik, smykker, glas og pileflet.

Tupperware

Tupperware kan du finde på Gammeltorv. I deres hytte finder du plastik ting til enhver husholdning. De er mest kendt for deres populære ecopure flasker. Ved at du vælger eco+Flasker sparer du planeten for 14 kg engangsplast pr. år. Få en snak med deres dygtige konsulenter – de kan helt sikkert hjælpe dig.

Brændte mandler

Hytten med brændte mandler finder du på Gammeltorv. Som navnet fortæller sælger de brændt mandler. Derudover sælger de også popcorn, andre snakke, et stort udvalg af slikkepinde, candyfloss og kandiserede æbler.

Varmt tøj

Varmt tøj finder du på Gammeltorv. Her bliver der solgt varmt tøj til vinteren. Blandt andet varme leggings, huer mm.

Spunky

Spunky kan du finde på Gammeltorv. Han har et stort udvalg af smykker, hatte og lædervarer.

Her er julemarkedets åbningstider:

Mandag – fredag fra 12.00 – 18.00

Lørdag & søndag fra 10.00 – 18.00

Fredag 24. november er der åbent fra kl. 12.00 – 22.00 i forbindelse med Black Friday.

Fra fredag 15. december til og med lørdag 23. december er der åbent hver dag fra kl. 10.00 – 19.00.

Del artikel

Andre læser også