Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hakuna Matata: Kom til fortryllende koncertversion af Løvernes Konge

Af Aske Bisgaard Pedersen

De fleste kender historien om Simba, der sammen med vennerne Timon og Pumba begiver sig ud på eventyr for at indtage pladsen som den retmæssige løvekonge.

Det er selvfølgelig Løvernes Konge, der er tale om, og som er spækket med ikoniske sange.

Nu kan sange som Circle Of Life, Can You Feel The Love Tonight og Hakuna Matata opleves i storslåede rammer i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Stort orkester og spektakulære animationer

I denne udgave af Løvernes Konge kan publikum nemlig opleve den klassiske historie i en fortryllende koncertversion.

Musikken fremføres af det store orkester Cinema Festival Symphonics i samspil med solister og kor. De kendte sange fra filmen vil ledsages af synet af en spektakulær skærmanimation.

Det store orkester Cinema Festival Symphonics fremfører, i samspil med solister og kor, alle de kendte sange fra filmen til synet af en forunderlig skærmanimation.

Showet arrangeres af PH Show, og sangene fremføres på engelsk under kyndig kunstnerisk ledelse af Steven Ellery fra London.

I løbet af aftenen kan man se frem til balle de kendte Løvernes Konge-klassikere af Hans Zimmer og Elton John, og derudover er der også sneget sig nye sange fra Løvernes Konge-musicalen til koncertens underholdende program.

Det fantastiske orkester, Cinema Festival Symphonics, har tidligere nyfortolket Game Of Thrones, Star Wars og Harry Potter som musikkoncerter.

Billetterne til koncerten kan købes her.

Del artikel

Andre læser også