Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har snart 20 års jubilæum: Hair Fashion holder sig på toppen i Aalborg

Af Frederikke Hougaard Hansen

Det er 19 år siden, at  Hair Fashion første gang slog dørene op i Aalborgs latinerkvarter, og har formået at bevare positionen som en af Aalborgs foretrukne frisørsaloner.

Den personlige service, nærværet og den store mængde erfaring med både hår og mennesker har medført en så stor kundestrøm til salonen i Rantzausgade 3, at endnu en frisør nu er kommet med på teamet.

“Vi brænder for at give en god oplevelse, mens du får et look, du bliver glad for,” fortæller Betina Starbæk-Ravnborg, ejer af Hair Fashion og med over 25 års erfaring i frisørfaget.

For Betina er det vigtigt, at salonen, trods vækst, forbliver denne størrelse den er, da hun i høj grad har fokus på nærvær blandt frisører og kunder.

Fokus på individuel pleje

Hos Hair Fashion vægter de service og professionalisme meget højt, og derfor er der altid fokus på den enkelte kunde og personlig rådgivning, så du kan få det look og den behandling, der passer bedst til dig.

Har snart 20 års jubilæum: Hair Fashion holder sig på toppen i Aalborg

“Det er vigtigt for os at få et personligt udtryk frem. Når du kommer første gang, sætter vi ekstra tid af til den gode dialog. Vi tager os tid til at tale om ansigtsform, stil og dit hårs tilstand – og vi er ærlige,” fortæller Betina og tilføjer:

“Dit hår er dybt personligt. Faktisk lige så individuelt som dit fingeraftryk. Derfor yder vi professionel rådgivning og skræddersyede behandlinger, baseret på test og analyse af dit hår og hovedbund.

De produkter du kan købe i salonen, er specielblandet med protein, fugt og udvalgte serum.”

Hos Hair Fashion kan du få kompetent vejledning til at prøve noget nyt og vildt – de erfarne frisører holder sig ajour med de nyeste trends, og har samtidig fuld forståelse for kundernes behov for tryghed og enkelthed.

En afslappende pause fra hverdagen

Stemningen i salonen emmer af hygge. Der er en afslappet og behagelig atmosfære, der med det samme kan mærkes, når man træder ind.

Det gør salonen til det perfekte sted at få en pause fra hverdagens travlhed, alt imens de erfarne frisører kredser om dig og dit hår.

En føntørrer brummer i baggrunden, nogle kunder småsnakker og griner, mens en anden lukker øjnene og nyder en massage ved vasken.

Har snart 20 års jubilæum: Hair Fashion holder sig på toppen i Aalborg

Der er en helt særlig stemning i salonen, og det er noget de mange stamkunder vil kunne nikke genkendende til.

Rigtig mange kunder kommer igen og igen – ja nogle har fast besøgt salonen i alle 19 år.

“Noget af det, jeg vægter højest i mit arbejde som frisør er netop de relationer man opnår med sine kunder. Ligesom mange sætter pris på at have en personlig frisør, så glæder det os, når kunder kommer igen,” fortæller Betina og tilføjer:

“Der er kun kommet flere saloner til gennem tiden, og der er selvfølgelig rigtig mange dygtige frisører udover os. Derfor er selve klipningen eller farvningen bare en del af pakken, hvor service og nærvær også spiller en stor rolle – mener vi.”

Hair Fashion er sted, hvor din frisør lærer både dig og dit hår at kende, hvor du kan slappe af, og som de selv udtrykker det: få hår der virker – i virkeligheden.

Del artikel